Curs valutar
 • EUR
  20.5679
  -0.3462%
 • USD
  18.0183
  -0.0094%
 • RUB
  0.2353
  0.255%
 • RON
  4.1602
  -0.3606%
 • UAH
  0.6392
  -0.7979%

HOROSCOP 7 octombrie! Unele zodii au neînţelegeri în familie, iar altele fac planuri pentru o vacanţă relaxantă

06 Oct. 2021, 21:24
HOROSCOP 7 octombrie! Unele zodii au neînţelegeri în familie, iar altele fac planuri pentru o vacanţă relaxantă
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Berbecii care vor să facă nişte investigaţii medicale ar trebui să înceapă azi. Probabil nu vreţi ca cei dragi să ştie despre problemele voastre, dar măcar învoiţi-vă de la job.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Taurii sunt foarte creativi şi joviali, iar persoana iubită se simte în largul ei alături de voi. Totuşi, nu exageraţi cu distracţia dacă aveţi de luat nişte decizii importante.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Banii de care Gemenii au nevoie pentru casă lipsesc, dar azi este recomandat să faceţi un împrumut sau măcar să începeţi procesul.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Nativii Rac nu prea vor să facă alegeri, însă, vor fi nevoiţi, poate chiar legate de maşină. Aici intervine şi partenerul de viaţă cu care este posibil să vă certaţi pe acest subiect.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Talentele Leilor ar trebui să fie cât mai mult evidenţiate. Nu vă mai ascundeţi abilităţile, pentru că şi alţi oameni pot beneficia de pe urma lor.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Fecioarele pun accent azi pe aspect. Inidferent dacă mergeţi la shopping sau vreţi o schimbare de look, totul trebuie să arate impecabil, exact aşa cum vă place vouă. Totuşi, perfecţiunea e greu de atins, nu uitaţi.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Balanţele nu sunt atât de ordonate pe cât ar trebui, tocmai de aceea este posibil să nu facă înţelese şi să fie nevoie de detalii suplimentare. Însă aveţi capacitatea de a media discuţii conflictuale în carieră şi acasă.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Întâlnirile cu prietenii sau cu oameni pe care nu îi cunosc sunt avantajate în cazul Scorpionilor. Maleabilitatea este cheia pentru voi, pentru că tindeţi să nu acceptaţi ideile celorlalţi.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Deşi Săgetătorii sunt foarte comunicativi, nu vor reuşi să obţină resurse pentru proiectele lor. Cel mai bine ar fi să vă bazaţi pe ce aveţi voi de oferit.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Este esenţial ca nativii Capricorn să nu se certe cu partenerii de viaţă, pentru că pot lua proporţii conflictele. Subicetul principal s-ar putea să vizeze nişte cursuri, studii.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii primesc ajutor financiar de la locul de muncă, dar trebuie să se bazeze pe intuiţie dacă au de luat decizii importante.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Iar Peştii pot semna ceva important, chiar dacă încă nu şi-au pus toate ideile în practică.