Curs valutar
 • EUR
  19.6752
  -0.4183%
 • USD
  19.3055
  -0.0109%
 • RUB
  0.3205
  0.936%
 • RON
  4.0000
  -0.2925%
 • UAH
  0.5227
  -0.0191%

HOROSCOP 2 septembrie! Taurii trebuie să se relaxeze. Află ce se întâmplă cu zodia ta

02 Sept. 2021, 06:40
HOROSCOP 2 septembrie! Taurii trebuie să se relaxeze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Este greu de spus în ce direcție merg astăzi Berbecii. Pe de o parte sunteți siguri că trebuie să faceți anumite lucruri, pe de altă sunteți confuzi și pasivi atunci când vine vorba de a pune în practică ceea ce ați gândit. Încercati să scăpați de trecut și priviți cu o mai mare atenție spre viitor, spun astrele.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Taurii sunt sfătuiți să revină astăzi la lucrurile care le plac cel mai mult. Profitați de talentele și abilitățile dumneavoastră pentru a simți cu adevărat că faceți ceva productiv. Încercați totodată să discutați cu colegii de muncă pentru a rezolva problemele apărute în trecut.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Gemenii sunt predispuși să își vocalizeze sentimentele în acest timp. Nativii au astăzi o energie incredibilă, iar acesta ar putea fi momentul oportun pentru a profita la maximum de productivitatea lor. Atenție, însă, energia se poate transforma într-o stare de neliniște. Încercați tot posibilul pentru a face progrese în tot ceea ce v-ați propus.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Astăzi, racii au probleme de comunicare. Nu reușiți să transmiteți clar mesajele, iar ceilalți s-ar putea să vă înțeleagă greșit. Indicat ar fi să te concentrezi pe task-urile simple și să eviți să te implici în discuții de orice natură.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Atenție la finanțe, azi. Sunteți tentați să cheltuiți bani pe care nu îi aveți pe lucruri care nu vă sunt necesare și să vă dați peste cap economiile. Nu uitați care este principalul motiv pentru care încercați să strângeți bani și concentrați-vă pe obiectivul acela.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Vă dați peste cap să îi ajutați pe cei din jur, chiar dacă nu primiți același răspuns, în schimb. Sunteți motivați peste măsură, reușiți să vă duceți la îndeplinire toate planurile pe azi și nu numai. Aveți de gând săpurtați o discuție cu șefii, vreți mai multă responsabilitate la job.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
S-ar putea să simţiţi că este responsabilitatea voastră să aveţi grijă de toată lumea. Dacă iubeşti pe cineva, creierul va traduce asta în aşa fel încât să crezi că trebuie să fii îngrijitorul persoanei. Renunţă la asta. Sentimentele celorlalţi nu sunt responsabilitatea ta. Investeşte mai degrabă în talentele tale şi mergi pe intuiţie.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Există oportunităţi de reuşite, aşa că fii deschis energiei care vine asupra ta. Vei găsi oportunităţi să îţi întăreşti spiritul şi să te pregăteşti pentru adversităţile de mai târziu. Atenţie la relaţiile cu persoana iubită. Pot exista momente tensionate cu sexul opus.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Se iveşte o ocazie de parteneriat pe viaţă. Însă vă este greu să relaţionaţi cu ceilalţi verbal. În capul tău sună totul bine, dar cuvintele te încurcă atunci când vrei să îţi expui ideile. Să vorbeşti cu cineva ar putea aduce confuzie, în locul clarităţii. Trebuie să fii mai decis în ceea ce întreprinzi.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornii sunt sfătuiți să echilibreze planul profesional cu cel personal, pentru că există riscul de neglija anumiți oameni dragi. Un mic gest de apreciere ar putea face minuni în acest sens, în special cu partenerul de viață. Nu din succesul la locul de muncă îți vei găsi fericirea, ci alături de oamenii pe care îi iubești și pe care te bazezi în fiecare zi.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii au toate motivele să fie cu ochii în patru, pentru că un eveniment neașteptat le-ar putea da lumea peste cap. Chiar dacă problema nu poate fi rezolvată în câteva minute, iar consecințele sunt poate neplăcute, este important să privești partea plină a paharului și să găsești noi oportunități de dezvoltare personală.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Peștii care sunt în căutarea unor soluții miraculoase la probleme cât se poate de concrete nu vor avea prea mult succes. E greu, dar trebuie să faci pași mici, zilnic, și să știi clar unde vrei să ajungi, altfel situațiile neplăcute vor persista. Dacă simți că este necesar, cere ajutorul unui prieten apropiat. Cu siguranță nu te va refuza.