Curs valutar
 • EUR
  21.2832
  0%
 • USD
  17.9234
  0%
 • RUB
  0.2450
  0%
 • RON
  4.3242
  0%
 • UAH
  0.6668
  0%

Horoscop 5 iulie 2021! Gemenii sunt curioși, Berbecii nu trebuie să cheltuie banii, iar Leii au întâlniri karmice

05 Iul. 2021, 07:07
Horoscop 5 iulie 2021! Gemenii sunt curioși, Berbecii nu trebuie să cheltuie banii, iar Leii au întâlniri karmice
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Nu este ziua potrivită ca Berbecii să cheltuiască bani, indiferent de cât de mult îşi doresc un produs. Mai bine axaţi-vă pe interacţiunea cu prietenii, pentru că sunteţi avantajaţi în comunicare.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Taurii pot lua decizii importante privind cariera sau nişte negocieri, iar dacă au de susţinut un interviu de angajare, vor printre candidaţii preferaţi.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Curiozitatea Gemenilor este molipsitoare, dar câteodată poate fi enervantă. Veţi primi veşti legate de un job sau de cariera voastră, poate chiar vi se propune o nouă colaborare.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Racii fac bani sau negociază un contract avantajos. Cert este că puteţi face alegeri privind cariera şi este foarte posibil să stabiliţi o deplasare în străinătate.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Nativii Leu vor avea o zi cu întâlniri karmice. Se repetă o serie de lucruri, circumstanțe, evenimente, pe care nu le-aţi gestionat bine în trecut, dar acum aveţi oportunitatea de a repara situaţia.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Creativitatea nu le va lipsi Fecioarelor, condiţia ca totul să meargă bine pe plan financiar şi în ascensiunea socială, este sp acţionaţi şi să nu lăsaţi pe mai târziu nimic.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Balanţele au multă treabă la serviciu şi nu este o zi în care să se bazeze pe colegi. Mai degrabă veţi avea surprize neplăcute, iar soluţia este să contaţi doar pe voi.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionii primesc veşti bune din străinătate, poate chiar vor fi consiliaţi privind nişte alegeri majore. O zi bună pentru cei care susţineţi examene, dar succesul depinde de cum vă controlaţi emoţiile.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Nativii Săgetător îşi pot pune ordine în gândurile lor. Cel mai bine este să discutaţi cu partenerul de viaţă, pentru că va fi mult mai simplu să vă lămuriţi ce este bine să faceţi, indiferent de natura problemelor.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornii pot rezolva azi tot ce ţine acte, contabilitate sau bani. În plus, veştile bune care sunt menite pentru partenerii voştri, vor fi la fel de profitabile pentru voi.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Cineva îi va sabota azi pe Vărsători. Indiferent de poziţia voastră, vor fi rivali care vă pun piedeci, dar veţi reuşi să contracaraţi dacă vă păstraţi calmul şi apelaţi la raţiune.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Iar Peştii pot avea un conflict legat de banii. În special pe plan personal, asta va duce la ceartă cu persoana iubită.