Curs valutar
 • EUR
  20.7694
  0%
 • USD
  17.6521
  0%
 • RUB
  0.2435
  0%
 • RON
  4.1969
  0%
 • UAH
  0.6611
  0%

VIDEO Crețu și-a lansat noua piesă, în susținerea PAS: „Recunosc cu mâna pe inimă”. Cine a investit în clip?

29 Iun. 2021, 08:27
 // Categoria: Politica // Autor:  Realitatea.md
29 Iun. 2021, 08:27 // Politica //  Realitatea.md

VIDEO Mama lui Crețu, în lacrimi de la noua piesă! „Viața asta este foarte scurtă, dar dacă o mai punem în cemodane…”

Emilian Crețu în personajul DoraShow și-a lansat noua piesă „Încă un PAS” aseară și cu această ocazie a făcut un live pe pagina de Facebook „Da Sunt Român”. A recunoscut că este în susținerea PAS și că atât piesa, cât și clipul pentru ea sunt din investiții proprii. Această precizarea a fost făcută, în contextul în care a fost învinuit că ar fi fost sponsorizat de partid sau de președinta Maia Sandu.

„Ceea ce mă întristează cel mai mult, ei cum…, un pic doare, atunci când nici măcar nu a apărut melodia, dar oamenii hate-uiesc pe tot felul de povești și balade pentru a-și crește raitingul în viitorul Parlament. În acest live nu o să vorbesc despre niciun partid, mai ales despre cele care au zero șanse să intre în Parlament. Da, melodia nu este o coincidență, să știți. Nu în zadar se numește „Încă un pas”, pentru că eu sunt cetățean al acestei țări și am tot dreptul să susțin pe cineva. Am tot dreptul să țin pumnii și să zic, băi, eu susțin partidul PAS. După cum știți și la prezidențiale, am fost tot timpul pentru și mă bucur că oamenii înțeleg acest lucru, dar îmi pare rău pentru cei care nu. Chiar și din start, la fostele alegeri, că doamna Sandu m-a sponsorizat, deci Negureni este plin de marmură, lumini, strădă… atât de mulți bani am primit”, a spus Emilian Crețu.

Deși piesa este în susținerea PAS, aceasta nu este despre partid, ci despre „o realitate pe care o trăim noi, cei de acasă și cei plecați”. „Oamenii care mă cunosc știu că eu totul am făcut cu inima mea, cu sufletul meu și cu creierul meu, fără să fiu plătit de vreun partid vreodată. Niciodată în viață. Eu fac pentru că simt așa. Melodia chiar dacă este în susținerea PAS și asta o recunosc cu mâna pe inimă, dar de fapt nu este despre partid. Nu este despre nimic altceva decât despre acest pământ mioritic, despre cei care au rămas acasă, în mare parte mai în vârstă, adică părinții și bunerii, o mai parte din moldoveni au plecat și s-au stabilit cu trupul, dar cărora le este dor de casă”.

Emilian Crețu a mai dezvăluit că investițiile au fost proprii și puține, fără să spună vreo sumă. Textul piesei a fost scris de rapperului Kapushon.

Vreau ca diaspora să dispară și să fie acasă”.

Realitatea Live

19 Sept. 2021, 15:39
 // Categoria: Life // Autor:  Mădălina Sorokovsky
19 Sept. 2021, 15:39 // Life //  Mădălina Sorokovsky

Un hotel din Marea Britanie a introdus o taxă de membru de 200 de lire sterline (270 USD) după ce pitorescul său bar de pe stâncă a fost inundat de instagrameri care doreau să obțină fotografii la apus, scrie Bani.md.

Proprietarii hotelului Druidstone din Pembrokeshire, Țara Galilor, au spus că barul, care are vedere la Golful St Brides, a fost atât de inundat de turiști încât au fost obligați să „controleze numărul”.

„Oaspeții mei trebuiau să aștepte 45 de minute la bar pentru a lua o băutură și o mulțime de localnici ne vor evita vara pentru că eram prea ocupați”, a declarat pentru BBC proprietarul Angus Bell, care a moștenit hotelul de la părinții săi.

Bell a spus că non-membrii pot rezerva în continuare cazare și masă la restaurant.

Miscarea i-a enervat pe unii localnici care merg de ani de zile la unitate.

Citiți articolul integral pe BANI.MD.

 
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române