Curs valutar
 • EUR
  21.2832
  0%
 • USD
  17.9234
  0%
 • RUB
  0.2450
  0%
 • RON
  4.3242
  0%
 • UAH
  0.6668
  0%

HOROSCOP 3 iulie! Loialitate, afecţiune şi un subiect delicat

03 Iul. 2021, 06:40
HOROSCOP 3 iulie! Loialitate, afecţiune şi un subiect delicat
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Berbecii vor fi luaţi drept exemplu, fie că vorbim de un cadru oficial sau de o petrecere în familie. Iar asta asta se datorează bunei organizări care nu ar trebui să lipsească în nicio activitate de azi.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Taurii nu ar trebui să uite că mereu vor avea ceva de învăţat. Chiar dacă vă consideraţi cei mai înţelepţi în grupul vostru, încercaţi să fiţi modeşti dacă vreţi să vă păstraţi prietenii
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Nativii Gemeni tind să fie superficiali în conversaţiile cu cei din jur. Încercaţi să daţi puţin mai multă profunzime măcar discuţiilor cu foarte apropiate şi să ascultaţi cu atenţie.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Racii sunt printre cei mai loiali, iar asta uneori le poate aduce dezamăgiri. Astăzi ar putea fi una dintre acele zile, dar nu lăsaţi o bilă neagră să conteze mai multe decât cele albe.
Leu
(23 iulie - 22 august)
O mărire de salariu sau o promovare se întrevede în viaţa Leilor care au muncit din greu în ultimele luni. Veţi avea oportunitatea să faceţi investiţii importante pentru familie, însă analizaţi totul de două ori.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Pentru Fecioare încrederea este un subiect delicat. Nu sunteţi prea darnice din punctul acesta de vedere, însă, astăzi vă puteţi demostra că nimic nu este imposibil pentru voi. Nu presupuneţi nimic, luaţi lucrurile exact aşa cum sunt.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Balanţele îşi pot dedica această zi propriei persoane. Mai ales dacă trebuie să luaţi o decizie majoră, relaxaţi-vă, faceţi liste pro şi contra, dar, cel mai important, nu ascultaţi de ce spun ceilalţi.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionii simt nevoia de afecţiune, iar astăzi puteţi fi remarcaţi de o persoană a cărei atenţie o doreaţi de multă vreme. Astrele vă recomandă să fiţi curajoşi şi să spuneţi ce simţiţi.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Săgetătorii debordează de creativitate şi vor fi o inspiraţie pentru cei din jur. Îndrăzniţi să vă expimaţi ideile, care, pot fi luate drept reper într-un proiect important.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Pe plan financiar, Capricornii pot avea parte de surprize plăcute. Iar asta vine la pachet cu o ascensiune în carieră sau cu investiţii profitabile.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Călătoriile sunt pe lista de activităţi a Vărsătorilor. Asta şi dezvoltarea sau descoperirea unui hobby care, ulterior, se poate transforma într-o afacere.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Iar Peştii pot fi supuşi unor provocări în familie. Recomandat ar fi să cântăriţi bine orice situaţie şi să nu vă grăbiţi în a acţiona.