Curs valutar
 • EUR
  20.1160
  0.4653%
 • USD
  17.7288
  -0.0147%
 • RUB
  0.2376
  0.463%
 • RON
  4.0625
  0.4135%
 • UAH
  0.6533
  0.2602%

INTERVIU BANI.MD: Liliana Popescu, agentul imobiliar care vine să schimbe percepția clienților față de industrie

19 Oct. 2021, 10:24
 // Categoria: Economie // Autor:  Petru Cosoi
19 Oct. 2021, 10:24 // Economie //  Petru Cosoi

Liliana Popescu este expert în domeniul imobiliar și, în pofida faptului că s-a implicat în acest domeniu cu doar 1,5 ani în urmă, deja se poate bucura de rezultate frumoase. A devenit mai încrezută în sine, și-a format un caracter mai puternic, a reușit să înțeleagă cum poate să ajute clienții în cel mai bun mod și să le ofere maximă valoare.

Despre cum e să fii un agent imobiliar, când sunt perioadele în care apartamentele se vând cel mai bine, cine sunt clienții ei și alte detalii din industrie a vorbit într-un interviu pentru Bani.md.

În pofida faptului că începutul a fost puțin dificil, acum este mulțumită de ceea ce face. Fiind în domeniul imobiliar încearcă să ofere tot ce are mai bun și astfel, munca în acest domeniu a ajutat-o să-și descopere personalitatea.

„Este o experiență destul de interesantă. După experiența mea de 1,5 ani, sunt mulțumită. Din start e un pic mai dificil, ca și orice început, dar, dacă depui efort, dacă simți că îți place – obții rezultate.”

Potrivit Lilianei Popescu, activitatea din domeniul imobiliar presupune o interacțiune enormă cu oamenii, astfel are posibilitatea să cunoască oameni diferiți și să învețe, totodată, de la ei. În același timp, lucrul cu oamenii necesită și un nivel înalt de responsabilitate și doar printr-o conexiune strânsă poate fi înțeleasă necesitatea clientului.

„Este responsabilitatea față de client, tu ești avocatul lui. Ești legătura dintre client și vânzătorul apartamentului, tu reprezinți interesele potențialului cumpărător, alegi cele mai bune oferte. Întotdeauna trebuie să fie conexiunea cu clientul ca să-i înțelegi necesitatea, doar așa poți să-i propui apartamentul de care are nevoie.”, spune Liliana Popescu.

Liliana spune că în multe cazuri clienții nu știu ce vor, iar faptul că „vreau un apartament cu două camere” nu este suficient. A ști de ce are nevoie clientul înseamnă mult mai mult.

„Eu am ajutat de foarte multe ori clienții să-și schimbe atitudinea și impresia față de lucrul nostru, față de ceea ce facem și ce le oferim noi. Ești ca un psiholog, prin discuții devii mai aproape de el, îi dai de înțeles că ești un ajutor pentru el.”

Citește interviul integral pe BANI.MD. 

Realitatea Live

30 Nov. 2021, 22:18
 // Categoria: Politica // Autor:  Cristina Vlah
30 Nov. 2021, 22:18 // Politica //  Cristina Vlah

Directoarea Institutului Național al Justiției, Diana Scobioală, pleacă din funcție. Ea și-a luat rămas bun de la colegi, printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, informează Realitatea.md.

„Azi se încheie mandatul meu la Institutul Național al Justiției.

Am avut bunul prilej și marea onoare să conduc această deosebită instituție cu personalitate și caracter, cu staf mega calificat, formatori inteligenți, audienți cu-minți și Consiliu profesionist. Timp de 7 ani împreună am depus efort și suflet nu pentru o simplă schimbare, ci pentru o adevărată transformare ce a permis INJ-ului să facă un salt enorm.

Ne-am bucurat de sprijinul și girul partenerilor de dezvoltare, în special al Ambasadei SUA, UNDP și CoE, care au avut încredere în noi și ne-au apropiat de aceste rezultate frumoase.

Vă multumesc tuturor pentru că mi-ați permis să facem echipă comună. Vă urez tuturor curaj și împliniri în toate, iar bunului INJ – prosperitate în continuare”, scrie Diana Scobioală.

În acest sens, cei din Institutul Național al Justiției urmează să numească un nou director.

Realitatea.md menționează că noua funcție a Dianei Scobioală va fi cea de judecătoare la CEDO din partea țării noastre.

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală