Curs valutar
 • EUR
  20.5679
  -0.3462%
 • USD
  18.0183
  -0.0094%
 • RUB
  0.2353
  0.255%
 • RON
  4.1602
  -0.3606%
 • UAH
  0.6392
  -0.7979%

HOROSCOP 23 septembrie! Iubire ca în filme pentru Peşti, iar Taurii găsesc sprijin în familie

22 Sept. 2021, 22:17
HOROSCOP 23 septembrie! Iubire ca în filme pentru Peşti, iar Taurii găsesc sprijin în familie
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Berbecului vor avea parte de o zi plină, mai ales din punct de vedere profesional. Aţi putea beneficia de nişte venituri suplimentare în urma unui proiect demarat cu succes.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Poate chiar vreţi să ieşiţi din rutină și astăzi aveţi nevoie de o schimbare de peisaj. Cel puțin veți petrece timpul visând sau pierzându-vă într-o lume fantastică. Veți găsi sprijin printre cei din jur. A sosit timpul să consolidați acea conexiune care va deveni mai importantă. Partenerul vă va încuraja în ceea ce vă doriţi să faceţi.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Nativii din zodia Gemeni sunt pasionaţi de tot ce ţine de astrologie în această perioadă. Astăzi creierul tău nu poate procesa informaţiile primite de la cei din jur suficient de repede. Nu te stresa. Pentru un somn liniştit e preferat să ieşi la o plimbare în natură.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Astăzi au loc tot felul de activităţi în cartierul în care locuieşti. Dacă trăieşti într-un oraș mare, poate se filmează un film în apropiere și o să fie plin de personalităţi din lumea filmului, dar şi foarte aglomerat. Nu fi prea timid să ieși și să vezi ce se întâmplă. Este o zi numai bună ca să ieşi în evidenţă.
Leu
(23 iulie - 22 august)
E posibil să începeţi o nouă afacere sau să o dezvoltaţi pe cea în care sunteţi implicat deja. Nu vă lăsaţi intimidaţi de birocraţie şi probleme de natură tehnică. Dacă le luaţi rând pe rând, le veţi rezolva pe toate.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Vă gândiţi la un tip de aventură pe cre nu aţi încercat-o până acum. Aţi putea escalada un munte sau să planificaţi o excursie în Pacific. Orice vreţi să încercaţi, aţi face bine să începeţi să construiţi un plan încă de acum.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
S-ar putea să întâlniți oameni noi care o să vă pară fascinanți şi care pe viitor ar putea să vă devină prieteni apropiați. Trebuie să aveţi încredere în instinctele voastre. Pe de altă parte, nu aveţi o stare de spirit prea bună când vine vorba despre muncă sau studii. Poate aveţi nevoie de o vacanţă sau să o luaţi mai uşor.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Prietenii, activitățile de grup și evenimentele sociale ar putea să vă ocupe mult timp, așa că trebuie să vă așteptați să vă petreceți ziua interacționând cât mai mult cu oamenii. Probabil veți considera că ziua este interesantă, distractivă și chiar plăcută. Pentru cei care sunt singuri, există o şansă reală de a întâlni pe cineva care să vă atragă atenţia.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Ziua de azi s-ar putea transforma într-una foarte ocupată. Te concentrezi pe două lucruri. Primul ţine de lucrul la computer şi cu alte tehnologii, posibil dintr-o perspectivă creativă. A doua ţine de interacţiunea cu mulţi oameni noi. Contactul tău cu aceste persoane ar putea fi foarte plăcut şi foarte stimulant, aşa că profită de această oportunitate.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Azi ar trebui să fii încântat şi entuziasmat de viaţă în general. Mintea ta ar putea să jongleze de la proiecte creative, la filosofie, călătorii, locuri îndepărtate şi pe toate le vei putea lua în calcul să fie în centrul potenţialelor activităţi viitoare. Şi la romantism ar putea să îţi stea mintea, dar nu într-un mod obsesiv. Distrează-te, dar cu măsură.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Joi, nativii zodiei Vărsător se vor gândi cum să își rotunjească veniturile. Au nevoie de o colaborare sau un parteneriat care să le aducă mai mulți bani. Cheltuielile din ultima perioadă și-au pus serios amprenta în portofele. De asemenea, Vărsătorii se concentrează pe acţiunile pe care le face o persoană importantă din viaţa lor. Aceste acțiuni pot declanșa cu uşurinţă un conflict în relaţia de iubire.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Succesul este la îndemâna dumneavoastră. Iubirea va fi ca în filme. Lumânări parfumate, muzică ușoară și seducția cuiva interesant. Între timp, vă puteți bucura de un film sau puteți citi o carte pentru a vă satisface dorințele romantice.