Curs valutar
 • EUR
  20.5679
  -0.3462%
 • USD
  18.0183
  -0.0094%
 • RUB
  0.2353
  0.255%
 • RON
  4.1602
  -0.3606%
 • UAH
  0.6392
  -0.7979%

HOROSCOP 1 august! Începutul de lună aduce veşti bune pe toate planurile

01 Aug. 2021, 06:40
HOROSCOP 1 august! Începutul de lună aduce veşti bune pe toate planurile
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Berbecii ar trebui să îşi dedice timpul liber celor dragi, mai ales că stelele prevăd un eveniment fericit în familie. Poate fi ceva ce voi le veţi împărtăşi celor dragi sau veţi auzi o veste importantă.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Nativii Taur trebuie să îşi folosească şarmul ca să obţină ce îşi doresc. Valorificaţi-vă calităţile care vă fac unici şi nu mergeţi pe premiza că sunteţi dispensabili.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
În viaţa Gemenilor, dragostea s-a lăsat puţin aşteptată, însă azi musai trebuie să vă îndrăgostiţi. Astrele vă susţin în toate demersurile care implică fluturi în stomac.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Pentru Raci nu sunt recomandate investiţiile aşa că trebuie să rezistaţi ispitelor financiare. Focusaţi-vă mai degrabă pe familie şi plănuiţi activităţi care nu implică cheltuieli.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Leii trebuie să fie atenţi la detalii şi mai ales la ce spun oamenii din jur. Aţi putea primi un sfat sau un îndemn care vă va schimba perspectiva asupra unui lucru pe care nu ştiaţi cum să-l abordaţi.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Nativii Fecioară trebuie şi ei să fie atenţi la vorbe, însă la cele pe care chiar ei le rostesc. Aţi putea răni o persoană dragă şi nu ar fi recomandat să începeţi luna cu un conflict.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Norocul le loveşte din plin pe Balanţe. Dacă până acum nu eraţi sigure de anumite proiecte, vor avea loc schimbări - mai ales în ceea ce priveşte echipa, iar succesul va fi unul rapid.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Copilul interior îi va face pe Scorpioni să privească totul în roz. Ceea ce nu este rău, mai ales că şi dragostea se va face simţită atât în cazul celor singuri, cât şi cei care se află în relaţii.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Săgetătorii ar trebui să se facă că nu văd nuanţele de gri. Totul poate decurge excelent, indiferent dacă vorbim de afaceri, bani sau iubire, dacă priviţi partea plină a paharului.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Şi Capricornii sunt avantajaţi, însă la capitolul comunicare. Puteţi întâlni persoane care vă vor schimba viaţa în sens pozitiv, dar nu neapărat pe plan amoros.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii care sunt refuzaţi sau cărora li se amână o întâlnire nu ar trebui să reacţioneze impulsiv. Întrebaţi-vă dacă nu cumva această modificare este în avantajul vostru, de fapt.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Iar Peştii ar putea spune lucuri pe care să le regrete mai târziu. Măsuraţi-vă cuvintele în special în raport cu familia sau persoana iubită.