Curs valutar
 • EUR
  20.4714
  0.0176%
 • USD
  18.0517
  0.0006%
 • RUB
  0.2354
  -0.8496%
 • RON
  4.1398
  0.0121%
 • UAH
  0.6374
  0.3765%

HOROSCOPUL zilei: 18 ianuarie este o zi plină de neprevăzut. Totul se poate schimba într-o secundă!

18 Ian. 2021, 07:50
HOROSCOPUL zilei: 18 ianuarie este o zi plină de neprevăzut. Totul se poate schimba într-o secundă!
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Vă îndreptaţi spre succes şi nimic nu vă poate merge greşit acum, aşa că lăsați-l să vă prezinte circumstanțe noi și incitante astăzi. Abordarea unor noi provocări dificile s-ar putea să nu fie primul lucru pe lista de dorințe, dar odată ce ați început ceva, nu veți putea să vă opriți până nu vă veți atinge obiectivul. Prietenii văd noua putere din voi și este timpul să începeţi să o vedeţi şi voi!
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Este timpul să sărbătoriţi faptul că vă simţiţi mai stabil ca niciodată în viața voastră personală. Oamenii cu care vă petreceţi timpul, ştiu, vă acceptă şi vă iubesc exact cum sunteţi. Descoperiți un mod special de a sărbători armonia pe care o simțiți împreună. Spuneți-le cât de speciali sunt pentru dvs. și dragostea se va întoarce la voi înzecit.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
S-ar putea să vă fie greu să vă înțelegeți cu cineva care vă place de obicei, dar nu va dura foarte mult, așa că nu vă faceți griji. Există o mulțime de tensiune între voi doi, fără vina dvs. și nu puteți face nimic pentru a o atenua. Așteptați să treacă de la sine. Dacă trebuie să vă distanțați unul de celălalt, asta nu înseamnă că nu veți mai vorbi niciodată. Aveţi încredere că relația voastră poate rezista la urcușurile și coborâșurile pe care vi le aduce viața obişnuită.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Vă descurcaţi întotdeauna minunat şi nu lăsați problemele de la locul de muncă să pătrundă în viața personală, dar nu toată lumea din viața voastră se pricepe la asta. Fiţi în căutarea unei stării de spirit incredibile pentru a scăpa de supărare pe unul dintre cei mai importanți oameni din viața voastră. S-ar putea să vă supere fără niciun motiv, dar este probabil pentru că lucrurile nu merg atât de bine în cariera lor. Încearcă să nu deveniţi prea defensivi. Nu transformaţi acest lucru în ceva important între voi doi.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Voi aţi putea primi vești bune astăzi. De fapt, s-ar putea să vă trimită în al nouălea cer. Trebuie să fiţi atenţi să nu vă lăsaţi entuziasmul să vă distragă prea mult de la afacerea în cauză, dar atunci când aveţi șansa ar trebui să răspândiţi vestea extraordinară oamenilor din viața voastră cărora le place să sărbătorească alături de voi. Trimiteți câteva mesaje și spuneți tuturor de ce sunteți atât de fericiți acum. Îi veţi face și pe ei fericiți. Nu vor crede că vă lăudaţi.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
O persoană din trecutul vostru poate avea o apariție surpriză și nu aveţi niciun motiv să nu vă bucuraţi de venirea ei. Indiferent cât de ciudate au fost lucrurile care s-au întâmplat între voi doi, chiar acum această persoană este de partea voastră și dornică să vă ajute. Ideile lor ar putea împinge ambiția dvs. la un nou nivel. Sunteți gata de acțiune și ei au un plan, așa că ascultați-l! Acest lucru ar putea fi mai greu decât pare, așa că luaţi-vă timp și mişcaţi-vă cu prudență.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Balanţele îşi fac astăzi o mulţime de planuri şi de rezoluţii noi pentru noul an. Este o zi care îţi aduce foarte multă iubire. De multă vreme nu ai mai auzit atât de multe cuvinte frumoase din partea jumătății tale, o persoană pe care o iubești şi care te adoră. Astrele te sfătuiesc ca sfârșitul zilei să îl petreci alături de prietenul cel mai bun, pe care este posibil să îl fi ignorat în ultima perioadă.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Nativii zodiei Scorpion își pun întrebări legate de persoane care i-au tratat oribil și dacă mai merită să le vorbească. Sfatul astrelor pentru tine este să fii curajos și să ai încredere în tine. Nu trebuie să te comporţi de parcă nu ai avea nicio putere în faţa acestei persoane, chiar dacă dă impresia că sperie pe toată lumea. Cineva care te iubeşte mult îţi va oferi azi cele mai frumoase surprize, îţi va umple ziua numai cu fapte drăguţe.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
În schimb, Săgetătorii se simt obosiți și simt că nu vor putea face unei noi săptămâni de muncă. Nu ai avut timp să te odihnești în weekend, astfel că ziua de luni ar putea fi una total neproductivă. Dacă ești într-o relație, astăzi s-ar putea să descoperi lucruri nu tocmai frumoase despre partenerul de viaţă. Analizează bine situaţia şi informaţiile pe care le primeşti, înainte de a lua o decizie. În plan financiar, totul merge ca pe roate.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Luni, unii nativi ai zodiei Capricorn vor trebui să se lupte cu dispoziţia proastă, care ameninţă să le strice toată ziua. Nici tu nu știi ce ai, dar te comporţi de parcă ai fi trecut prin cele mai triste experienţe. Sfatul astrelor pentru tine este să încerci să ieși din această stare, făcând lucruri care te bucură. Vorbește cu oameni care te binedispun sau gândește-te la cum ai putea să-ți redecorezi casa. Seara, vei primi o veste legată de un câștig financiar.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Astăzi, nativii zodiei Vărsător își fac tot felul de planuri, vor să realizeze foarte multe lucruri, în special în plan profesional. Nu uita, însă, că munca depusă în ultima vreme ţi-ar putea afecta sănătatea. Poate că ar trebui să te gândeşti puţin şi la odihna care e atât de necesară şi să ai mai multă grijă de tine. În plan sentimental, situaţia este plină de neprevăzut, totul se poate schimba într-o secundă.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Peştii nu trebuie să se simtă vinovaţi dacă azi, în loc să înceapă în forţă săptămâna de muncă, preferă să îşi ia o zi liberă şi să se relaxeze acasă cu o carte bună sau cu un film fascinant. Spre seară, stabileşti un aranjament cu o persoană apropiată, alături de care pui la cale un proiect de afaceri. La sfârşitul zilei vei primi un cadou surpriză de la persoana iubită. O zi excelentă pentru aceşti nativi!