Curs valutar
 • EUR
  20.5679
  -0.3462%
 • USD
  18.0183
  -0.0094%
 • RUB
  0.2353
  0.255%
 • RON
  4.1602
  -0.3606%
 • UAH
  0.6392
  -0.7979%

HOROSCOP 19 august! O zi excelentă în dragoste și pe plan profesional

19 Aug. 2021, 06:40
HOROSCOP 19 august! O zi excelentă în dragoste și pe plan profesional
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Ești în mare formă azi și realizezi foarte multe lucruri, ai intuiție, perspicacitate și te orientezi către latura materială a vieții. Încearcă să eviți interacțiunea cu șefii și autoritățile pentru că pot apărea conflicte, spun astrele.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
O zi bună pentru afaceri și iubire. Este o zi în care poți să folosești creativitatea și primești vești bune de la o femeie care este în străinătate sau călătorește, o zi în care poți face parteneriate sau să semnezi contracte importante.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Azi sunteți extrem de inspirați în ceea ce privește partenerii pe care ți-i alegi. Parteneriatele pot avea un suflu nou, să aibă o nouă direcție, doar că trebuie să fii riguros în a selecta oamenii cu care vei colabora.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Anumite situații legate de casă sau domiciliu devin mult mai serioase. Poate este vorba despre o defecțiune la electricitate, la sistemul de canalizare, se strică un gadget în acasă sau apar încurcături în acte, documente. Încearcă să nu reacționezi impulsiv pentru că soluții sunt dar ele depind mult de diplomația pe care o ai.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Azi cineva încearcă să te demoralizeze, sau încearcă să prezinte anumite aspecte ale vieții tale într-o lumină nu tocmai plăcută. Dacă ai să pleci urechea la aceste influențe, normal că viața ta o să cunoască o stare de anxietate sau depresie. Ar fi bine să îi lași pe toți care îți șoptesc vorbe veninoase.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Azi te vei distanța de mulțime, azi vei ieși în față și vei spune ce îți convine și ce nu îți convine fie că e la nivel micro, în fața prietenilor, fie la nivel macro, în fața șefilor tăi. Nu este un semn de aroganță, pur și simplu simți nevoia să îți exprimi sentimentele, trăirile, nemulțumirile.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Ai o zi grozavă în față, ai capcaitatea să rezolvi multe probleme și ceilalți din jur o să vină să îți ceară un sfat, o opinie. Îi vei asculta, vei înțelege nevoile lor și vei consilia pe măsură, este o zi în care balanțele sunt extrem de descurcărețe.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Ar putea apărea probleme are implică copiii sau domiciliul. S-ar putea să îți necesite mai multă atenție și preocupare. Te-ai axat mult pe serviciu, te-ai îngrijorat mult pe ziua de mâine. Viața personală și lucrurile pe care erai tu stăpână o iau la vale și trebuie să faci ceva. Azi ocupă-te de problemele personale pe care le-ai tot evitat.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Ești plină de vitatlitate, e ca și cum ai avea un foc interior care arde încontinuu și te animă într-o mare măsură. Ai putere și cei din jur o să vadă această atitudine nouă pe care o manifești, este o zi în care poți să iei decizii importante, poți semna contracte sau poți să faci vânzări spectaculoase.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Uneori se întâmplă să facem greșeli pentru că gândim cu sufletul și nu cu logica. Azi nu e cazul la tine. Ai multă rațiune, dai dovadă de rațiune, obiectivitate și chiar dacă alegerile pe care le faci azi înseamnă să renunți la o colaborare la un parteneriat la o asociere să nu regreți asta nici o secundă pentru că este cea mai bună alegere.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Horoscopul recomandă să nu te grăbești să iei hotărâri importante, centrează-te pe rutina zilnică, pe tine și nevoile tale. Acum este momentul să te axezi pe proiectele pe care le poți controla, nu pe acțiuni imprevizibile. Nu fi impulsiv astăzi.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Azi debordezi de optimism, poate pentru că ai încercat să faci ordine printre oamenii tăi sau domiciliul tău. Mulți dintre nativii din zodia Pești trec prin experiența curățeniei, a detoxifierii de sentimente negative, oameni negativi sau situații negative. Este o zi în care te simți ușurat.