Curs valutar
 • EUR
  20.1131
  0%
 • USD
  17.7371
  0%
 • RUB
  0.2404
  0%
 • RON
  4.0641
  0%
 • UAH
  0.6510
  0%

GALERIE FOTO, VIDEO Am fost la meciul Real Madrid vs FC Sheriff! Adrenalină, speranță și admirație

25 Nov. 2021, 11:25
 // Categoria: Sport // Autor:  Mădălina Guștiuc
25 Nov. 2021, 11:25 // Sport //  Mădălina Guștiuc

Cozile de mașini începeau încă înaintea punctului de trecere improvizat, în Tiraspol. Apropiindu-mă de stadionul principal, suporterii înrăiți ai Sheriffului împânzeau strada și inundau liniștea cu strigăte și sunete de încurajare pentru echipa favorită. Într-un final am intrat pe arenă, iar luminile reflectoarelor surprindeau capacitatea stadionului și mulțimea de iubitori de fotbal!

A venit și momentul mult așteptat de majoritatea dintre cei veniți. Imnul Ligii Campionilor UEFA, răsună pe stadionul Sheriff Tiraspol. Este cunoscut mai simplu ca și Champions League” sau Imnul Champions League”, un aranjament muzical incredibil făcut de Tony Britten pe fragmentul Zadok Preotul al lui Georg Frideric Handel. Notele ascendete nu te pot lăsa indiferent față de acest moment.

 

Și iată, cele două echipe intră pe teren, iar suporterii îi susțin cu aplauze și strigăte. Emoțiile sunt de nedescris. Fanii Real Madrid își văd pe viu favoriții, poate și unica șansă din viața lor. FC Sheriff, pe teren propriu, încrezuți în forțele proprii și înconjurați de atâți suporteri, pășesc cu mândrie și sunt gata de atac.

A urmat un meci cu de toate, cu adrenalină, speranță și admirație. Echipele s-au impus chiar din primele minute ale meciului, cu ocazii superbe de a marca în poarta adversarului. David Alaba a deschis scorul după o jumătate de oră, după ce șutul său din lovitură liberă a fost deviat de zid. Toni Kroos a majorat diferența chiar înainte de pauză cu un șut care a zguduit transversala și a intrat apoi în poartă. Karim Benzema a stabilit scorul final cu un șut plasat din marginea careului. A fost al cincilea său gol în ultimele 4 meciuri. Într-un final, echipa Sheriff Tiraspol a suferit înfrângere în meciul contra Real Madridului, cu scor de 3:0.

 

 

Vedeta serii a mai fost și un mic suporter al Real Madridului, ajutat de tatăl său, care a alergat chiar în mijlocul terenului, surprinzându-l pe (9)Karim BENZEMA și cerându-i un autograf. Paza de securitate a încercat să remedieze situația, însă, spre mirarea tuturor, fotbaliștii l-au lăsat pe băiat să își îndeplinească visul! Totuși, cazul nu a fost lăsat fără sancțiune. Tatăl băiatului, dar și copilul au fost nevoiți să părăsească terenul.

Fluierul arbitrului a anunțat sfârsitul meciului. Fanii nu se arătau deloc dezamăgiți de rezultate. I-au aplaudat minute în șir, atât pe vedetele Real Madridului, dar și pe FC Sheriff, care împreună au creat o atmosferă incendiară și un joc frumos!

 

Realitatea Live

05 Dec. 2021, 13:20
 // Categoria: Actualitate // Autor:  Realitatea.md
05 Dec. 2021, 13:20 // Actualitate //  Realitatea.md

Zeci de oameni au făcut cale întoarsă de la secțiile de votare din municipiul Bălți. Alegătorii sunt revoltați de eliminarea din cursa electorală a Marinei Tauber, dar și de faptul că scrutinul a fost suspendat pe ultima sută de metri. Unora nu le venea să creadă că astăzi nu își vor putea alege primarul, scrie nordnews.md .

Bălțenii care au venit dis-de-dimineaţă pentru a-şi exercita dreptul au găsit secțiile închise.

„Numai ce am fost la secția de vot și mi-au spus că alegerile au fost suspendate. Ce cred eu? Se vede că au rămas careva întrebări nerezolvate.”

„– Este foarte stupid. – De ce? – Pentru că este stupid bl*a. – Sunteți revoltat, sunteți de acord cu acest lucru? – Nu sunt deacord. Bineînțeles că nu!”

Decizia de a suspenda turul doi de alegeri din localitate vine după ce magistrații Judecătoriei Bălți și a Curții de Apel Bălți au anulat înregistrarea candidatei partidului „ȘOR”, Marina Tauber, iar legislația electorală prevede că turul doi al alegerilor se organizează cu doi candidaţi.

„Ce e cu această anarhie? Se consideră încă președinte.. a spus că va lupta cu corupția, dar singură..împrejur doar corupție. Noi suntem oameni, dar nu avem dreptul să votăm. Pe noi nu ne consideră de oameni. Suntem doar niște pioni, râme peste care s-a călcat și s-a mers mai departe.”

„Idioți. Cum au amânat alegerile, au putut să o facă mai devreme nu acum cu o oră înainte de scrutin. Unii oameni deja au fost, dar ei trebuiau să se ducă pentru că nimic nu era clar.”

„Sunt revoltat pentru că judecătorii sunt corupți. Cine dă bani, pe acei ei îi admit. Nu este corect. Bine că au amânat, poate ceva se va adăuga, dreptate trebuie să fie cum n-ai da, trebuie să fie dreptate.”

Președinții celor 60 de secții de votare din Bălți spun că au restituit buletinele de vot.

„Ieri am primit 1641 de buletine (de vot – notă red.). Am pregătit secția de votare după reguli, astăzi am venit la ora 06.00. Ni s-a comunicat că să întoarcem buletinele la CECE nr.2.  Am scris un anunț și l-am afișat la ușa de intrare precum că alegerile sunt anulate. Alegătorii vin, citesc și pleacă”, a spus Ala Spelciuc, președinte BESV Bălți, nr.2/25.

„Sectorul nostru a primit 1075 de buletine, le-am numărat, împachetat și le-am lăsat în safeu până dimineața. Astăzi dimineață, când am venit și am deschis sectorul, am primit informația că toate buletinele de vot le împachetăm și le ducem la biroul electoral central. Cum vedeți, secția de votare nu lucrează. Acum noi suntem pe loc, așteptăm alegătorii care nu sunt la curent ce să facă mai departe. Se miră, dar oricum le spunem informația care este, pe care am primit-o până acum și alegătorii se întorc înapoi acasă”, a declarat Natalia Procopovici, președinte BESV Bălți, nr.2/5.

Marina Tauber a contestat decizia Curții de Apel din Bălți la Curtea Supremă de Justiție.

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală