Curs valutar
 • EUR
  21.2731
  -0.0475%
 • USD
  17.8788
  -0.2495%
 • RUB
  0.2451
  0.0408%
 • RON
  4.3236
  -0.0139%
 • UAH
  0.6664
  -0.06%

FOTO Poliția, de dimineață la locul accidentului mortal de la Ialoveni. BMW avea semne de la vopseaua Volkswagen-ului

25 Iun. 2021, 09:12
 // Categoria: Actualitate // Autor:  Realitatea.md
25 Iun. 2021, 09:12 // Actualitate //  Realitatea.md

FOTO +18 Accident de groază pe traseul Chișinău-Răzeni. O fetiță de cinci ani și-a pierdut viața

Un echipaj de poliție a fost zărit în dimineața de vineri, 25 iunie curent, în apropierea satului Horești, raionul Ialoveni, pe traseul Chișinău-Răzeni, unde aseară a avut loc un accident de groază. Martorii au declarat pentru Realitatea.md că oamenii legii își continuau cercetările la fața locului.

În jurul orei 07:30, polițiștii erau la locul accidentului care s-a întâmplat în seara de joi.

Accidentul a avut loc între un BMW și un Volkswagen. În urma impactului, o fetiță de 5 ani a decedat la fața locului. Alte persoane, în stare gravă și cu diferite leziuni corporale, au fost transportate la spital, inclusiv încă o minoră, de 10 ani.

Potrivit informațiilor preliminare obținute ieri de la poliție, BMW-ul care era condus de un tânăr de 19 ani a lovit din spate Volkswagen-ul condus de un bărbat de 28 de ani. În Volkswagen se aflau cinci persoane: fetițele de 5 și 10 ani, două femei și un bărbat-șoferul.

Șoferul de 19 ani era singur în mașină și cel mai probabil a fost primul preluat de ambulanță, pentru că, atunci când reporterul Realitatea.md a ajuns la fața locului, nu era deja pe loc.

Martorii ne-au mai spus că mașina acestuia, de marcă BMW, a ajuns în șanț la o depărtare de 100 de metri de Volkswagen, care la fel a fost aruncat de pe carosabil. Pe ea, au rămas semne de la vopseaua Volkswagen-ului care era de culoare roșie.

Actualmente, oamenii legii încă stabilesc circumstanțele accidentului rutier. Deocamdată, nu se cunoaște care este starea victimelor, urmând să revenim cu detalii în acest sens.

Realitatea Live

02 Aug. 2021, 15:03
 // Categoria: Life // Autor:  Realitatea.md
02 Aug. 2021, 15:03 // Life //  Realitatea.md

Trupa Lemonique a avut o carantină productivă, cu foarte multe ore petrecute în studioul de înregistrări și repetiții, iar primele rezultate au început să apară. Grupul care a devenit cunoscut după ce a participat la Eurovision Moldova 2019 cu piesa “Gravity” și care apoi a lansat single-urile “Call Me” și “Leto”, pregătește un nou album. Prima piesă de pe album, “De Mâine…”, de altfel și prima în Limba Română, a fost lansată deja pe YouTube, Spotify, Apple Music, Yandex Music, Deezer, dar și alte platforme muzicale.

Lemonique a păstrat stilul care i-a consacrat, o combinație foarte armonioasă de EDM (Electronic Dance Music) și Pop, iar “De Mâine…” vine și cu un vibe foarte actual, pe alocuri cosmic.

“De Mâine…” este despre o relație de iubire toxică, subiect care este tot mai discutat în zilele noastre. Doar că această relație toxică trebuie să ajungă la un punct final, altfel ea va dăuna ambelor părți – despre asta și se cântă în piesă. “De Mâine…” este despre ultima zi și ultimele clipe petrecute de un cuplu într-o relație care dăunează amândurora, dar care este pe cale să se termine, iar începând de mâine, ambii o vor lua de la capăt.

Versurile originale au fost scrise în Limba Engleză de Mary Vegga, solista Lemonique, iar pentru versiunea în Limba Română, Mary a fost ajutată de Doina Sclifos, cea care a scris până acum versuri pentru o mulțime de artiști mari din Republica Moldova.

De producția audio, Mix și Master s-a ocupat Sergiu Ionaș, membru Lemonique, iar ideea beat-ului a fost propusă de Dan Spasov (Tulbur Apele).

Găsiți piesa “De Mâine…” pe următoarele platforme:

YouTube, Spotify, Apple Music, Yandex Music, Deezer

Trupa Lemonique pe platformele de Social Media:

Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, VK, Telegram

Website oficial – lemonique.art

 
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate