Curs valutar
 • EUR
  20.5679
  -0.3462%
 • USD
  18.0183
  -0.0094%
 • RUB
  0.2353
  0.255%
 • RON
  4.1602
  -0.3606%
 • UAH
  0.6392
  -0.7979%

HOROSCOP 26 august! Răbdare pusă la încercare şi o afacere profitabilă

25 Aug. 2021, 06:40
HOROSCOP 26 august! Răbdare pusă la încercare şi o afacere profitabilă
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Berbecii au o zi bună pentru socializare. Te vezi cu prietenii tăi și petreci timp de calitate alături de ei. Ai putea încheia ziua cu o achiziţie importantă.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Taurii au parte de relaxare astăzi. Vă puteţi uita la o comedie, aţi putea citi o carte sau asculta un podcast. Folosiţi acest timp exclusiv pentru dumneavoastră.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Gemenilor ar putea primi o vizită din partea cuiva drag. Aveţi parte de multă pozitivitate din partea acestei persoane.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Racii se ocupă de treburile casnice. Faceţi curat, redecoraţi, mutaţi mobila prin casă. Orice schimbare vă va înveseli ziua.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Leii ies în evidenţă datorită unei atitudini hotărâte și determinate. Ieşiţi în oraş alături de prieteni şi relaxaţi-vă. Nimeni şi nimic nu vă va strica bunadispoziţie.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Fecioarele se întâlnesc astăzi cu o persoană importntă în vederea începerii unor proiecte de viitor. S-ar putea să avansaţi din punct de vedere profesional.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Astăzi o să vă distrați pe cinste în compania celor mai buni prieteni. Simțiți nevoia să vă deconectați de la tot ceea ce înseamnă probleme la locul de muncă și să vă încărcați cu energia pozitivă a persoanelor dragi. De asemenea, este și o zi bună pentru achiziționarea unor lucruri care să vă facă fericit.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Astăzi, nativii Scorpion au o stare de spirit foarte bună. Vă amuzați de lucrurile care în mod obișnuit vă enervează și este posibil să cunoașteți pe cineva care vă poate schimba viața. Aveți parte de o idilă pe internet sau la o petrecere organizată de prieteni, idilă care s-ar putea să însemne mai mult în perioada următoare.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Nativii aflați sub semnul zodiacal al Săgetătorului au o responsabilitate mare legată de persoana iubită sau de un membru al familie. Ziua de azi vă testează răbdarea și putere de concentrare pentru că trebuie să luați decizii bune și importante.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Puteți să investiți o sumă importantă de bani pentru achiziția unui aparat de uz casnic sau un obiect de mobilier pe care vi-l doreați de foarte multă vreme. De asemenea, astăzi sunt șanse mari să primiți o sumă considerabiă de bani. Viitorul sună bine, nu-i așa?
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Nativii Vărsător au parte de o zi plăcută în compania prietenilor. Veți profita de orice ocazie să vă faceți ziua mai bună, să-i faceți pe cei din jur să zâmbească și să vă încărcați cu multă energie pozitivă. Nu lăsați problemele de la locul de muncă să vă strice buna dispoziție.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Primiți vești bune de la cunoștințe din străinătate. Pot să apară oportunități legate de o călătorie sau un job nou. Este important să vă faceți o strategie pentru a vă putea duce planurile la bun sfârșit. Sfatul astrelor este să vă gândiți bine înainte de a lua o decizie.