Curs valutar
 • EUR
  20.5404
  -0.1339%
 • USD
  18.0378
  0.1081%
 • RUB
  0.2356
  0.1273%
 • RON
  4.1543
  -0.142%
 • UAH
  0.6339
  -0.8361%

HOROSCOP 29 aprilie! Se adună nori de furtună în dragoste

29 Apr. 2021, 06:45
HOROSCOP 29 aprilie! Se adună nori de furtună în dragoste
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Berbecii au o zi agitată, iar energia lor se epuizează destul de repede. Deşi încercaţi să vă împărţiţi în toate direcţiile, poate ar fi cazul să vă prioritizaţi activităţile. O solie ar fi întocmirea unui plan. Da, nu sună tocmai a aventură, dar va fi de un real ajutor.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
De acelaşi sfat ar trebui să asculte şi Taurii, care resimt orele extra de muncă. Ţineţi cont de sănătatea voastră şi chiar să faceţi nişte analize. Cel mai probabil este doar o oboseală adunată în timp, dar e mai bine să previi decât să tratezi.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Gemenii primesc o ofertă de job destul de importantă, care însă este posibil să nu îi avantajeze. Citiţi cu atenţie clauzele şi detaliile scrise mărunt. În astfel de situații micile nuanțe pot avea un impact major pe viitor sau chiar vă pot aduce probleme. Mai bine pierzi acum câteva ore, decât să regreți mai târziu.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Pentru Raci este o zi cu risc crescut de accidente. Mare grijă cum vă deplasaţi, indiferent dacă sunteţi pietoni sau şoferi. Încercați să fiți cu ochii în patru, mereu atenți și prevăzători. Pe cât posibil, feriți-vă de situațiile periculoase sau la limită. E una din acele zile în care nu merită să îți asumi riscuri.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Leii trebuie să dea dovadă de răbdare. Aveţi tendinţa să vă enervaţi pe oamenii care de fapt vă sunt aliaţi, aşa că nu riscaţi să le pierdeţi susţinerea. Desigur, tensiuni sunt și vor fi, dar uneori este mai bine să ții frustrările ce inevitabil apar sub lacăt, decât să le spui cu voce tare. Asta nu e o lipsă de comunicare, ci mai degrabă așteptarea unui moment potrivit pentru a discuta.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Birocraţia le va ocupă mult timp Fecioarelor. Sunteţi focusaţi şi pe a rezolva o chestiune delicată, aşa că încercaţi să o faceţi azi şi să nu mai amânaţi, în stilul care vă caracterizează. Nu este exclus ca o persoană apropiată să vă scoată din ritm, așa că înarmați-vă și cu răbdare.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Nativii Balanță trebuie să aibă grijă la cheltuieli. Încercaţi mai degrabă să economisiţi. Vă veți mulțumi pe viitor atunci când nu va fi nevoie să apelați la alți oameni pentru a rezolva o problemă sau pentru a vă îndeplini un vis.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Planul amoros le va da Scorpionilor bătăi de cap. Un conflict este aproape inevitabil, aşa că încercaţi să daţi dovadă de maturitate şi înţelegere. Desigur, astfel de situații sunt normale, atât timp cât nu intervin nervii. Ba chiar de dorit, pentru că elimină tensiuni acumulate de-a lungul timpului.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
O cunoştinţă le cere Săgetătorilor ajutorul. Chiar dacă puteţi face ceva pentru ea, important este să nu o lăsaţi să abuzeze de bunătatea voastră. Toate au o limită, este foarte important să știi până unde poți merge cu ajutorul da.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornii se pot vedea nevoiţi să aibă grijă de o rudă care are probleme de sănătate. Ar fi bine să nu o refuzaţi, dar asta o să vă consume multă energie. Un lucru este clar - această persoană nu va uita niciodată ajutorul dat și va avea grijă să răsplătească pe viitor, sub o formă sau alta.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii îşi doresc să socializeze, să iasă cu prietenii. Este o zi bună să cunoaşteţi oameni noi care pot deveni indispensabili vieţii voastre. Nu refuzați o întâlnire sau o petrecere, chiar dacă nu sună prea bine. Niciodată nu se știe de unde sare iepurele.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Iar nativii Pești au ocazia să cumpere ceva folositor, aşa că nu trebuie să mai amâne. În plus, pe seară veţi avea parte de o vizită din partea cuiva drag. Pare o zi în care toate merg ca pe roate, așa că bucură-te de clipele liniștite și nu lăsa mintea să își facă probleme ce nu există.