Curs valutar
 • EUR
  19.5593
  -0.0046%
 • USD
  19.2305
  0.0348%
 • RUB
  0.3225
  1.5194%
 • RON
  4.0073
  0.0449%
 • UAH
  0.5218
  0.23%

HOROSCOP 2 iunie! Sfaturi din partea familiei şi un gest nepreţuit

02 Iun. 2021, 06:45
HOROSCOP 2 iunie! Sfaturi din partea familiei şi un gest nepreţuit
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Berbecii trebuie să aibă grijă la modul în care cheltuie banii. Veţi încerca multe lucruri noi azi, dar trebuie să rămâneţi în zona raţională şi matură. Feriţi-vă să semnaţi documente sau contracte.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Taurii au multe de rezolvat la serviciu, mai ales dacă lucrează în echipă. S-ar putea să vă loviţi de încăpăţânarea unor persoane. Aveţi grijă la capitolul sănătate, poate fi vorba de o răceală sau gripă.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Nativii Gemeni trebuie să fie atenţi în schimb la relaţia cu şefii şi cum se exprimă. S-ar putea să fiţi înţeleși greşit, dar partea bună este că veţi reuşi să rezolvaţi chestiunile din viaţa privată.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Azi Racii vor primi sfaturi de la prieteni şi familie legate de cum ar trebui să procedeze. Nu îi ascultaţi sub nicio formă, ci bazaţi-vă pe intuiţia voastră. Iar pe plan financiar vă merge excelent.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Comunicarea nu este punctul forte al Leilor. O să auziţi lucruri dureroase, dar nu trebuie să reacţionaţi la ele. Unele sfaturi s-ar putea să vă fie de folos.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Şi Fecioarele stau prost la acest capitol. Veţi fi destul de emoţionale, iar riscul de stârni un scandal este extrem de ridicat. De data aceasta dinspre voi vine energia conflictuală, aşa că învăţaţi să vă controlaţi emoţiile.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Nativii Balanţă trebuie să aibă grijă la partenerii care sunt destul de orgolioşi şi se vor certa cu uşurinţă. Nu preluaţi impulsivitatea celor din jur şi încercaţi să fiţi echilibrate, aşa cum vă este caracteristic.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionii sunt vulnerabili în ceea ce priveşte alimentaţia şi imunitatea. Astăzi, sănătatea ar trebui să fie prioritatea voastră numărul 1.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Săgetătorii visează cu ochii deschişi. Ar fi momentul să coborâţi cu picioarele pe pâmânt şi să abordaţi raţional o situaţie care poate ieşi de sub control. Fiţi atenţi la fapte şi nu vă lăsaţi conduşi de iluzii.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Recomandarea astrelor pentru Capricorni este să nu semneze acte, să nu ia decizii importante privind afacerile şi relația cu băncile. S-ar putea să fiţi atraşi într-o capcană când vorbim de credite sau contracte.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii au multe de rezolvat şi trebuie să se organizeze foarte bine. Cei din jur vă vor solicita ajutorul, moment în care se va crea haos dacă nu vă stabiliţi priorităţile.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Iar nativii Peşti sunt sprijiniţi de o femeie şi primesc un răspuns pozitiv pentru un loc de muncă. Dacă astăzi depuneţi un CV, sunt mari şanse să primiţi un răspuns pozitiv.