Curs valutar
 • EUR
  19.2489
  -0.5886%
 • USD
  18.1679
  -0.191%
 • RUB
  0.1888
  -0.3178%
 • RON
  3.8734
  -0.6351%
 • UAH
  0.4919
  -0.2033%

Globypass.com- Expertul tău în soluționarea accidentului rutier

30 Aug. 2023, 15:08
 // Categoria:  // Autor:  Stela Trifan
30 Aug. 2023, 15:08 //  //  Stela Trifan

Te-ai confruntat vreodată cu un accident rutier și te-ai simțit dezorientat în fața procedurilor legale?! Avem o veste bună pentru tine! GlobbyPas.com este soluția ta în momentele dificile’’.

Cei mai experimentați și pricepuți juriști în domeniul accidentelor rutiere, care au obținut majoritatea proceselor verbale câștigate în instanță, acum sunt gata să fie alături de tine.

La GlobbyPas.com, înțelegem că un accident rutier poate fi o experiență traumatizantă și confuză. De aceea, misiunea noastră este să te sprijinim pe tot parcursul procesului de soluționare a cazului tău. Indiferent de gravitatea accidentului, suntem aici să te ajutăm să îți recuperezi drepturile și să obții despăgubirile pe care le meriți.

Echipa noastră de juriști cu expertiză în accidente rutiere are o reputație impecabilă în câștigarea proceselor verbale în instanță. Acești profesioniști pasionați au acumulat o vastă experiență și cunosc toate aspectele legale, asociate accidentelor rutiere. Astfel, poți fi sigur că ai alături de tine o forță legală puternică, pregătită să-ți apere interesele și să îți ghideze pașii în drumul către justiție.

Ceea ce ne diferențiază de alte servicii este angajamentul nostru de a fi alături de clienții noștri pe întregul parcurs al cazului. Nu doar că îți punem la dispoziție cei mai buni juriști, dar suntem și o echipă empatică și dedicată, mereu pregătită să răspundă întrebărilor tale și să-ți ofere suportul necesar. Înțelegem că fiecare caz este unic și avem abordarea personalizată necesară pentru a face față oricăror provocări juridice.

Cu GlobalyPas.com la tine în colț, te simți în siguranță și încredere că drepturile tale sunt protejate. Putem asigura că vei beneficia de o reprezentare legală de calibru în fața autorităților și instanțelor.

Nu lăsa un accident rutier să-ți afecteze viitorul! Apelează la serviciile noastre și dă-i o șansă echipei noastre de juriști să te ajute să obții dreptatea pe care o meriți. Fii în mâini sigure și experimentate, fii în mâinile experților tăi în soluționarea accidentelor rutiere – GlobbyPas.com!

La GlobbyPas.com, credem că nimeni nu ar trebui să treacă prin procesul dificil al rezolvării unui accident rutier singur. Suntem aici să te susținem, să te protejăm și să luptăm pentru drepturile tale. Dacă ai nevoie de asistență juridică de încredere și eficientă, contactează-ne astăzi și descoperă cum experții noștri în soluționarea accidentelor rutiere pot face diferența în cazul tău!

P.

Realitatea Live

26 Sept. 2023, 22:49
 // Categoria: Societate // Autor:  Ursu Ana
26 Sept. 2023, 22:49 // Societate //  Ursu Ana

Șefa statului Maia Sandu a vizitat astăzi mai multe localități din țară. Președinta a mers în satele Țipala, Răzeni, Cărbuna din raionul Ialoveni, unde a discutat cu câteva sute de oameni despre cum se dezvoltă localitățile și ce înseamnă pentru ei să aducem Uniunea Europeană acasă, anunță președinția.

„La Țipala localnicii erau bucuroși că se pot aduna din nou la Casa de Cultură, renovată prin programul „Satul European”. Cu oamenii din Răzeni am discutat despre importanța de a continua investițiile în proiecte care modernizează localitatea, precum termoizolarea liceului și renovarea primăriei, care se află acum în proces de lucru”, a declarant șefa statului.

Șefa statului a avut o întâlnire călduroasă cu oamenii din Cărbuna și a apreciat eforturile localnicilor în implementarea proiectelor.

„M-am bucurat să descopăr o comunitate puternică, ce și-a unit eforturile cu moldoveni din diasporă, administrația centrală și locală pentru a asigura iluminarea localității prin instalarea unui parc fotovoltaic. Angajamentul nostru este să asigurăm condiții de viață mai bune în fiecare localitate, ca satele și orașele noastre să arate ca în Uniunea Europeană, iar oamenii să se simtă bine acasă”, a mai precizat Maia Sandu.





 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală