Curs valutar
 • EUR
  19.5593
  -0.0046%
 • USD
  19.2305
  0.0348%
 • RUB
  0.3225
  1.5194%
 • RON
  4.0073
  0.0449%
 • UAH
  0.5218
  0.23%

Despre noroc în dragoste! Ce vă prezic astrele în ajun de Ziua Îndrăgostiților

13 Feb. 2021, 09:10
Despre noroc în dragoste! Ce vă prezic astrele în ajun de Ziua Îndrăgostiților
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Sâmbătă, nativii aflaţi sub semnul zodiacal al Berbecului ar putea avea o dispoziţie nu tocmai bună, ceea ce îi va face irascibili în conversaţiile cu cei din jur. Dacă vă macină anumite lucruri, dacă aveţi vreo supărare sau o nelinişte sufletească cel mai bine ar fi să discutaţi deschis cu persoana iubită. Luna formează o conexiune puternică cu conducătorul vostru, Marte, care vă v ajuta să vă aduceţi viziunile creative pe Pământ.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Fantezia trebuie să fie mult mai atrăgătoare decât realitatea de astăzi, dragi Tauri. Acest lucru înseamnă că sunteţi dispuşi să plutiţi în visare, mai degrabă decât să depuneţi efort în rezolvarea anumitor activităţi, la serviciu. Trebuie însă să începeţi să realizaţi că pentru un viitor fructuos aveţi nevoie de efort, curaj, dedicare şi promptitudine. În caz contrar vă veţi face o imagine proastă în faţa superiorilor.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Este greu să vă găsiţi poziţia în realitate astăzi, dragi Gemeni. Acest lucru poate fi deosebit de frustrant, având în vedere dorința voastră de a fi productivi în ceea ce priveşte sfera profesională. Nu este însă un lucru rău pentru că vă puteţi odihni. În cazul în care aţi rămas pur şi simplu fără inspiraţie ori nu vă descurcaţi cu un anumit proiect, cereţi sfaturi, cereţi ajutor acelor colegi în care aveţi totală încredere.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Ar trebui să acordați o atenție mai mare finanțelor. Cheltuiți haotic, iar planul vostru de a economisi riscă să se ducă pe apa sâmbetei. Nu pierdeți niciodată din vedere motivul pentru care ați decis să faci economii drastice, este tot spre binele vostru. Aveți timp de o activitate care vă face multă plăcere, iar spre seară s-ar putea să vă întâlniți cu o persoană dragă, care tocmai s-a întors din străinătate.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Leii trebuie să fie puțin mai atenți la sănătate. Aveți grijă de voi, mai ales dacă știți că sunteți mai sensibili. Nu ignorați orice mic semn de oboseală sau răceală și încercați să vă hrăniți și să vă hidratați corespunzător. Vi s-au anulat planurile de peste weekend, dar asta nu înseamnă că nu puteți ieși la o scurtă plimbare prin oraș sau la cumpărături. Poate găsiți ceea ce v-ar bucura sufletul că tot vine Valentine’s Day.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Aveți planuri mari de weekend, alături de persoana iubită. Vă place să sărbătoriți Valentine’s Day și mai ales să vă răsfățați partenerul de viață. Vremea friguroasă nu vă împiedică să creați o atmosferă caldă în casă sau la restaurant, dacă ați făcut o rezervare din timp. Vă încărcați cu multă energie pozitivă pentru o nouă săptămână de lucru și nimic nu vă poate sta în cale.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Probabil că vă veți simți prins între a fi productiv și a lenevi pe tot parcursul zilei, pe măsură ce luna Peștilor se îmbină cu Neptun. Această uniune face dificilă menținerea atenţiei către sarcinile zilnice, dar vă poate ajuta, de asemenea, să fiţi mult mai creativi. Nu trebuie să vă simţiţi vinovaţi dacă o să alegeţi varianta mai comodă pentru voi. Este sâmbătă, iar relaxarea după o săptămână grea este binevenită.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Este o zi bună pentru a vă lăsa pradă procesului creativ, pentru a vă pierde în reverii romantice sau pentru a spera la un viitor mai bun, chiar dacă anumite aspecte ale vieţii par puţin probabile la ora actuală. Prioritizează activitățile şi alege lucrurile care ţi se par amuzante, pentru a te simți cât mai bine. Pe seară, un telefon de la cineva drag o să te binedispună.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Sentimente profunde pun stăpânire pe nativii zodiei. Luna alunecă prin Peștii empatici și se contopeşte cu Neptun. Este posibil să apară sentimente mixte, idealizări și înșelăciuni cu privire la viața ta de familie și de cuplu. În loc să vă grăbiți să reacționați, încercați să observați și să conştientizaţi profunzimea emoțiilor voastre. Pentru a trage o concluzie este bine să ştiţi întotdeauna şi contextul celor întâmplate.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Sâmbătă, nativii zodiei Capricorni se gândesc şi simt că este cazul unei schimbări majore în viaţa lor, în special în plan profesional. Simţi că te-ai plafonat, că poţi mai mult şi că a venit vremea să evoluezi. În plus, situaţia financiară din ultima perioadă nu a fost una satisfăcătoare, astfel că dorinţa ta este pe deplin justificată. Horoscopul spune că există şansa unor câștiguri substanțiale, însă trebuie să fii foarte atent la oamenii cu care vei colabora. Unii dintre ei ar putea să nu fie tocmai sinceri.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Pentru Vărsători, ziua de 13 februarie este una plină de preocupări casnice. Ştii foarte bine că lucrurile mici îți aduc confort sunt extrem de importante, așa că îți vei petrece ziua reparând tot felul de lucruri, aranjând și redecorând. În plan personal, dacă eşti implicat într-o relație, poartă o discuție cu partenerul și încearcă să te lămurești în legătură cu tot ce te-a neliniștit în ultima perioadă. Dacă ești în căutarea iubirii, sfatul astrelor este să nu te uiți la mai mulţi admiratori în același timp.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Peștii trebuie să fie mai pozitivi, să se concentreze pe succes. Doar așa starea ta de spirit nu va cădea în depresie și anxietate. Sfatul astrelor este să începi să te gândeşti la proiecte noi şi să-ţi fixezi obiective mai îndrăznețe. Este important să te dezvolţi şi să ieşi din zona ta de confort, mai ales dacă vrei să ai succes. Înainte de a acţiona, însă, totul trebuie gândit foarte bine, chiar dacă planetele s-au aliniat în favoarea ta.