Curs valutar
 • EUR
  20.4714
  0.0176%
 • USD
  18.0517
  0.0006%
 • RUB
  0.2354
  -0.8496%
 • RON
  4.1398
  0.0121%
 • UAH
  0.6374
  0.3765%

HOROSCOP 26 mai! Vești bune cu privire la bani

26 Mai 2021, 06:45
HOROSCOP 26 mai! Vești bune cu privire la bani
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Berbecii au o zi încărcată la job. Aveţi multe sarcini de îndeplinit, dar vă veţi descurca de minune dacă sunteţi determinaţi. Pe lânga asta, trebuie să rezolvaţi o problemă în familie, cel mai probabil cu o femeie. Nu este vorba de un conflict, ci de o decizie la care trebuie să vă adaptaţi.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Şi Taurilor le merge bine la serviciu, mai ales dacă au de semnat documente, hârtii, contracte. Este o zi bună să vă focusaţi şi pe casă, cumpărături şi evident, pe familie.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Nativii Gemeni trebuie să aibă grijă la o posibilă ceartă cu o femeie sau cu autorităţile. Nu răspundeţi provocărilor şi trataţi subiectele cu luciditate şi calm, pentru a nu avea surprize.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
O analiză aupra bugetului nu ar strica în cazul Racilor. Încercaţi să vă observaţi comportamentul pentru a strica de la bun început planurile care se află în desfăşurare.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Leii îşi impun punctul de vedere la serviciu sau relaţia de cuplu. Pe lânga asta, ar trebui să acordaţi puţin timp lucrurilor ce ţin de mentenanţa casei, apă, lumină, gaze sau orice altceva.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Fecioarele nu au cea mai bună imunitate din cauza stresului din ultima perioadă. Nu vă suprasolicitaţi la job sau în alte activităţi pentru că există riscul să vă îmbolnăviţi.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Nativii Balanță sunt susţinuţi pe sectorul relaţiilor de lungă durată şi al căsătoriei. Cu toate acestea, la capitolul emoţii nu staţi foarte bine, pentru că sunteţi impulsivi şi irascibili.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Luna Plină de azi are un impact mare asupra Scorpionilor, dar doar dacă ştiu ce vor. Faceţi puţină ordine în viaţa voastră din punct de vedere sentimental şi spiritual.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Săgetătorii pot avea pierderi financiare dacă nu sunt atenţi. În plus, fiţi precauți la drum, pentru că există riscul unor accidente.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Energia Capricornilor poate fi uşor consumată de rude. Ocupaţi-vă de cei dragi, dar păstraţi şi pentru voi, mai ales dacă există tensiuni în familie.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii au o zi excelentă pentru a încheia afaceri care să le aducă beneficii materiale. Nu vor veni imediat, dar în următoarea perioadă se vor vedea rezultatele.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Dacă nativii Pești au un vis care poate fi realizat cu ajutorul unui curs de perfecţionare, astăzi este ziua perfectă. Activaţi-vă latura creativă şi fiţi deschişi către noi informaţii.