Curs valutar
 • EUR
  20.5679
  -0.3462%
 • USD
  18.0183
  -0.0094%
 • RUB
  0.2353
  0.255%
 • RON
  4.1602
  -0.3606%
 • UAH
  0.6392
  -0.7979%

HOROSCOP Duminică, 19 septembrie! Schimbări în plan sentimental pentru trei zodii

18 Sept. 2021, 21:00
HOROSCOP Duminică, 19 septembrie! Schimbări în plan sentimental pentru trei zodii
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Berbecii au o perioadă mai creativă, deci nu trebuie să se mire dacă vor simţi nevoia să scrie sau să deseneze. În acelaşi timp, dacă simţiţi că este o perioadă în care problemele nu vor să vă ocolească, nu trebuie să disperaţi. Cu mult calm o să reuşiţi să descurcaţi chiar şi cele mai negre gânduri.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Un prieten o să încerce să îi convingă pe Tauri cu privire la potenţialul unei viitoare afaceri. Indiferent de ceea ce implică aceasta, probabil veți asculta doar pentru a fi politicos și apoi o să începeţi să vă întrebați dacă respectiva persoană nu este excesiv de visătoare. Nu este o zi bună pentru vă implica în ceva riscant.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Problemele legate de carieră ar putea fi foarte stresante pentru Gemeni. Mintea ta, în general pătrunzătoare, este tulburată de sentimentele puternice. Poate chiar o să vă simţiţi puţin confuz dacă părerea unei persoane dragi pare să nu corespundă cu a voastră. Ia lucrurile pe rând şi nu te stresa cu aspectele inutile.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Racii sunt perseverenți şi vor să afle informaţii mai ales despre domeniul ştiinţei. Extrem de nerăbădori, se pot încurca în teoreme şi idei. Nu trebuie să îţi fie ruşine să ceri sfatul unei persoane cu mai multă experienţă. Pe plan profesional, o să aveţi temeri legate de evoluţia voastră şi de traseul pe care vreţi să îl urmaţi pe mai departe.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Unele lucruri la care nativii în zodia Leu doar au visat până acum ar putea prinde formă în viitorul foarte apropiat. Inspirația poate veni pur și simplu, fără niciun preaviz, așa că Leii trebuie să fie pregătiți să înțeleagă mesajele ce li se arată. Pe plan amoros, Leii au nevoie de momente de romantism care să le amintească ce îi leagă de persoana iubită.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Un eveniment social te-ar putea pune în legătură cu o femeie care are multe povești interesante de spus. Probabil că exagerează, așa că nu luați fiecare detaliu ca adevărs, dar vă veți bucura oricum să o întâlniți. Deși poate fi extrem de convingătoare, mai bine nu te arunca într-o colaborare pe un proiect pe care s-ar putea să o regreți mai târziu. Pe plan amoros, puteți interacționa cu cineva din trecut la locul de muncă, acolo unde vă așteptați cel mai puțin. E de înțeles, șocul poate fi destul de mare. Ține doar de tine ce vei face mai departe.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Balanțele au nevoie de o zi pentru introspecție, căci doar detașându-se de tot ce se întâmplă în afara lor pot face pace cu ele însele. Nu pune presiune pe tine și nici nu deveni nerăbdător. Bucură-te de timpul petrecut în liniște și pace și învață lecțiile pe care le ai de învățat din toată experiența asta. Este posibil ca persoana iubită să aibă o surpriză destul de mare pentru dvs. Nu numai că își dorește ca relația să crească în continuare, ci te vrea alături trup și suflet pe termen lung și foarte lung. Orice ar fi, vei fi încântat.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Va trebui să iei o decizie extrem de importantă care necesită logică și simț practic, însă s-ar putea să descoperi că sentimentele vă împiedică să vă hotărâți. Nu forța lucrurile. Uneori este cel mai bine să faci un pas înapoi și să încerci să înțelegi în cel fel interferează emoțiile. Există un factor ascuns pe care s-ar putea să nu-l luați în considerare? Știi toate faptele? Pe plan amoros am putea spune că azi ai o întâlnire cu trecutul. Este posibil să nu fi văzut persoana de ceva timp, dar nu lăsați nici o teamă sau îngrijorare să strice ceea ce se va dovedi, în cele din urmă, o ocazie excelentă de reconectare.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Vă bazați prea mult pe sprijinul celor din jur și vă este teamă să acționați pe cont propriu. Nu vă pierdeți încrederea de sine. Lucrurile sunt mult mai ușoare decât par.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Este o zi în care sunteți avantajați pe plan financir. Vă așteaptă o sumă mare de bani, cu care ați decis să vă răsfățați, poate într-o excursie exotică sau investiți în tratamente de lux.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Nu mai amânați deciziile importante, mai ales când în joc sunt sume mari de bani. Aveți grijă de finanțele voastre, de modul în care le gestionați, cheltuiți cu cap altfel s-ar putea să vă treziți cu economiile risipite.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Soarele de afară se reflectă și în starea voastră de spirit. Nimic nu vă perturbă fericirea. Urmează o perioadă fructuoasă pentru voi, din toate punctele de vedere, iar oportunitățile vă bat la ușă.