Curs valutar
 • EUR
  20.5679
  -0.3462%
 • USD
  18.0183
  -0.0094%
 • RUB
  0.2353
  0.255%
 • RON
  4.1602
  -0.3606%
 • UAH
  0.6392
  -0.7979%

HOROSCOP 26 octombrie! Schimbări majore pentru Capricorni, Leii se pot simţi dezorientaţi

25 Oct. 2021, 21:09
HOROSCOP 26 octombrie! Schimbări majore pentru Capricorni, Leii se pot simţi dezorientaţi
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Conform planului, angajamentele de lucru sunt ușor de rezolvat, lăsându-vă timp pentru a vă dedica lucrurilor care vă interesează sau le găsiți mai importante. Felul tău empatic de a relaționa cu ceilalți îți dă o satisfacție greu de egalat și te face extrem de îndrăgit de ceilalți, spun astrele.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Permiteți lucrurilor să se întâmple așa cum le-a fost menit să se întâmple, nu mai încercați să modificați cursul evenimentelor. Cu atât mai mult cu cât miza nu este una importantă. Concentrează-te asupra problemelor cu adevărat importante ca să poți face față oricăror obstacole ce pot apărea în calea ta. Ți se deschid uși la care nici nu sperai să bați și lucruri frumoase urmează să ți se întâmple.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Ești extrem de eficient, felul în care abordezi lucrurile îți atrage respectul și admirația totală a oamenilor la care ții cel mai mult. Direcția pe care o afișezi atrage noi prieteni, nu ți-a fost niciodată atât de ușor să cunoști oameni, așa că nu pierde această oportunitate unică. Dacă ești singur, oamenii interesanți găsesc atitudinea ta atrăgătoare și le este greu să reziste.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Problemele de comunicare cu partenerul s-ar putea rezolva ca prin minune azi, dacă nativii zodiei Rac fac un gest mic, dar de efect. Este valabil şi pentru cei care sunt în căutarea unei relaţii, aceştia având toate şansele să cucerească persoana pe care o îndrăgesc în secret. Astrologii prevăd o perioadă plină de satisfacţii şi poftă de viaţă, cu noroc la bani şi succes profesional. În schimb, aveţi mare grijă la starea de sănătate, care v-ar putea umbri bucuria dacă nu sunteţi atenţi.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Astrele vă recomandă să vă rezervaţi o zi fără nicio presiune sau obligație. Este timpul să faceţi ceea ce vă place, orice ar fi. Nimeni nu vă poate învinovăți că aveţi nevoie de acea odihnă fizică și mentală.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Astăzi, nativii zodiei Fecioară vor fi preocupaţi mai ales de problemele emoţionale, pe care doresc să la depăşească rapid şi eficient. Însă vindecarea vine treptat, aşa că acordaţi-vă tot timpul de care aveţi nevoie! Astrele indică un moment prielnic pentru reconectarea cu propriul sine, dar şi pentru eliminarea lucrurilor toxice care vă întunecă viaţa de zi cu zi. Aveţi grijă în cine aveţi încredere şi protejaţi-vă inima de persoanele cu intenţii rele.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Te gândești la prietenii și membrii familiei care locuiesc departe și te întrebi ce mai fac, dacă sunt bine. Te-ai putea simți puțin nostalgic, visând după vremuri de mult trecute. Ştii deja care este soluţia: Sună-ți prietenii. Vor fi bucuroși să audă de tine și te vei simți mai împlinit ulterior. Seara, acordă mai multă atenție celor dragi care locuiesc în apropiere.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Chestiunile legate de bani ar putea fi destul de încurcate. S-ar putea să existe o întârziere în ceea ce priveşte recuperarea anumitor datorii, ceea ce s-ar putea dovedi frustrant, dar orice lucru problematic poate fi îndreptat. Nu este o zi bună pentru a face investiții, pentru a cumpăra proprietăți sau pentru a face un împrumut. De asemenea, ar putea apărea câteva îndoieli cu privire la abilitățile tale de gestionare a banilor, dar este ceva temporar, aşa că nu dispera.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Problemele cu prietenii și, eventual, cu partenerul de viaţă, ar putea să vă facă să vă simțiți mai puţin iubit, nesigur și chiar blocat din punct de vedere emoțional. Toate semnele indică faptul că aceste sentimente nu sunt chiar cele mai exacte. Prietenii tăi nu și-au schimbat atitudinea față de tine. Există încă multă dragoste dinspre direcția aceasta.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Astăzii, nativii zodiei Capricorn trebuie să se concentreze pe aptitudinile lor. Este un moment bun pentru noi începuturi, dar doar dacă știi de ce dispui și ești capabil. Vrei să faci impresie bună într-o întâlnire, cel mai probabil în inters profesional. Ești foarte grăbit să obții rezultate rapid și, din fericire, astrele îți sunt extrem de favorabile. Azi faci minuni pe toate planurile!
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Pentru Vărsători este necesară găsirea unui echilibru, pentru că îşi consumă energia neproductiv. Sfatul astrelor pentru tine este să îți faci planuri de viitor, dar să nu îți pierzi prea mult timp cu asta. Cei din jur sunt interesaţi de viaţa ta personală mai mult decât de obicei. Încearcă să găsești o formulă prin care să le răspunzi la întrebări fără să dai prea multe informaţii personale.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Astăzi, nativii zodiei Pești trebuie să aibă grijă la cheltuieli, altfel se vor trezi cu surprize în buget. Şi în privinţa activităţilor trebuie să te organizezi mai bine şi să nu te implici în prea multe, în același timp. Riști să nu faci nimic bine. În plan financiar, apare oportunitatea să faci bani în timpul liber.