Curs valutar
 • EUR
  19.9742
  -1.2266%
 • USD
  17.9037
  -0.1402%
 • RUB
  0.2275
  0.4396%
 • RON
  4.0384
  -1.2332%
 • UAH
  0.6172
  -0.9073%

HOROSCOP 7 iulie! Probleme mari în dragoste pentru unii nativi

07 Iul. 2021, 06:40
HOROSCOP 7 iulie! Probleme mari în dragoste pentru unii nativi
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
O femeie le va da bătăi de cap Berbecilor. Atitudinea şi comportamentul ei vă vor obosi şi predispune la greşeli. mare atenţie, pentru că nu este o zi bună nici pentru asocieri sau parteneriate.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
În schimb, Taurii vor primi răspunsurile dorite, indiferent dacă vorbim de de nişte aprobări, contracte de semnat sau chiar începerea unei relaţii.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Gemenii au multă inspiraţie, dar sunt şi mai sensibili decât de obicei. Azi puteţi lua decizii privind schimbarea locului de muncă sau puteţi face achiziţii importante.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Sunt mari şanse ca Racii să fie trădaţi de o femeie sau de nişte prieteni. Concentraţi-vă pe negocieri, privind un contract sau o funcţie mai bună la job, pentru că sunteţi avantajaţi la acest capitol.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Leii în schimb, pot intra în conflicte cu şefii sau subalternii. Azi sunteţi vulnerabili, aşa că nu este recomandat să luaţi decizii privind un contract sau acceptarea unui nou loc de muncă.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Nativii Fecioară ar trebui să acorde o atenţie mai mare sănătăţii. În rest, comunicaţi foarte eficient şi puteţi face alegeri pe partea birocratică.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Balanțele nu au cea mai bună zi nici financiar, nici amoros. Cel mai bine ar să evitaţi contactul cu oamenii azi şi în niciun caz să nu luaţi decizii majore. Amânaţi-le puţin.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionii nu trebuie să asculte azi de ce spun cei din jur, în special dacă este vorba de promisiuni, care nu se vor materializa. Mai bine vă ocupaţi de casă, familie şi acte privind locuinţa.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Este posibil ca Săgetătorii să încheie azi o relaţie de iubire sau de prietenie. Schimbările sunt necesare şi binevenite, mai ales că veţi întâlni oameni noi.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Nativii Capricorn au multă intuiţie şi vor primi veşti bune legate de acte, de finalizarea unui proces sau obţinerea unor drepturi pentru care au luptat.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii vor avea parte de conflicte cu şefii. Deşi nu pare un lucru bun, este de fapt momentul ideal să faceţi ordine în viaţa voastră, să puneţi punct activităţilor nepotrivite şi să luaţi decizii privind cariera.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Iar Peștii sunt avantajaţi pe studiu. Indiferent de domeniu, încercaţi să vă învăţaţi cât mai multe lucruri noi, poate şi să adoptaţi principii sau activităţi la care nu vă gândeaţi până acum.