Curs valutar
 • EUR
  20.7703
  0.1069%
 • USD
  17.7017
  0.1232%
 • RUB
  0.2433
  0.8631%
 • RON
  4.1959
  0.0882%
 • UAH
  0.6648
  0.3761%

Natalia Morari, întrebată dacă-l mai iubește pe Chiril Lucinschi. Cum răspunde și de ce tatăl acestuia nu-i vorbește

29 Iun. 2021, 11:44
 // Categoria: Politica // Autor:  Realitatea.md
29 Iun. 2021, 11:44 // Politica //  Realitatea.md

Jurnalista, prezentatoarea și cofondatoarea postului TV8, Natalia Morari, a fost întrebată recent despre relația cu Chiril Lucinschi, fostul deputat PLDM și fiul ex-președintelui Republicii Moldova, cu care s-a despărțit cu ceva timp în urmă. Cum a transformat-o această poveste de dragoste și de ce Petru Lucinschi nu-i mai vorbește, a dezvăluit în interviul „13 cu Rodica Ciorănică”.

Natalia Morari și Chiril Lucinschi au avut o relație timp de 10,5 ani. A început când încă el era căsătorit și o perioadă anumită a fost ținută în taină până când au apărut la un concert împreună, la Butuceni.

Destăinuirile despre relații au început când, mai întâi, a fost întrebată despre filmulețul cu care a fost șantajată și cum a reușit să-și revină. „Nu știu. Eu nu puteam altfel. Nu există o baghetă sau formulă magică, precum că eu reușeam, pentru că mă trezeam dimineață și nu știu… citeam „Tatăl Nostru” și ieșeam din casă. Mă durea, dar mă ridicam. Aveam zile când plângeam, aveam zile când chiar mă simțeam frântă, dar peste 2-3 zile ieșeam din casă și-mi puneam zâmbetul pe buze. Eu cred că cei care mă cunosc înțelegeau că era fals”. „Eram în relație pe atunci, dar și acest spate a fost bătut suficient de tare”.

– Cu doi ani în urmă, mi-ai spus că înainte de moarte o să te gândești la Chiril. De ce mi-ai spus asta?
– Pentru că atunci simțeam așa. Credeam că suntem la o nouă șansă a relației noastre și de data asta ne va reuși, dar nu.

La un moment dat, Rodica Ciorănică a întrebat-o pe Natalia Morari dacă-l mai iubește pe Chiril Lucinschi. „Pagina asta a fost deja întoarsă”.

– Ești sigură? Nu-l mai iubești?
– Ăăă… asta deja este o poveste din trecut… Eu am crescut în ea, inclusiv ceea ce sunt astăzi, în mare parte, este rezultatul acestei relații. Orice relație, de prietenie, în deosebi, de parteneriat, căsnicie, te formează. … Tu vezi cum, eu nu prea vreau să vorbesc despre asta, pentru că eu nu știu ce și-ar dori el să povestească și nici nu este corect. Eu îi sunt recunoscătoare.

De-a lungul relației, de câteva ori s-au despărțit și s-au împăcat. Atunci când au vrut să-și facă deschisă relația, Chiril Lucinschi se pare că a fost împotrivă.

– Ce ținea de emisiune, de lucru, a fost ok, dar când a înțeles că vrem să facem relația deschisă, el e încetat să mai comunice cu mine.
– Nici azi nu comunică?
– Nu. Prefer să fiu sinceră. … Pare rău de acest lucru. Eu cândva, din greșeală, am crezut că pot să intru a doua oară în același râu. Eu chiar de trei ori am intrat. … Noi ambii am ajuns să fim foarte nefericiți și când ești nefericit trebuie să rupi. Noi toți merităm fericire. … Eu cred că ambii am pierdut câțiva ani buni.

Realitatea Live

23 Sept. 2021, 15:33
 // Categoria: Actualitate // Autor:  Petru Beregoi
23 Sept. 2021, 15:33 // Actualitate //  Petru Beregoi

În cadrul vizitei la New York, unde s-a aflat pentru a participa la lucrările celei de-a 76-a sesiuni a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite (ONU), președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut mai multe întrevederi informale, pe lângă cele formale, anunțat pe parcursul vizitei.

Astfel, la invitația președintelui Poloniei, Andrzej Duda, șefa statului a participat, alături de premierul georgian Irakli Garibashvili, la o cină de lucru organizată la Reprezentanța Poloniei la ONU. Cei trei lideri au discutat despre cooperarea în cadrul Parteneriatului Estic. Ei au abordat subiectul perspectivei de aderare a Republicii Moldova și Georgiei la Zona Unică de Plăți în Euro (SEPA) și posibilitatea de armonizare a prețurilor internaționale de roaming între țările Parteneriatului Estic și UE.

De asemenea, Maia Sandu a avut o întâlnire la Fundația pentru o Societate Deschisă, unde a discutat oportunități de colaborare în domeniul promovării reformelor în educație.

La fel, președinta s-a întâlnit cu Consulul Onorific al Republicii Moldova la New York – Mark Meyer, membru al Baroului newyorkez de Avocați și al Grupului de arbitri din cadrul Centrului internațional de soluționare a litigiilor de investiții (ICSID). Discuția s-a focusat pe reforma justiției din Republica Moldova.

Amintim că, în cadrul vizitei de la New York, Maia Sandu a avut mai multe întrevederi cu oficiali străini, printre care, Secretarul general al ONU, președintele Lituaniei.

 
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române