Curs valutar
 • EUR
  21.2832
  0%
 • USD
  17.9234
  0%
 • RUB
  0.2450
  0%
 • RON
  4.3242
  0%
 • UAH
  0.6668
  0%

MAIB – în topul preferințelor de angajare ale absolvenților. Vino și tu în echipa celor MAIBuni!

02 Iul. 2021, 11:08
 // Categoria: Economie // Autor:  Petru Cosoi
02 Iul. 2021, 11:08 // Economie //  Petru Cosoi

Moldova Agroindbank este în topul preferințelor de angajare ale absolvenților universitari. Acest lucru o demonstrează statistica internă și cel mai recent studiu național la acest subiect, realizat cu suportul Camerei de Comerț Americană din Moldova (AmCham Moldova). Potrivit studiului „Percepția brandului angajatorului și aspirațiile de carieră ale absolvenților din Republica Moldova”, MAIB este considerată de respondenți – studenții absolvenți ai universităților din Republica Moldova – cel mai bun angajator.

În același timp, Moldova Agroindbank este cel mai cunoscut brand de angajator din lista celor 12 propuse studenților spre alegere.

„MAIB este unul dintre cei mai mari angajatori din țară. Peste 2500 de profesioniști activează la MAIB, iar o bună parte sunt proaspăt absolvenți ai universităților din Moldova. În fiecare an îi primim cu brațele deschide pe tinerii care își doresc să efectueze în cadrul băncii stagiul de practică. Mulți dintre ei aleg să rămână în continuare în echipa noastră, datorită culturii corporative și numeroaselor beneficii de care dispun angajații băncii. Mă bucur să văd pășindu-ne pragul tineri specialiști cu capacități extraordinare, dornici de schimbări și creatori de inițiative și vreau să știe că sunt întotdeauna bineveniți la MAIB”, a menționat Svetlana Bodaci, Director HR.

Studenții aleg MAIB pentru valorile pe care le promovează banca – orientarea către client, transparența, spiritul de echipă, profesionalismul, încrederea, inovația și agilitatea. De asemenea, în cadrul companiei se oferă oportunități de dezvoltare continuă, mediu plăcut de lucru în echipă, apreciere și posibilitatea de a învăța de la cei MAIBuni profesioniști – factori ce au acumulat cele mai mari aprecieri în rândul studenților care intenționează să se angajeze.

„Fiind studentă la specialitatea Matematici Aplicate, mereu mă întrebam: cât de întrebuințate sunt abilitățile și cunoștințele primite la universitate pe piața muncii? Stagiul de practică la MAIB m-a făcut să înțeleg că studiile nu au fost în zadar și aici pot să mă realizez în carieră într-un colectiv prietenos și profesionist”, spune Ina Tabarcea, absolventă a Universității de Stat din Moldova, care în prezent este Analist Calitate Baze de Date în cadrul Departamentului Riscuri.

„Cariera mea profesională a început la Moldova Agroindbank. Am venit în această echipă după absolvirea studiilor în cadrul Centrului de Excelență în Economie și Finanțe, specialitatea Finanțe si Bănci și deja de aproape un an activez în calitate de Operator Ghișeu Bancă, la Sucursala nr.1 din Chișinău. În același timp sunt student la Academia de Studii Economice din Moldova, facultatea Business și Administrarea Afacerilor, cu frecvență redusă.

Sunt foarte mulțumit de jobul pe care îl am. La MAIB avem o echipă veselă și prietenoasă. Mă bucur că am ales să mă alătur acestui colectiv și sper întotdeauna să fim MAIBuni”, ne-a comunicat Vladimir Eremciuc.

Vrei să faci parte din echipa MAIB?

Studenții sunt invitați să expedieze CV-ul personal și/sau scrisoarea de intenție la adresa student@maib.md, indicând domeniul sau funcția de care sunt interesați. Posibilitățile de angajare sunt disponibile atât cu program redus, cât și cu program întreg, în funcție de orarul de studii.

Împreună la Nivelul Următor!

P.

Realitatea Live

01 Aug. 2021, 16:36
 // Categoria: Societate // Autor:  Mădălina Sorokovsky
01 Aug. 2021, 16:36 // Societate //  Mădălina Sorokovsky

Un grup de șapte cetățeni ai Republicii Moldova vor fi repatriați din Marmaris, după ce mai multe incendii puternice au izbucnit în sudul Turciei pe litoralul Mării Mediterane. Astfel, aceștia vor ajunge în Republica Moldova cu un autocar pus la dispoziție de compania de turism responsabilă de sejur. 

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE), în legătură cu incendiile forestiere din sudul Turciei, prin intermediul liniei telefonice de urgență constituite la Ambasada Republicii Moldova la Ankara au fost procesate mai multe solicitări parvenite din partea cetățenilor Republicii Moldova, cărora li s-a oferit asistența informațională și consulară.

Conform ultimelor informații furnizate de autoritățile locale, 107 din cele 112 focare au fost localizate și stinse. 

În acest sens, MAEIE reamintește că, cetățenii moldoveni care se confruntă cu o situație dificilă, specială, sau cu un caracter de urgență, au la dispoziție telefonul de urgență al Ambasadei Republicii Moldova la Ankara + 90 538 687 21 01 și numărul de urgență al Consulatului general al Republicii Moldova la Istanbul +90 535 983 01 73. 

În continuare, moldovenii sunt îndemnați să respecte anunţurile autorităţilor locale, să păstreze în locuri sigure documentele şi valorile personale, biletele de călătorie, banii, cărţile de credit și să evite deplasările în zonele afectate de incendii.

 
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate