Curs valutar
 • EUR
  19.6752
  -0.4183%
 • USD
  19.3055
  -0.0109%
 • RUB
  0.3205
  0.936%
 • RON
  4.0000
  -0.2925%
 • UAH
  0.5227
  -0.0191%

HOROSCOP 18 octombrie! Nativii care au noroc la bani în această perioadă

18 Oct. 2021, 10:36
HOROSCOP 18 octombrie! Nativii care au noroc la bani în această perioadă
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Te simți epuizat și acaparat de griji. Dar te poți baza oricând pe sprijinul familiei și al prietenilor apropiați, mai ales în probleme legate de bani, poate chiar un împrumut. Chiar dacă nu-ți place să depinzi de alții, situația este suficient de complicată cât să treci peste principii.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
O veche cunoștință îți cere un sfat legat de un loc de muncă. Experiența ta îi poate fi de folos, iar ție îți face plăcere să ajuți. Te gândești că meriți câteva zile libere în care să te relaxezi și să pui la punct unele situații amânate din cauza programului încărcat.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Ești avantajat de astre pe plan amoros și financiar. Spre finalul zilei te vei trezi cu o sumă importantă de bani în cont, poate vă recuperați un împrumut de care ați și uitat. Nimic nu este la voia întâmplării când vă implicați în proiecte.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Vă gândiți să vă luați un al doilea job pentru a face față cheltuielilor zilnice. Urmează o perioadă stresantă din acest punct de vedere și nu vedeți o altă soluție. Poate nu ar strica să cereți ajutorul familiei, fie și că este vorba despre un sfat sau o vorbă bună. Nu sunteți singur în această situație.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Aveţi oportunitatea de a creşte în carieră şi de a face ceva semnificativ cu planurile pe termen lung. În ceea ce priveşte comunicarea, simţiţi nevoia de a clarifica mai multe aspecte legate de mersul lucrurilor în familie. Trebuie să trataţi orice cu calm şi să fiţi mai indulgent. Poveştile pot avea uneori măcar două perspective diferite.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Lucrurile încep încet să aibă sens. Simțiți nevoia de a schimba direcția în care se îndreaptă viața personală - în special în ceea ce privește problemele financiare și problemele ce ţin de încrederea în sine. Pe plan profesional, daţi dovadă de concentrare şi de profesionalism, iar rezultatele o să fie pe măsura efortului depus.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Un sentiment de echilibru revine în viaţa voastră. Treceţi printr-o perioadă mai impulsivă, iar unii dintre voi o să simţiţi o nevoie acută de a fi mai independenţi. Nu trebuie să neglijaţi însă sănătatea. O vizită din timp la medic vă poate scăpa de multe probleme. Sunteţi mai romantici, plini de carismă şi ieşiţi uşor în evidenţă.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Anumite aspecte ale trecutului vostru vor încerca să iasă la suprafaţă, deşi de mult timp vă străduiţi să le ţineţi îngropate. În tot acest proces, ar fi bine să menţineţi o atitudine pozitivă. Lucrurile par să se rezolve mai bine atunci când înfruntaţi problemele cu zâmbetul pe buze. Un telefon important poate să vă aducă o veste bună.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Săgetătorii au toate motivele să fie cu ochii în patru, pentru că ocaziile ar putea veni pe nesimțite - atât pe plan profesional, cât și în sfera dragostei. Este una din acele zile în care totul se întâmplă cu o viteză amețitoare, așa că stai atent și nu ezita, atunci când se ivește ocazia.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornii sunt sfătuiți să asculte semnalele corpului, dacă simt că ceva este în neregulă. Nu e vorba despre probleme de sănătate, ci despre mici modificări în stilul de viață, ce ți-ar putea da un plus de energie și entuziasm. Cea mai bună zi pentru schimbare este astăzi.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
În dragoste nu toate merg ca în comediile romantice, iar Vărsătorii o vor simți pe propria piele. Uneori trebuie să ai răbdare și mult calm și să nu încerci să schimbi partenerul, ci să îl înțelegi cu bune și cu rele. Și, foarte important, să spui clar ce așteptări ai de la el. Altfel, vei aduna frustrări în mod inutil.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Peștii ar avea numai de câștigat dacă ar învăța să spună nu, la momentul potrivit. Nu rănești pe nimeni dacă spui clar ceea ce vrei și poți face. Dimpotrivă, este o dovadă de sinceritate și astfel te vei scuti de situații neplăcute. Da, pare greu la început, mai ales cu cei dragi, dar este spre binele tău.