Curs valutar
 • EUR
  20.5679
  -0.3462%
 • USD
  18.0183
  -0.0094%
 • RUB
  0.2353
  0.255%
 • RON
  4.1602
  -0.3606%
 • UAH
  0.6392
  -0.7979%

HOROSCOP 2 noiembrie! Amintiri romantice, planuri de vacanţă şi o veste neaşteptată

02 Nov. 2021, 05:30
HOROSCOP 2 noiembrie! Amintiri romantice, planuri de vacanţă şi o veste neaşteptată
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Berbecii sunt sfătuiţi să nu încheie astăzi contracte sau să semneze acte importante. Nu este o zi productivă sau benefică pentru afaceri. Mai bine vă faceţi planuri pentru vacanţă alături de persoana iubită sau împreună cu prietenii.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Știrile deprimante din ultima vreme pot face să vă simţiţi posomorâţi. Cel mai bine ar fi să renunţaţi la tehnologie în această zi şi să vă concentraţi asupra celor dragi. Reaxaţi-vă împreună, ieşiţi la aer liber. O plimbare lungă vă va face să vă simţiţi mult mai bine.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Un prieten apropiat sau un partener romantic s-ar putea să nu fie prea comunicativ astăzi și s-ar putea să te întrebi dacă acestei persoane îi pasă încă de tine. El sau ea se confruntă cu câteva dificultăți, unele poate implică bani, iar asta nu îi dă voie să fie o companie deosebit de bună. Ascultă dacă prietenul tău vrea să vorbească și fii acolo pentru el. Asta e tot ce contează.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Ai o grădină sau niște plante de apartament care par lipsite de viață? Nu-ți face griji dacă vor muri sau nu. Le poți salva! Astăzi s-ar putea să simți că unele lucruri se transformă mai mult în probleme decât în momente de fericire. Oferă-ți spațiu pentru a te elibera de tot ce-ți face rău și apoi înflorește. Cumpără-ți și un cadou.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Astăzi, prietenii apropiați, un iubit sau copiii pot părea într-o dispoziție liniștită și melancolică. S-ar putea să vă întrebați dacă ați făcut ceva pentru a provoca acest lucru, dar probabil că asta are foarte puțin de-a face cu dvs. Responsabilitățile ar putea apărea pentru toată lumea, inclusiv pentru voi. Singurul răspuns este să vă ocupaţi mai întâi de afaceri şi răsfățați-vă după aceea!
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Responsabilitățile acasă pot crește semnificativ astăzi, lăsându-vă să simțiți că sunteți singurul membru al familiei care face ceva. S-ar putea să cedaţi, dar nu staţi prea mult timp în această stare. Vă veţi simți mult mai bine dacă vă veţi ocupa de tot ceea ce trebuie făcut și apoi vă răsfăţaţi ieșind să sărbătoriţi Mergeţi la un film, sau mai bine, la un concert.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Prietenii pe care îi aşteptai în vizită au anulat totul în ultima secundă. Acest lucru îţi dă planurile peste cap şi îţi strică toată ziua. Găseşte ceva cu care să-ţi ocupi timpul ca să treacă ziua mai repede.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Din punct de vedere financiar stai foarte bine, dar ţi-ai dori mai mult. Trebuie să munceşti mai mult pentru a menţine ritmul. S-ar putea totuşi ca totul să ţină de un „mindset" greşit şi să nu aibă legătură cu ce se întâmplă în realitate, de fapt.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Încrederea în tine și rezistența fizică ridicată fac posibil să experimentați o perioadă foarte productivă. Este important pentru tine să-i lași pe alții să-ți cunoască planurile și să explici clar că ești dispus să faci anumite compromisuri care să asigure că toată lumea este mulțumită.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Sunteți mulțumit de voi înșivă și de efortul pe care îl puteți face pentru a vă stabiliza circumstanțele și perspectivele de viitor. Este indicat să căutaţi îmbunătățiri în viața voastră de afaceri, socială și romantică. Orice plan pe care vrei să îl pui în aplicare duce la răspunsuri favorabile din partea celorlalţi.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Marți este o zi pe gustul Vărsătorilor. Ești foarte pozitiv și îi vei molipsi cu această stare și pe cei din jurul tău. Singura problemă poate să apară pe latura financiară. Contul tău bancar ar putea suferi pierderi din cauza unei investiții neprofitabile sau a unor cheltuieli neașteptate. În plan amoros, lucrurile sunt pe gustul tău și nimic nu pare tulbure această stare de fapt.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Astăzi, nativii zodiei Pești au tendința să ascundă ceea ce simt, iar asta poate cauza multe probleme, atât la serviciu, cât și în relația de cuplu. De asemenea, astăzi vrei să te întinzi mai mult decât îți este plapuma. Seara, vizita unui prieten te va pune serios pe gânduri, însă astrele te sfătuiesc să cântărești bine înainte de a lua o decizie.