Curs valutar
 • EUR
  21.2832
  0%
 • USD
  17.9234
  0%
 • RUB
  0.2450
  0%
 • RON
  4.3242
  0%
 • UAH
  0.6668
  0%

Horoscop 10 iulie! Balanțele vor avea probleme în așternut, iar Săgetătorii se pot îndrăgosti

10 Iul. 2021, 08:49
Horoscop 10 iulie! Balanțele vor avea probleme în așternut, iar Săgetătorii se pot îndrăgosti
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
BERBECILOR le merge foarte bine pe plan amoros, dar la capitolul bani nu au la fel de mult noroc. Trebuie doar să aveţi răbdare ca proiectele voastre să devină profitabile, spun astrele.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
TAURII se gândesc dacă un proiect în care au investit mult timp şi bani merită încă puţin efort. Ascultaţi-vă intuiţia şi alegeţi cu sufletul.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Şi GEMENII sunt puţin stresaţi din cauza unor achiziţii pe care le-au făcut în ultimul timp. Ar trebui să economisţi mai mult sau chiar să vă căutaţi un job part-time.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
RACII sunt tentaţi să pună accent pe aparenţe. Nu este recomandat să fiţi superficiali nici cu prietenii sau persoana iubită, dar nici la locul de muncă.
Leu
(23 iulie - 22 august)
LEII vor fi daţi exemplu într-o situaţie care le pune în lumină calităţile. Veţi savura aceste momente, evident, dar nu vă culcaţi pe o ureche ci demonstraţi că puteţi mai mult.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Pot exista mici obstacole în parcursul profesional al FECIOARELOR. Sfatul astrelor este să nu renunţaţi, ba chiar să apelaţi la ajutorul sau sfaturile persoanelor în care aveţi încredere.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Pentru BALANŢE se întrevăd probleme în cuplu. Poate v-aţi neglijat partenerul de viaţă în ultimul timp sau aţi spus ceva dureros fără intenţie. Aşa că luaţi în calcul organizarea unei surprize romantice.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
SCORPIONII vor fi în centrul atenţiei dacă au încercat să saboteze pe cineva sau au comentat acţiunile acelei persoane. O să aflaţi azi cine vă sunt prieteni şi dacă vă puteţi încrede în ei.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Nativii SĂGETĂTOR se pot îndrăgosti! În special dacă mergeţi la un eveniment, dar şi prin intermediul reţelelor de socializare.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
CAPRICORNII care şi-au neglijat sănătatea în ultima vreme, ar trebui să ia în calcul un control sau să îşi facă un set de analize. Evitaţi stresul, mai ales legat de serviciu.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Pentru VĂRSĂTORI lucrurile merg foarte bine în două direcţii: în carieră şi în dragoste. Pe zona financiară aveţi de găsit alternative dacă vă doriţi venituri mai mari.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Iar PEŞTII pot lua în considerare o sesiune de shopping. Desigur, temperaţi-vă şi cumpăraţi doar ce aveţi nevoie, poate organizaţi şi o cină în familie.