Curs valutar
 • EUR
  20.4714
  0.0176%
 • USD
  18.0517
  0.0006%
 • RUB
  0.2354
  -0.8496%
 • RON
  4.1398
  0.0121%
 • UAH
  0.6374
  0.3765%

HOROSCOP 1 iunie! Neînţelegeri şi discuţii aprinse în afaceri

01 Iun. 2021, 06:45
HOROSCOP 1 iunie! Neînţelegeri şi discuţii aprinse în afaceri
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Este o zi bună pentru sfera afacerilor, pentru primit bani sau pentru a lua decizii importante la serviciu. Este o zi bună şi pentru cumpărături, puteţi face achiziții la care aţi visat de ceva timp. Atenție totuși la zona alimentației, pentru că poți face excese serioase.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Este o zi în care te afli într-o stare de spirit foarte bună. Veţi fi sociabili, charmanți, și vei da dovadă de diplomație în cadrul unor negocieri. Dacă sunteţi implicaţi într-un proces, dacă ai un litigiu cu cineva, s-ar putea să primești vești bune. Veţi media sau negocia o împăcare prin găsirea unei soluţii pentru gestionarea unui conflict.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Gemenii nu prea au dorinţă de muncă în această zi. S-ar putea să simţiţi nevoia să fiţi mai mult singuri, decât în compania cuiva. Astrologii vă recomandă să nu vă implicaţi în acţiuni importante pentru că s-ar putea să faceţi greşeli din neatenţie sau plictiseală.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Te vei bucura de o discuție cu o femeie. Este o discuție care s-ar putea să îți modifice niște planuri legate de viitor sau viziunea asupra unui proiect sau a unei situații asupra căreia credeai că deții controlul. Este o zi în care ești bine susținut pe zona comunicării, iar persoanele cu care vei interacționa în următoarele ore o să fie extrem de deschise să comunice cu tine și să te ajute.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Faci o adevărată impresie șefilor, partenerilor, părinților, familiei și celor cu care interacționezi azi, dragă Leu. De fapt, succesul este cauzat de ceea că nu îți mai dorești să impresionezi pe nimeni, nu vrei să mai demonstrezi nimic nimănui, ești foarte în regulă cu tine cu ce faci și în momentul în care te-ai relaxat, lucrurile merg foarte bine și te auto-poziționezi pe o pantă ascendentă.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
S-ar putea să simți că nu rulezi în filmul în care te afli. S-ar putea să îți dorești un lucru, dar circumnstanțele să te pună în altă ipostază. Ai vrea să te afli într-o vacanță, să te relaxezi și să te simți bine. Toate la timpul lor, dragă Fecioară.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Nu te simți în mare formă azi. Mai degrabă te simți plictisit, ducând bătălii fără sfârșit. Ai o atitudine greșită, aceasta este doar liniștea înaintea furtunii. Ceea ce faci acum, și bazele pe care le pui acum te vor ajuta foarte mult în următoarele tale acțiuni.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Astăzi este o zi în care Scorpionii vor fi forțați să învețe regula compromisurilor. Dacă vei da dovadă de diplomație și vei accepta să faci un pas înapoi, o să vezi că vei face 10 pași imediat înainte. Dacă intri într-o dispută, încearcă cât mai repede să detensionezi lucrurile.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Este o zi în care vei fi surprins de cât de deschiși sunt oamenii cu tine. Vei reuşi să finalizezi o lucrare, să completezi niște hârtii. Este o zi foarte bună pentru ședințe și negocieri. Vei simți nevoia intensă de a schimba ceva în interiorul tău, drag Săgetător şi veţi reuşi să aduceţi un element de noutate în viaţa voastră.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Azi ai chef să te distrezi. Ai o atitudine amuzantă și pusă pe șotii, nu iei lucrurile în serios. Ar fi bine să vă liniştiţi şi să petreceţi puţin timp în compania celor dragi.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Azi este o zi în care nu prea ai chef să turezi motoarele la maxim. Ai vrea să stai acasă în pat și să dormi cât de mult poți. Totuşi, nu poți face asta, ai multe întâlniri, ai multe negocieri și mai ales decizii importante de luat privind cariera ta.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Trebuie să dai dovadă de foarte multă diplomație și persuasiune. Trebuie să discuți cu o persoană legat de chestiuni delicate privind semnarea unor acte, semnarea unor documente, un litigiu sau ceva legat de serviciu. Dacă vii cu toată forța, persoana respectivă s-ar putea să îți dea un răspuns negativ sau să fie într-o ipostază de protecție. Mai bine fii diplomat și scoate la lumină latura ta bună.