Curs valutar
 • EUR
  20.7697
  0.0014%
 • USD
  17.6283
  -0.135%
 • RUB
  0.2427
  -0.3296%
 • RON
  4.1967
  -0.0048%
 • UAH
  0.6610
  -0.0151%

Macron și Merkel cer explicații de la SUA și Danemarca privind cazul de spionaj

31 Mai 2021, 21:59
 // Categoria: În Lume // Autor:  Cristina Vlah
31 Mai 2021, 21:59 // În Lume //  Cristina Vlah

Președintele Franței, Emmanuel Macron, și cancelarul Germaniei, Angela Merkel, au cerut explicații din partea Statelor Unite și Danemarcii, după ce a fost publicată informația precum că serviciile daneze de inteligență și securitate ar fi ajutat Washingtonul să spioneze politicienii europeni, anunță Realitatea.md cu referire la Euronews.

Potrivit sursei, acest subiect a fost discutat în cadrul Consiliului de miniștri franco-german. „Așa ceva este inacceptabil între aliați, cu atât mai puțin între aliații europeni și parteneri”, a spus Macron.

Acest lucru a fost confirmat și de către Angela Merkel. Numele ei este inclus în raportul privind persoanele, care au fost spionate. Informația a apărut în public la un post de Radio din Danemarca, precum că între anii 2012 și 2014, Serviciile de Inteligență și Apărare daneză i-au ajutat pe cei din National Security Agency (NSA) din SUA să obțină ilegal niște date online.

Anterior, acest lucru a fost publicat și de către Edward Snowden, care afirma că telefonul Angelei Merkel ar fi fost interceptat în 2013.

Realitatea Live

19 Sept. 2021, 19:22
 // Categoria: Life // Autor:  Mădălina Sorokovsky
19 Sept. 2021, 19:22 // Life //  Mădălina Sorokovsky

Jennifer Lopez este în centrul atenției indiferent de hainele pe care alege să le îmbrace. La doar câteva zile după ce a strălucit la Met Gala 2021, artista în vârstă de 52 de ani a atras toate privirile pe străzile din Los Angeles.

În imaginile surprinse de paparazzi, artista apare îmbrăcată în pantaloni de trening albi și într-o bluză scurtă, ce-i lasă la vedere abdomenul perfect sculptat.

De asemenea, artista a ales să-și prindă părul într-o coadă și să încalțe niște adidași colorați, însă n-a renunțat la poșeta elegantă, ce pare „dintr-un alt film”.

Jennifer Lopez a dezvăluit care sunt produsele de make-up la care nu renunță

Într-un video postat săptămâna aceasta pe contul ei de Instagram, JLo a dezvăluit care este rutina sa de înfrumusețare după o sesiune de antrenamente la sală.

Într-o pereche de colanți, cu un top alb, cu abdomenul la vedere, Lopez, care are propriul brand de produse cosmetice, a explicat că nu iese din casă fără să se machieze.

Starul din „Hustlers”, mamă a doi copii, a povestit că după ce se antrenează la sală, unde îi place să poarte echipamente frumoase, care să o motiveze, își curăță fața cu un demachiant, pentru a îndepărta impuritățile și uleiurile, apoi își spală fața.

Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actorul Ben Affleck.

 
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române