Curs valutar
 • EUR
  19.6752
  -0.4183%
 • USD
  19.3055
  -0.0109%
 • RUB
  0.3205
  0.936%
 • RON
  4.0000
  -0.2925%
 • UAH
  0.5227
  -0.0191%

HOROSCOP 29 septembrie! Armonie în familie şi succes la bani. Zodiile răsfăţate de astre şi nativii mai puţin norocoşi

28 Sept. 2021, 22:21
HOROSCOP 29 septembrie! Armonie în familie şi succes la bani. Zodiile răsfăţate de astre şi nativii mai puţin norocoşi
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Berbecii trebuie să înţeleagă că studiul este esenţial în cariera lor. Horoscopul arată că este ziua perfectă să învăţaţi ceva nou sau să vă perfecţionaţi în domeniul în care lucraţi, chiar dacă asta înseamnă mai puţine întâlniri şi distracţie, spun astrele.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Taurii vor să demonstreze cât de talentaţi sunt. Sunteţi puşi pe fapte mari, însă, mare grijă să nu exageraţi cu aceste demonstraţii ... de forţă.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Pe nativii zodiei Gemeni, familia îi modelează, poate şi involuntar, iar asta îi ajută mai ales în situaţiile fără rezolvare. Apelaţi la cei apropiaţi dacă este nevoie.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Nativii zodiei Rac vor fi destul de retraşi şi chiar melancolici azi. Cineva vă pune pe gânduri şi nu prea puteţi să vă concentraţi la altceva. Detaşarea este grea, dar măcar încercaţi.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Leii vor să fie văzuţi şi auziţi de cât mai mult lume. Oamenii vă pot cunoaşte cu adevărat dacă le arătaţi talentele voastre fără a avea un aer de superioritate.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Dacă Fecioarele vor să evolueze pe plan profesional, ar trebui să ia în considerare o remodelare a personalităţii. Poate este momentul să vă schimbaţi puţin viziunea şi să descoperiţi unde greşiţi.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Încăpăţânarea le creează probleme nativilor zodiei Balanţă. Mare grjă la conflicte şi la relaţia cu persoanele dragi, mai ales cu cele aflate în străinătate sau la distanţe mari.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Nemulţumirile nu le dau pace Scorpionilor. În special, un subiect mai delicat vă face să căutaţi soluţii non-stop. Nu lăsaţi, totuşi, să vă obsedeze rezolvarea lui, pentru că toate vin la timpul lor.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Săgetătorii îşi doresc mult ca familia să fie fericită, dar şi jobul să le aducă satisfacţii. Acelaşi sfat vi se aplică şi vouă - nu grăbiţi lucrurile, ci fiţi convinşi că se vor materializa dorinţele, fiecare la momentul potrivit.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornii ar trebui să îşi perfecţioneze abilităţile, dar să nu uite de planul personal. Găsiţi un echilibru între cele două şi, poate, puneţi mai mult accent pe iubire.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Pentru ca nativii zodiei Vărsător să pună în practică o idee, au nevoie de finanţare. O puteţi obţine, dar doar dacă jucaţi corect şi urmaţi toţi paşii, fără să săriţi vreo etapă.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Nativii zodiei Peşti îşi pot direcţiona atenţia către partenerul de viaţă şi mai puţin către ceilalţi membri ai familiei. Este o zi prielnică pentru consolidarea relaţiei de cuplu, dar şi pentru a cunoaşte oameni noi.