Curs valutar
 • EUR
  20.1131
  -0.0144%
 • USD
  17.7371
  0.0468%
 • RUB
  0.2404
  1.1647%
 • RON
  4.0641
  0.0394%
 • UAH
  0.6510
  -0.3533%

La Piața Centrală după vaccin anti-COVID! Serul va fi oferit gratuit tuturor doritorilor

19 Mai 2021, 10:27
 // Categoria: Actualitate // Autor:  Tatiana Rusnac
19 Mai 2021, 10:27 // Actualitate //  Tatiana Rusnac

În premieră, la Piața Centrală din Capitală va fi deschis un centru de vaccinare. Acesta va fi amplasat la primul etaj al Centrului Comercial „Central”, situat pe Aleea Centrală din piață la intersecție cu aleea Bulgară.

Acolo, vor putea beneficia de serul anti-COVID nu doar cei care muncesc pe teritoriul pieții, ci și cumpărătorii.

Spațiul a fost oferit de către un agent economic, anunță administrația Pieții Centrale.

Suntem bucurosi să Vă informăm că, Î.M. „Piața Centrală”, cu sprijinul companiei „Alex-Neosim” SRL, care a oferit spațiile unui centru comercial pentru a fi utilizate gratuit pentru organizarea unui centru de vaccinare, va imuniza nu doar angajații întreprinderii ci și va contribui realizării obiectivului autorităților pentru imunizarea populației. La inițiativa conducerii Primăriei mun. Chișinău, procesul de vaccinare va fi realizat de cadrele medicale din cadrul Centrului Consultativ Diagnostic a Asociației Medicale Teritoriale sectorul Centru (Policlinica nr.1)”, se arată în postarea de pe Facebook.

Responsabilii invită toți doritorii pentru a se imuniza anti-COVID. Pentru a beneficia de antidot, e nevoie să vă apropiați la centrul menționat mai sus, începând de astăzi, de la ora 10:00 și până la 18:00.

Doritorii trebuie să aibă cu sine, în mod obligatoriu, buletinul de identitate.

Realitatea Live

02 Dec. 2021, 22:03
 // Categoria: Actualitate // Autor:  Realitatea.md
02 Dec. 2021, 22:03 // Actualitate //  Realitatea.md

Partidul „ȘOR” cheamă mâine, la ora 11:00, la un protest de amploare în fața Judecătoriei din Bălți, unde va fi examinată decizia CEC de eliminare din cursa electorală a Marinei Tauber. Într-o adresare video, Ilan Șor i-a îndemnat pe bălțeni să iasă în stradă pentru a-și apăra votul, viitorul și dreptul de a alege. Potrivit lui, decizia de miercuri a CEC este nimic altceva decât un act de vandalism împotriva statului de drept și democrației.

„Stimați bălțeni, vă îndemn ca mâine, la 11:00, să veniți în fața Judecătoriei din Bălți, de pe strada Hotin 43, nu ca să o susțineți pe Marina Tauber, pe mine sau Partidul „ȘOR”, dar ca să susțineți dreptul dumneavoastră de a alege primarul pe care îl doriți voi, dar nu pe cel care vi-l bagă pe gât Maia Sandu. Îi îndemn pe toți locuitori țării care nu sunt indiferenți să vină să lupte pentru democrație. Ceea ce s-a întâmplat astăzi la Bălți, mâine ar putea să se întâmple peste tot în țară. Această liftă și-a ieșit din minți, a întrecut toate granițele, regimul a turbat”.

Ilan Șor a mai adăugat că vineri, la Bălți, va fi decisă soarta democrației în Republica Moldova.

„Maia Sandu le-a interzis locuitorilor din Bălți dreptul de a alege, a spus un mare „NU” democrației din Republica Moldova. Maia Sandu i-a pedepsit pe oamenii care au votat un candidat pe care nu și l-a dorit, un candidat incomod pentru ea.  Miercuri, gașca de hoți ai Maiei Sandu au anulat libertatea în Republica Moldova. Noi trebuie să oprim acest dezmăț. Mâine, la ora 11:00, va fi decisă soarta democrației în Republica Moldova. Mâine se va decide dacă alegătorii din Bălți au dreptul să-și aleagă singuri viitorul primar al orașului sau vor fi obligați să o asculte pe Maia Sandu și pe această gașcă de bandiți din PAS”, a adăugat Ilan Șor.

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală