Curs valutar
 • EUR
  21.1695
  -0.3873%
 • USD
  17.8563
  -0.1254%
 • RUB
  0.2450
  -0.2041%
 • RON
  4.3040
  -0.3927%
 • UAH
  0.6631
  -0.5127%

HOROSCOP 14 iunie! Taurii pot rezolva tot ce îşi propun, Balanţele fac impresie bună

14 Iun. 2021, 09:28
HOROSCOP 14 iunie! Taurii pot rezolva tot ce îşi propun, Balanţele fac impresie bună
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Berbecii sunt uşor tulburaţi. Aveţi o energie dezlănţuită şi tindeţi să faceţi excese, aşa că mare grijă cum comunicaţi cu cei din jur. Mai ales pe cei sensibili îi puteţi supăra. Partea bună este că sunteţi avantajaţi pe relaţia cu străinătatea.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Taurii pot rezolva azi orice îşi propun. Asta doar dacă renunţaţi la frici şi în special la teama de eşec. După asta, rezultatele bune nu întârzie să apară.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Pe Gemeni precauţia îi ajută să rezolve problemele cu care se confruntă, într-o manieră înţeleaptă. Şi la voi succesul vine rapid, aşa că fiţi pregătiţi.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Nativii Rac discută despre relaţii, despre un parteneriat şi despre bani. Este un moment în care aveţi de făcut alegeri privind o asociere, iar pentru asta este nevoie să fiţi foarte atentţi la detalii.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Astăzi Leii dau dovadă de foarte multă energie şi dinamism. Maniera în care gândiţi vă poate ajuta sau sabota, iar temperarea comportamentului vostru vulcanic vă aduce puncte bonus.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Fecioarele dau dovadă de înţelepciune. Dar este important modul în care afişaţi acest lucru. Sunteţi avantajaţi pe afaceri, iubire şi asocieri, dar nu ar strica să verificaţi şi situaţia financiară.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Balanțele fac impresie bună în special dacă au de dat un examen sau merg la un interviu. Iar dacă se întrevede o şedinţă, vă descurcaţi foarte bine în relaţia cu femeile.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Nativii Scorpion trebuie să fie atenţi la capitolul sănătate. Este o zi în care bateriile voastre vor semnala o suprasolicitare, aşa că ar fi bine să vă gândiţi la o pauză.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Şi Săgetătorilor le este recomandată odihna. Stresul de la serviciu vă afectează, dar trebuie să vă mobilizaţi şi să înţelegeţi că schimbarea porneşte de la voi.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornii au iniţiativă, multă enegie şi reuşesc să rezolve problemele ce ţin de acte, documente sau semnarea lor. Puteţi lua hotărâri şi privind achiziţia unei case.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Raportul cu o femeie le aduce Vărsătorilor zâmbetul pe buze. Mare grijă la posibilele conflicte cu persoane care încearcă să vă provoace într-o direcţie favorabilă lor.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Iar Peștii se confruntă cu nişte plăţi. Poate aţi uitat să achitaţi ceva sau apar facturi de nicăieri. Partea plăcută este că veţi purta o discuţie cu o persoană importantă.