Curs valutar
 • EUR
  19.2259
  0%
 • USD
  17.8099
  0%
 • RUB
  0.2027
  0%
 • RON
  3.8625
  0%
 • UAH
  0.4371
  0%

Horoscop zilnic, 30 mai 2024: Gândurile negative nu le dau pace celor din zodia Taur

30 Mai 2024, 06:42
 // Categoria: Slider // Autor:  Redacția Realitatea
30 Mai 2024, 06:42 // Slider //  Redacția Realitatea

Horoscopul zilei de joi, 30 mai 2024, este aici cu previziuni pentru toate zodiile. Vezi mai jos ce ți-au rezervat astrele!

 Zodiile traversează o perioadă plină de schimbări, în care au mari șanse să își îndeplinească toate dorințele dacă profită de oportunități. Unii nativi au încredere în ei și știu cum să întoarcă o situație în favoarea lor, în timp ce altora le este mai greu să acționeze.

Cei din jur profită de bunătatea Berbecilor

Berbecii trebuie să învețe să se pună pe primul loc. În ultima vreme și-au bătut capul prea mult cu problemele altora și nu au mai avut timp pentru ei. Mai mult chiar, aceștia au avut încredere mult prea repede în anumite persoane, iar acum și-au dat seama că acestea profită de bunătatea lor.

Gândurile negative nu le dau pace celor din zodia Taur

Taurii au parte de o zi dificilă, deoarece au mult de lucru, iar gândurile negative nu le dau pace. Acești nativi trebuie să își facă un plan pentru ziua de joi, dar și pentru restul săptămânii, astfel încât să poată rezolva toate problemele cu care se confruntă.

Astrele arată că cei din zodia Taur vor ajunge în punctul în care vor trebui să iasă din zona de confort. Nu le va fi ușor, însă acest lucru îi va ajuta să obțină tot ce doresc.

Gemenii trebuie să își pună ordine în viață

Gemenii au nevoie de câteva zile de liniște, deoarece în viața lor au loc multe schimbări și uneori se simt copleșiți. Deși sprijinul prietenilor îi ajută mult, sunt momente în care acești nativi ar prefera să stea singuri.

Perioada sfârșitului de mai îi învață să fie mai blânzi cu ei înșiși, dar și mai răbdători. Astrele le recomandă să încerce să își pună ordine în viață, dar și să se concentreze pe lucrurile bune care se întâmplă în viața lor.

Racii au nevoie de ajutorul apropiaților

Racii trec printr-o perioadă stresantă. Acești au multe lucruri de rezolvat și le este greu să se descurce pe cont propriu. Astrele le recomandă să ceară ajutorul, deoarece persoanele din jurul lor nu știu de ce au nevoie. Ar putea apărea mici frustrări și neînțelegeri între cei din zodia Rac și apropiații lor, însă astrele le recomandă să își păstreze calmul de fiecare dată, mai ales când sunt într-o situație dificilă și au nevoie de ajutor.

Leii pot lua decizii greșite în această zi

Leii trebuie să fie foarte atenți la acțiunile lor, deoarece azi pot lua decizii greșite sau pot semna documente care îi duc într-o zonă în care nu își doresc să ajungă. Astrele le recomandă să fie foarte atenți în cazul în care vor ajunge în mijlocul unor discuții despre diferite acte. Cineva poate încerca să îi păcălească, astfel că este important să trateze totul cu maximă seriozitate și să se gândească de două ori înainte de a acționa.

Fecioarele își dau seama că nu pot face totul singure

Fecioarele trebuie să învețe să accepte că nu pot face totul singure. Deși sunt zodii independente, astăzi vor cere ajutorul unei persoane cu mai multă experiență pentru a rezolva diferite aspecte din plan profesional. Ziua de joi va fi destul de aglomerată pentru cei din zodia Fecvioară, însă până la finalul acesteia vor rezolva multe lucruri care le dădeau bătăi de cap. Astrele le recomandă să aibă încredere în ei și să își gândească foarte bine fiecare decizie.

Balanțele se pot confrunta cu probleme de sănătate din cauza stresului

Balanțele trec printr-o perioadă dificilă cu multe griji, iar acest lucru se simte pe toate planurile. Acestor nativi le este greu să se concentreze pe ceea ce au de făcut, iar ziua de joi va fi și mai grea din cauza problemelor de sănătate.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Astrele arată că cei din zodia Balanță au nevoie de câteva zile de liniște, în care să își pună ordine în gânduri și să aibă mai multă grijă de ei. Cei dragi le sunt aproape și vor încerca să le ofere tot ce au nevoie pentru ca ziua să se încheie fără alte probleme.

Scorpionii învață să se bucure de prezent

Scorpionii traversează o perioadă liniștită, în care au tot timpul să se bucure de lucrurile frumoase din viața lor. Acești nativi încearcă să alunge gândurile și temerile cu privire la viitor și se bucură de prezent. Cei din zodia Scorpion vor descoperi multe motive de bucurie, pe care înainte nu le vedeau din cauza stresului și a presiunii constante pe care o puneau asupra lor.

Săgetătorii au parte de un conflict în familie

Săgetătorii au parte de o zi aglomerată, astfel că răbdarea este foarte importantă. Astrele arată că acești nativi ar putea intra foarte ușor într-un conflict cu o persoană din viața lor, fapt ce le va complica și mai mult ziua de joi. Săgetătorii trebuie să învețe să fie mai blânzi cu cei din jur, deoarece uneori spun lucruri fără să gândească, iar apoi regretă.

Capricornii au multe responsabilități în această perioadă

Capricornii trec printr-o perioadă agitată, în care au multe de rezolvat și muncesc contracronometru. Aceștia pierd nopțile pentru a rezolva diverse chestiuni în plan profesional, însă astrele îi avertizează că pot ajunge foarte ușor la epuizare. Cei din zodia Capricorn au multe responsabilități în această perioadă, însă cu răbdare vor rezolva totul. Azi încep să se gândească la faptul că au nevoie de o schimbare în viața lor.

Vărsătorii atrag în viața lor tot ce își doresc

Vărsătorii sunt foarte visători, însă acest lucru îi ajută să atragă în viața lor tot ceeea ce își doresc. Acești nativi profită de fiecare oportunitate, astfel că îi așteaptă un început de vară prosper. Evenimentele din ziua de joi îi ajută pe cei din zodia Vărsător să aibă mai multă încredere în capacitățile lor. Fiecare reușită îi face să își dea seama că pot face lucruri extraordinare pe cont propriu, la care nici nu s-ar fi gândit.

Peștii au parte de o zi cu multe provocări

Peștii nu au parte de o zi ușoară, astfel că este important să fie răbdători și să își păstreze calmul în orice situație. Ziua de joi marchează începutul unei perioade pline de schimbări pentru acești nativi, astfel că nu le va fi ușor să treacă peste provocările cu care vine la pachet. Sprijinul apropiaților este foarte important azi, așa că Peștii nu ar trebui să ezite să ceară ajutorul atunci când se simt copleșiți.

Realitatea Live

VIDEO 16 grădinițe din 8 raioane ale Moldovei vor beneficia de asistență financiară pentru extinderea serviciilor
VIDEO 16 grădinițe din 8 raioane ale Moldovei vor beneficia de asistență financiară pentru extinderea serviciilor
Moldindconbank ajută la salvarea de vieți, alăturându-se campaniei de donare a sângelui
Moldindconbank ajută la salvarea de vieți, alăturându-se campaniei de donare a sângelui
Coca-Cola HBC Moldova – de 30 de ani savurăm gustul original al optimismului
Coca-Cola HBC Moldova – de 30 de ani savurăm gustul original al optimismului
MMZ a primit cel mai înalt premiu pentru realizări în domeniul calității bunurilor și serviciilor
MMZ a primit cel mai înalt premiu pentru realizări în domeniul calității bunurilor și serviciilor
Top-5 cele mai bune anvelope conform Anvelope.md
Top-5 cele mai bune anvelope conform Anvelope.md
Moldindconbank și Salt Edge – parteneriatul care aduce open bankingul în Moldova
Moldindconbank și Salt Edge – parteneriatul care aduce open bankingul în Moldova
Adevărul despre carnea preparată la grătar. Ce trebuie să cunoască cei care consumă frigărui
Adevărul despre carnea preparată la grătar. Ce trebuie să cunoască cei care consumă frigărui
6 trofee de top! Kaufland Moldova, premiată în cadrul concursului „Marca Comercială a Anului 2023”
6 trofee de top! Kaufland Moldova, premiată în cadrul concursului „Marca Comercială a Anului 2023”
15 Iun. 2024, 16:06
 // Categoria: În Lume // Autor:  Realitatea.md
15 Iun. 2024, 16:06 // În Lume //  Realitatea.md

Un studiu recent realizat de publicaţia britanică MoneyWeek a scos la iveală care sunt cele mai scumpe destinaţii turistice pentru o escală de 24 de ore, transmite Bani.md. S-au luat în calcul preţurile pentru cazare la hotel, transport local, masă şi activităţi recreative.

Deloc surprinzător, cel mai scump oraş străin în care să mergi în vacanţă este New York, cu o medie de 645 de euro de persoană pentru o singură noapte. New York-ul se află în fruntea listei în mare parte datorită monumentelor sale, cum ar fi Statuia Libertăţii şi Empire State Building, şi a locurilor de neratat, precum Times Square şi Central Park. O vizită la aceste diverse monumente costă în jur de 169 de euro. O zi întreagă de mâncare costă 47 de euro, transportul public costă 45 de euro, iar o noapte de cazare costă în jur de 328 de euro.

Capitala Franţei este al doilea cel mai scump oraş din lume. Pentru o zi şi o noapte, va trebui să cheltuiţi la Paris în jur de 522 de euro. Înseamnă o medie de aproximativ 307 euro pentru o noapte la hotel, 22 de euro pentru transportul în comun, 42 de euro pentru mâncare şi 79 de euro pentru vizitarea diferitelor monumente şi muzee, etc.

Destinaţie foarte populară în ultimii ani, Dubai ocupă locul al treilea în clasament, cu aproximativ 436 de euro pentru o excursie de o zi şi o noapte. Deşi costul pe noapte este mai ridicat decât la Paris (319 euro în medie), principalul oraş din Emiratele Arabe Unite se poate lăuda cu un transport în comun foarte ieftin (12 euro), la fel ca şi preţul numeroaselor activităţi oferite (18 euro).

Pe locul patru se află capitala britanică, Londra. Pentru a petrece o zi şi o noapte în oraşul lui Big Ben, va trebui să cheltuiţi în medie 432 de euro, din care 291 de euro pentru hotel, 30 de euro pentru metrou, 38 de euro pentru activităţi şi 40 de euro pentru mâncare.

Şi tot o altă capitală europeană este cea care completează această listă a celor mai scumpe oraşe din lume pentru o noapte. Pentru a petrece o zi şi o noapte la Roma, va trebui să plătiţi în medie 359 de euro. În detaliu, asta înseamnă 180 de euro pe noapte, 22 de euro pentru transport, 48 de euro pentru mâncare şi 37 de euro pentru activităţi locale.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

VIDEO 16 grădinițe din 8 raioane ale Moldovei vor beneficia de asistență financiară pentru extinderea serviciilor
VIDEO 16 grădinițe din 8 raioane ale Moldovei vor beneficia de asistență financiară pentru extinderea serviciilor
Moldindconbank ajută la salvarea de vieți, alăturându-se campaniei de donare a sângelui
Moldindconbank ajută la salvarea de vieți, alăturându-se campaniei de donare a sângelui
Coca-Cola HBC Moldova – de 30 de ani savurăm gustul original al optimismului
Coca-Cola HBC Moldova – de 30 de ani savurăm gustul original al optimismului
MMZ a primit cel mai înalt premiu pentru realizări în domeniul calității bunurilor și serviciilor
MMZ a primit cel mai înalt premiu pentru realizări în domeniul calității bunurilor și serviciilor
Top-5 cele mai bune anvelope conform Anvelope.md
Top-5 cele mai bune anvelope conform Anvelope.md
Moldindconbank și Salt Edge – parteneriatul care aduce open bankingul în Moldova
Moldindconbank și Salt Edge – parteneriatul care aduce open bankingul în Moldova
Adevărul despre carnea preparată la grătar. Ce trebuie să cunoască cei care consumă frigărui
Adevărul despre carnea preparată la grătar. Ce trebuie să cunoască cei care consumă frigărui
6 trofee de top! Kaufland Moldova, premiată în cadrul concursului „Marca Comercială a Anului 2023”
6 trofee de top! Kaufland Moldova, premiată în cadrul concursului „Marca Comercială a Anului 2023”
 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală