Curs valutar
 • EUR
  19.9742
  -1.2266%
 • USD
  17.9037
  -0.1402%
 • RUB
  0.2275
  0.4396%
 • RON
  4.0384
  -1.2332%
 • UAH
  0.6172
  -0.9073%

HOROSCOP 12 iunie! Risc de trădare în dragoste

12 Iun. 2021, 06:45
HOROSCOP 12 iunie! Risc de trădare în dragoste
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Berbecii trebuie să aibă grijă cu persoana iubită. Există posibilitatea să vă înşele, să plece din viaţa voastră sau să se mute în altă ţară. Indiferent de veştile pe care le primiţi, cu cât treceţi mai uşor peste ele, cu atât mai repede veţi găsi persoana potrivită.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Şi Taurii pot fi păcăliţi azi... de un bărbat. Poate apărea dezechilibru în plan financiar, aşa că fiţi atenţi ce semnaţi sau cui daţi bani.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Gemenii sunt susţinuţi pe partea spirituală. Aşa că stările depresive şi energia negativă se vor transforma în lucruri frumoase care vă determină să faceţi alegeri prospere.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Dacă Racii îşi fac griji în legătură cu semnarea unor acte, documente, se pot linişti, pentru că totul se va aşeza în favoarea voastră şi veţi primi ajutor de la o persoană la care nu vă aşteptaţi.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Leii pot avea mici probleme cu persoanele mai tinere sau copiii, aşa că musai trebuie să apeleze la răbdare. Concentraţi-vă mai bine pe partea birocratică unde totul merge ca pe roate.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Fecioarele ies din tipare azi. Datorită capacităţii voastre de comunicare şi de convingere reuşiţi să atrageţi şi cea mai încăpăţânată persoană de partea voastră, aşa că puteţi obţine semnături importante.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Nativii Balanță în schimb trebuie să fie atenţi la comunicare. Va trebui să daţi mai multe explicaţii decât vă doriţi, aşa că includeţi şi răbdarea în ecuaţie.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Eficienţa Scorpionilor atinge cote înalte indiferent dacă vorbim de treaba de la serviciu, activiăţi casnice sau romantice. O femeie va fi ajutorul vostru de nădejde.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Săgetătorii sunt orientaţi către dezvoltăre personală, studii şi călătorii. Aveţi capacitatea de a aduna informațiile, într-o manieră care vă permite să ajungeţi la concluziile dorite.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornii dau dovadă de diplomaţie şi spirit civic, iar asta îi ajută în special în relaţiile de prietenie sau de iubire. Este un moment bun să rezolvaţi orice neînţelegeri.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Astăzi nativii Vărsător au multe lucruri de făcut. Asta dacă aţi rămas în urmă la serviciu, altfel, puteţi să vă concentraţi pe oamenii dragi şi activităţi noi.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Iar Peștii sunt prinşi într-un joc de putere, unde vor da dovadă de intuiţie în deciziile pe care le iau. Aveţi abilitatea de a vă înţelege cu cei din jur indiferent de divergenţe, aşa că veţi obţine rezultate bune.