Curs valutar
 • EUR
  19.6226
  -1.0743%
 • USD
  19.2294
  -0.2345%
 • RUB
  0.3119
  -0.6092%
 • RON
  4.0155
  -0.9687%
 • UAH
  0.5216
  -0.3067%

Horoscop săptămânal 6 – 12 iunie 2022: Tensiuni între unele zodii și partenerii de viață. Te afli printre ele?

06 Iun. 2022, 06:43
 // Categoria: Slider // Autor:  Redacția Realitatea
06 Iun. 2022, 06:43 // Slider //  Redacția Realitatea

Săptămâna aceasta reflectarea asupra unor aspecte importante ale vieții poate declanșa niște revelații valoroase. E o perioadă în care analizăm modul în care am acționat în trecut pentru a face alegeri mai bune în prezent și viitor. Momentele necesare de reculegere nu trebuie ignorate pentru a ne susține productivitatea.

Berbec

Săptămâna aceasta sunteți încurajați să vă axați mai mult pe bunăstarea personală și să vă oferiți aceeași grijă pe care ați avea-o față de cineva drag. E timpul să fiți mai indulgenți cu voi și să vă răsfățați, în acest fel veți atinge să cultivați mai multă energie și veți fi mai echilibrați mental și emoțional.

Sunteți inspirați să reflectați la planurile care nu au decurs după așteptările voastre și sunteți hotărâți să descoperiți ce anume trebuie făcut de acum înainte pentru a avea succesul pe care vi-l doriți. De asemenea, e bine să vă înconjurați de persoanele potrivite în calea îndeplinirii obiectivelor voastre, compania acestora ar putea conta mai mult decât ați crede.

Taur

Veți decide că e cazul să vă gestionați diferit resursele pentru ca treptat să vă îndepliniți anumite dorințe. Vă așteaptă mai multă prosperitate datorită noilor abordări pe care le aveți față de aspectele materiale.

Vă gândiți mai mult la ceea ce s-a întâmplat în viața voastră în trecutul mai îndepărtat sau apropiat, mai ales dacă anumite chestiuni nu au mers după cum le-ați plănuit. E bine să nu vă lăsați copleșiți de emoții și să conștientizați că mereu există alternative. De asemenea, dați dovadă de mai multă creativitate și este o perioadă excelentă pentru a depune efort în atingerea obiectivelor ambițioase, informează ce-spun-astrele.ro.

 Gemeni

Vă atrag atenția în special chestiunile legate de dezvoltare personală și spiritualitate. Veți fi mult mai curioși să aflați noutăți, să puneți întrebări la care să descoperiți mai multe răspunsuri și perspective care să vă determine să ajungeți la o clarificare. Acordați mai mult interes lucrurilor mărunte, dar de efect din viața de zi cu zi și sunteți încurajați să profitați de fiecare moment în care simțiți o energie armonioasă pentru a ajunge la o pace interioară.

Vă reamintiți faptul că e important să existe niște bariere între planurile vieții voastre, motiv pentru care luați niște decizii mai bune legate de organizare și focusarea atenției. E bine să aveți încredere în aptitudinile voastre și să nu lăsați pe nimeni să vă influențeze într-un mod negativ.

Rac

Vi se dezvoltă ambiția de a vă mări profitul și e posibil să descoperiți noi căi de a avea succes în domeniul financiar. S-ar putea să aveți momente în care să vă fie dificil să alegeți între timpul vostru personal și cel petrecut cu cei apropiați.

Dorința voastră intensă de explorare vă poate pune piedici în a menține o rutină și a fi productivi. E bine să căutați modalități de a vă satisface această dorință pentru a evita să fiți copleșiți. Analizați diverse chestiuni care au loc în viața voastră, iar dacă lucrurile nu sunt după placul vostru e cazul să faceți niște schimbări.

Leu

Săptămâna aceasta relațiile voastre prind un nou contur, în special datorită faptului că aveți tendința de a le reevalua. S-ar putea să vă gândiți că e cazul să reluați legătura cu anumite persoane și să vă schimbați percepția asupra impactului pe care-l au cei din jurul vostru asupra voastră.

Vă dezvoltați aptitudinile de comunicare și reușiți să ajungeți la anumite rezolvări, poate chiar să descoperiți niște oportunități prin intermediul interacțiunilor cu ceilalți. De asemenea, vă conturați strategia de a vă atinge anumite obiective, în special în mediul profesional sau de a demara un proiect care să vă ofere beneficii materiale.

Fecioară

începeți să acordați o atenție mai mare modului în care vă raportați la activitățile productive, în special din sfera profesională. Sunteți determinați să acumulați mai multe informații care să vă ajute să vă dezvoltați aptitudinile și să aveți o abordare care să vă ofere rezultate mai bune.

Sunteți orientați asupra modalităților de a câștiga mai mult pe plan financiar și probabil vă veți dezvolta anumite relații care să vă ajute în acest sens, poate puneți bazele unei colaborări. Veți observa cum eforturile pe care le depuneți de a vă atinge obiectivele dau rezultate și în același timp aveți niște conștientizări benefice.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Balanță

Sunteți îndemnați să vă dezvoltați relațiile, fie personale sau profesionale și să ajungeți la un teren comun cu anumite persoane pentru ca lucrurile să decurgă mai eficient. S-ar putea să existe niște tensiuni în comunicare și e important să aveți răbdare pentru a vă asigura că totul decurge într-un mod favorabil.

Aveți șansa de a crea un echilibru între dorințele inimii și responsabilitățile practice. Dacă faceți echipă cu una sau mai multe persoane apropiate pentru a rezolva ceva, va fi mult mai distractiv procesul.

Scorpion

Săptămâna aceasta s-ar putea să fiți mai visători și să aveți nevoie de mai mult timp și spațiu personal, motiv pentru care e bine să vă acordați momentele de relaxare necesare pentru a fi productivi. Sunteți inspirați să contemplați la ceea ce este de făcut pentru a vă simți mult mai bine în mediul profesional, de a vă asigura că în ceea ce depuneți efort există o însemnătate.

Pe de altă parte, aveți oportunitatea de a vă dezvolta relațiile într-un mod inedit. Puneți-vă în valoare autenticitatea, indiferent de circumstanțe, și observați cum atrageți energia pozitivă.

Săgetător

Treceți printr-o perioadă în care vă gândiți mai serios la anumite aspecte care vă susțin stabilitatea și sunteți pe cale de a descoperi modalități de a aduce mai multă structură în munca voastră, un plan financiar sau o relație. De asemenea, vă orientați spre ceea ce este de făcut pentru îndeplinirea unor dorințe și vă organizați în așa fel încât să aveți mai mult timp de a vă dedica scopurilor personale.

Sunteți inspirați să vă luați anumite chestiuni de pe suflet și să comunicați deschis. Știți să vă gestionați mai bine emoțiile și să vă exprimați într-un mod care să reflecte exact ceea ce simțiți. S-ar putea să descoperiți niște informații semnificative sau să primiți o veste bună.

Capricorn

Săptămâna aceasta e posibil să aveți niște dubii legate de aptitudinile voatre sau de importanța a ceea ce faceți. Cu toate acestea, într-un fel sau altul vă reamintiți că sunteți prețuiți și vă dezvoltați încrederea de sine. S-ar putea să vă fie dificil să găsiți un echilibru între planul profesional și cel privat, dar dacă vă doriți să faceți progrese în carieră, sunteți încurajați să acordați mai mult timp acestui scop deoarece există șanse de reușită.

E posibil să simțiți nevoia de mai multă reculegere pentru a vă aduna gândurile și e bine să vă axați în mod special pe priorități pentru a evita suprasolicitarea. Momentele în solitudine vă pot declanșa niște revelații.

Vărsător

Este bine să mențineți comunicarea cât mai clară pentru a evita neînțelegeri. De asemenea, s-ar putea să observați că aveți mai multe lucruri în comun cu anumite persoane apropiate decât ați fi crezut, ca atare înainte de a vă dezvolta noi relații, aruncați o privire celor pe care le aveți deja. S-ar putea să existe niște oportunități de a a progresa în anumite planuri, dar probabil este nevoie de mai mult timp înainte de a profita de acestea deoarece e posibil să nu aveți încă resursele necesare.

Sunteți îndemnați să vă dezvoltați relațiile și aveți un interes mai mare față de aspectele comunității în care vă aflați. Dați dovadă de mai multă generozitate și compasiune și sunteți persoana pe care ceilalți se pot baza, dar nu uitați să vă satisfaceți și nevoile voastre personale.

Pești

Sunteți încurajați să vă axați asupra chestiunilor pe care ați reușit să le acumulați în timp și a obiectivelor pe care le-ați atins în loc să vă lăsați copleșiți de ceea ce nu decurge acum conform așteptărilor. Aveți încredere că lucrurile nu vor rămâne așa. E bine să fiți atenți la orice chestiune pe care o semnați sau angajament pe care vi-l luați pentru a vă asigura că vă reflectă interesele cu adevărat.

Sunteți inspirați să faceți alegerile corecte pentru progresul în mediul profesional. Luați în considerare faptul că ceilalți vă observă mai rapid aptitudinile, ca atare asigurați-vă că abordați o atitudine pe măsura intereselor voastre.

Realitatea Live

Modernă și orientată către client! Maib inaugurează sucursala Ștefan cel Mare, aliniată identității vizuale reînnoite
Modernă și orientată către client! Maib inaugurează sucursala Ștefan cel Mare, aliniată identității vizuale reînnoite
FOTO A.S.I.C.S. îi va premia pe Serghei Tarnovschi și dublul Ivan Corșunov și Alexandr Bulat
FOTO A.S.I.C.S. îi va premia pe Serghei Tarnovschi și dublul Ivan Corșunov și Alexandr Bulat
FOTO, VIDEO A.S.I.C.S. a premiat luptătorii moldoveni pentru medalii la turnee internaționale
FOTO, VIDEO A.S.I.C.S. a premiat luptătorii moldoveni pentru medalii la turnee internaționale
Î.S. MOLDATSA recrutează – Află cum poți să devii Controlor de Trafic Aerian Stagiar
Î.S. MOLDATSA recrutează – Află cum poți să devii Controlor de Trafic Aerian Stagiar
Ești depedent de nicotină? Află care sunt 5 mituri cel mai des întâlnite despre fumat
Ești depedent de nicotină? Află care sunt 5 mituri cel mai des întâlnite despre fumat
Soluția de plată Garmin Pay, disponibilă pentru deținătorii cardurilor Mastercard maib
Soluția de plată Garmin Pay, disponibilă pentru deținătorii cardurilor Mastercard maib
Proiect de integrare în câmpul muncii a refugiaților ucraineni, lansat în Republica Moldova
Proiect de integrare în câmpul muncii a refugiaților ucraineni, lansat în Republica Moldova
Compară și găsește cel mai bun: 3 sfaturi pentru o ipotecă avantajoasă
Compară și găsește cel mai bun: 3 sfaturi pentru o ipotecă avantajoasă
Pericolul ascuns din fumul de țigară, cafea și alimentele prăjite. Ce este acrilamida și cum o evităm
Pericolul ascuns din fumul de țigară, cafea și alimentele prăjite. Ce este acrilamida și cum o evităm
15 Aug. 2022, 22:37
 // Categoria: Actualitate // Autor:  Ursu Ana
15 Aug. 2022, 22:37 // Actualitate //  Ursu Ana

Două persoane au ajuns la spital, după ce au fost atacați cu cuțitul de un individ. Incidentul a avut loc în această seară, în jurul orei 20:10, pe strada Clardovschi din orașul Glodeni.

Potrivit datelor preliminare, cuțitarul s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 58 de ani. În urma unui conflict cu două persoane de 40 de ani și respectiv 60 de ani, le-a atacat pe acestea cu un cuțit de bucătărie, scrie deschide.md.

Prima victimă s-a ales cu leziuni în regiunea feței, iar cea de-a doua victimă a fost rănită la gât.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Ambele victime au fost transportate la spital, pentru a li se acorda ajutor medical. Persoana de 60 de ani se află în stare gravă.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

 

Modernă și orientată către client! Maib inaugurează sucursala Ștefan cel Mare, aliniată identității vizuale reînnoite
Modernă și orientată către client! Maib inaugurează sucursala Ștefan cel Mare, aliniată identității vizuale reînnoite
FOTO A.S.I.C.S. îi va premia pe Serghei Tarnovschi și dublul Ivan Corșunov și Alexandr Bulat
FOTO A.S.I.C.S. îi va premia pe Serghei Tarnovschi și dublul Ivan Corșunov și Alexandr Bulat
FOTO, VIDEO A.S.I.C.S. a premiat luptătorii moldoveni pentru medalii la turnee internaționale
FOTO, VIDEO A.S.I.C.S. a premiat luptătorii moldoveni pentru medalii la turnee internaționale
Î.S. MOLDATSA recrutează – Află cum poți să devii Controlor de Trafic Aerian Stagiar
Î.S. MOLDATSA recrutează – Află cum poți să devii Controlor de Trafic Aerian Stagiar
Ești depedent de nicotină? Află care sunt 5 mituri cel mai des întâlnite despre fumat
Ești depedent de nicotină? Află care sunt 5 mituri cel mai des întâlnite despre fumat
Soluția de plată Garmin Pay, disponibilă pentru deținătorii cardurilor Mastercard maib
Soluția de plată Garmin Pay, disponibilă pentru deținătorii cardurilor Mastercard maib
Proiect de integrare în câmpul muncii a refugiaților ucraineni, lansat în Republica Moldova
Proiect de integrare în câmpul muncii a refugiaților ucraineni, lansat în Republica Moldova
Compară și găsește cel mai bun: 3 sfaturi pentru o ipotecă avantajoasă
Compară și găsește cel mai bun: 3 sfaturi pentru o ipotecă avantajoasă
Pericolul ascuns din fumul de țigară, cafea și alimentele prăjite. Ce este acrilamida și cum o evităm
Pericolul ascuns din fumul de țigară, cafea și alimentele prăjite. Ce este acrilamida și cum o evităm
 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală