Curs valutar
 • EUR
  20.3375
  -0.1303%
 • USD
  17.5407
  0.1192%
 • RUB
  0.2496
  -1.1619%
 • RON
  4.1099
  -0.1484%
 • UAH
  0.6650
  0.2707%

Google a lansat un instrument util. Este pentru persoanele care nu vor să își pună poze proprii la profil

04 Oct. 2021, 15:15
 // Categoria: Sci-tech // Autor:  Valentina Buză
04 Oct. 2021, 15:15 // Sci-tech //  Valentina Buză

Google lansează un nou instrument de ilustrații foarte utile. Cu ajutorul lor nu mai trebuie să îți faci probleme că profilul tău nu arată bine.

Google a creat ilustrații pe care le poți folosi ca imagini de profil. Acesta este un instrument pentru persoanele care doresc să treacă mai neobservate sau nu vor să își pună poze proprii la profil. Nu toată lumea se simte confortabil să folosească o poză personală de profil. De asemenea, unii consideră că este foarte greu să găsească o poză care să îi reprezinte, cu adevărat. Acest lucru poate fi supărător, câteodată.

Pentru aceștia Google a lansat primul lot de ilustrații care poate fi folosit, în acest scop. Când îți setezi imaginea de profil în Gmail, Workspace sau Contacte pe Android, de acum, poți selecta o ilustrație. Dacă utilizezi oricare din serviciile Google, lucru care cu siguranță îl faci, vei recunoaște micul avatar afișat lângă numele tău. Acesta poate fi pe pagina de pornire Google sau în cadrul altor servicii unde ai cont înregistrat. El este avatarul pe care îl trimiți atunci când expediezi un email, apare lângă numele tău. 

Unde găsești Ilustrație Google?

Conform unui raport recent de la 9to5Google, instrumentul Ilustrație Google este introdus în caseta de dialog care apare atunci când selectezi opțiunea de a-ți schimba imaginea de profil în aplicația Gmail. Acesta este împreună cu opțiunile de a încărca o nouă imagine de pe computer, de a alege o fotografie existentă din Google Photos sau de a face clic pe o fotografie de pe camera foto. 

Începând de acum, funcția se lansează pe Gmail pentru Android și o poți încerca atingând pictograma avatar din colțul din dreapta sus al aplicației. Apoi, poți să selectezi fila Ilustrații pentru a vedea sute de ilustrații pe care le poți folosi ca imagine de profil.

Realitatea Live

28 Oct. 2021, 15:04
 // Categoria: Actualitate // Autor:  Petru Cosoi
28 Oct. 2021, 15:04 // Actualitate //  Petru Cosoi

Primarul general al Capitalei Ion Ceban, susține că înaintarea lui Fadei Nagacevschi la funcția de viceprimar nu a fost susținută de mai mulți consilieri în CMC din cauza conjuncturii politice. Viitorul viceprimar urma să gestioneze domeniul juridic, activitatea regiilor municipale (serviciile comunale ale orașului), precum și agenda anticorupție în cadrul Primăriei Chișinău.

„Am încrederea că dl Nagacevschi va reuși să facă față tuturor provocărilor, în vederea apărării drepturilor locuitorilor și a orașului Chișinău. Am înaintat candidatura sa pentru aprecierile și competențele profesionale și manageriale în domeniul juridic, pe care le-a demonstrat în funcțiile deținute anterior. Sunt sigur că va face o bună echipă cu juriștii primăriei, cu care în ultima perioadă am reușit să întoarcem municipalității, terenuri, clădiri și încăperi care au fost anterior înstrăinate”, a declarat Ion Ceban la ședința CMC.

Mai mult, edilul a declarat că candidatura lui Fadei Nagacevschi va mai fi propusă o dată în cadrul Consiliului municipal Chișinău, iar activitatea Primăriei Chișinău este despre oameni și despre viitorul prosper al acestui oraș.

„Potrivit regulamentului, candidatura lui Fadei Nagacevschi va mai fi propusă o dată în cadrul Consiliului municipal Chișinău. Activitatea Primăriei Chișinău nu este despre declarații politice, despre dispute și divergențe, este despre oameni și despre viitorul prosper al acestui oraș, iar această responsabilitate și-a asumat-o și Fadei Nagacevschi alături de toți colegii. Este nevoie în continuare de politici, de proiecte și de decizii care vor sta la baza dezvoltării capitalei”.

De menționat că pentru Nagacevschi au votat 23 de aleși locali, 21 din fracțiunea PSRM și 2 consilieri PCRM. Fracțiunea Platforma DA – s-a abținut (10 voturi), PAS și PL au votat împotrivă, reprezentanții PP „ȘOR”, Victor Bunescu, consilier neafiliat și Corneliu Pântea (PUN) s-au abținut.

Realitatea.md amintește că la data de 25 octombrie curent, primarul Capitalei Ion Ceban a propus în cadrul ședinței Biroului Permanent candidatura fostului ministru al Justiției Fadei Nagacevschi în funcția de viceprimar al Capitalei, însă astăzi, 28 octombrie, în cadrul ședinței CMC, proiectul de decizie nu a fost aprobat de consilierii municipali.

 
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul “Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul “Valea Morilor” din Capitală
Coreea de Sud a lansat în spațiu prima sa rachetă
Coreea de Sud a lansat în spațiu prima sa rachetă
Toamna, o adevărată expoziție de pictură în aer liber
Toamna, o adevărată expoziție de pictură în aer liber
Expoziția “Portretele Femeilor Puternice”, în centrul Capitalei
Expoziția “Portretele Femeilor Puternice”, în centrul Capitalei
Zeci de arbori, sădiţi pe „Aleea Liceenilor 2021” din Chişinău
Zeci de arbori, sădiţi pe „Aleea Liceenilor 2021” din Chişinău