Curs valutar
 • EUR
  20.5679
  -0.3462%
 • USD
  18.0183
  -0.0094%
 • RUB
  0.2353
  0.255%
 • RON
  4.1602
  -0.3606%
 • UAH
  0.6392
  -0.7979%

HOROSCOP 17 august! Risc de trădare și o decizie importantă

17 Aug. 2021, 06:40
HOROSCOP 17 august! Risc de trădare și o decizie importantă
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Azi fii atent la gestionarea emoțiilor, mai ales la serviciu sau în raport cu colegii de muncă, angajații sau șefii tăi. Aceste emoții sunt duse la o limită foarte înaltă și devii extrem de reactiv azi cu cei pe care îi întâlnești - subiectul principal este stresul cauzat de muncă, stresul privind ziua de mâine și de gestionarea finanțelor.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Astăzi sunteți atacați. Este o zi în care nu ai chef să faci nimic și să te ascunzi. Dar pregătește-te de atacul privind poziția ta socială și prestația ta. Cei din jur se gândesc cum să îți spargă în cap problemele lor.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Ești mare meșter în a vorbi și a comunica, mai ales când vine vorba de relații sau de serviciu. Atenție, însă, o femeie astăzi ar putea încerca să te păcălească, să te ducă în eroare să te ducă pe o direcție greșită în alegerile tale. Bazează-te doar pe mintea ta și pe instinctele tale pentru că sunt corecte, tu gândești bine, nu cei din jurul tău.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Azi sunteți mai depresivi, mai irascibili. Ori te duci în zona victimizării, arătând tuturor cât de nefericit ești, ori toți te enervează și nu ai chef de nimeni. Încearcă să cauți o cale de mijloc pentru că nimeni nu este vinovat legat de ceea ce simți, ele sunt consecințe unor decizii luate anterior iar cel mai bine ar fi să te relaxezi puțin și să încerci să cauți și partea luminoasă a lucrurilor.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Dacă ești în postura de șef nu trebuie să te evidențiezi pentru că cei din jur apelează la autoritatea ta și apar probleme. Mai bine pregătește-te dacă ești șef să fi tras în toate părțile, dacă ești angajat poate să apară un competitor sau competitoare la muncă. S-ar putea ca unii nativi din Leu să își schimbe locul de muncă din cauza unor probleme interne. Nu trebuie să intri în panică pentru că este doar un moment.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Azi ești îngrijorat cu privire la o întâlnire pe care o să o ai sau o discuție pe care trebuie să o porți. Este important să te relaxezi și să nu iei lucrurile atât de serios, privește această situație ca pe un experiment al vieții din care vei învăța multe.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Azi trebuie să rezolvi ceva important în familie, este un moment în care o rudă sau cineva foarte apropiat are nevoie de prezența ta azi. Ajută cât poți de mult și nu cere nimic înapoi. Îți va da destinul înzecit.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Te cam cerți cu șefii, ai conflicte la serviciu, însă o să ai o intuiție de-a dreptul profetică. Notează tot ce îți ție prin cap sau sentimentele pe care le ai, pentru că o să vezi cum se adeveresc toate.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Sunteți îngrijorați, afectați, panicați mai mult decât alte semne zodiacale. Însă ce pare îngrijorare acum o să se rezolve. Pe lângă asta o să munciți mult și poate ar fi cazul să vă puneți pe o agendă acțiunile pentru că o să fiți foarte obosiți.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Azi stabilești niște lucruri importante privind acțiunile tale, relațiile tale, o zi importantă pentru a interacționa cu cei din jur și de a da dovadă de diplomație în ceea ce exprimi.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Astăzi este o zi bună pentru a acumula informații, pentru a îți dezvolta intuiția și a accesa cunoștințe noi. Aceste informații utile te vor ajuta foarte mult pe viitor, atunci când va fi nevoie să iei decizii importante, de care depind cei din jurul tău.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Azi ar trebui să te ocupi de sănătate, detoxifiere, relaxare - în orice caz, acțiuni legate de analize și starea de bine. Este timpul să pui corpul tău pe primul loc, să te îngrijești și să renunți la anumite obiceiuri nesănătoase. Sau, cel puțin, să le reduci din importanță și frecvență.