Curs valutar
 • EUR
  20.3375
  -0.1303%
 • USD
  17.5407
  0.1192%
 • RUB
  0.2496
  -1.1619%
 • RON
  4.1099
  -0.1484%
 • UAH
  0.6650
  0.2707%

VIDEO Emilian Crețu și-a dat fusta jos la o emisiune! A provocat-o pe prezentatoare să scoată și ea sutienul

18 Iun. 2021, 12:25
 // Categoria: Life // Autor:  Realitatea.md
18 Iun. 2021, 12:25 // Life //  Realitatea.md

Emilian Crețu, deghizat în unul din personajele sale Dora, a participat la emisiunea all.in, pe canalul de YouTube al prezentatoarei Ana Tulgara, și a fost nevoit să-și dea fusta jos. Provocarea a fost pregătită în caz că acesta va pierde un joc. Dora a provocat și prezentatoarea să-și scoată sutienul. Emisiunea a fost publicată acum o zi.

„Nu în zadar mi-a spus: Dora, dacă se poate să vii în fustă. Și eu mă gândeam, dar de ce în fustă? Precis, o să vrea să-mi dau fusta jos. Ce vrei să vezi? Ce am eu, n-ai tu, gospodino! Provocarea mea este următoarea. Cum faci, nu mă interesează. Trebuie să dispară de pe tine bustiera, adică sutienul. Blurați, nu blurați, stingeți luminile, închideți camerele, cameramanii o să fugă… ai cămeșuica, te astupi, microfonul ți-l țin eu…”, a spus Emilian Crețu.

Jocul de la emisiune a constat în șapte întrebări din diferite domenii: câtă apă conține castravetele; câte vizualizări are cel mai popular video al Dorei; cum se numește o femeie care mereu știe unde se află soțul ei; câte procente din suprafața mondială de viță de vie se află în Moldova; care este legătură între Charlie Chaplin, Van Gogh, Emilian Crețu și creatoarea celui mai bun proiect din țară, Ana Tulgara; cine nu răsare din semințe; ce culoare are cutia neagră a avionelor.

Ambii au pierdut. „Pentru că ambele suntem la fel de deștepte și la fel de extraordinare. Eu îmi las fusta, tu-ți lași bustiera”, a subliniat Emilian Crețu.

La emisiune, a mai dezvăluit câți bani a cheltuit pentru clipurile Dorei. Cel mai scump a fost ultimul – 15 mii de euro. Pe primul a cheltuit 5 mii de euro, iar pe al doilea – 8 mii de euro.

Realitatea Live

28 Oct. 2021, 20:10
 // Categoria: Actualitate // Autor:  Mădălina Sorokovsky
28 Oct. 2021, 20:10 // Actualitate //  Mădălina Sorokovsky

Guvernările iresponsabile care s-au aflat la putere în ultimii 30 de ani ar fi influențat asupra problemei grave cu care se confruntă la momentul actual Republica Moldova, și anume criza gazelor naturale. Cel puțin, acestea au fost declarațiile Maiei Sandu care au urmat după ședința  Consiliului Suprem de Securitate (CSS) pe subiectul securității din sectorul energetic. 

Astfel, președinta Republicii Moldova a ținut să menționeze că rezolvarea problemei cu care se confruntă țara nu stă doar în puterile Republicii Moldova. Este vorba despre creșterea dramatică a prețului la gaze și problemele ce țin de livrarea gazelor naturale. 

„Din momentul în care am câștigat o luptă grea împotriva celor care au sărăcit țara noastră, știam cu toții că drumul va fi greu. Știam că avem mult de lucru pentru a rezolva toate problemele interne ale țării și că ne vor fi puse multe bețe în roate”, a subliniat Maia Sandu. 

Totodată, Maia Sandu a dat de înțeles că, cei care s-au aflat la conducere până acum au folosit schemele din energie pentru propriul buzunar și nu au făcut nimic pentru ca țara să nu ajungă într-un astfel de blocaj.

„În timp ce alte țări au investit, timp de decenii, în diversificarea resurselor energetice, în proiecte de energie regenerabilă, așa încât să se protejeze de asemenea crize, la noi sistemul energetic a fost o sursă constantă de corupție”.

Mai mult, președinta menționează că nu s-a făcut aproape nimic pentru a asigura independența energetică a țării și nici nu s-a investit în energia regenerabilă. 

„În schimb, au înflorit scheme de sute de milioane de dolari în sectorul energetic, iar corupția a rămas nepedepsită”. 

În context, șefa statului a numit creșterea prețurilor la gaze de 5-6 ori la nivel internațional drept „o anomalie”. Ea a spus că o asemenea crestere bruscă este o lovitură pentru Republica Moldova, unde veniturile oamenilor sunt mici iar economia abia a început să se recupereze după criza pandemică. 

 

 
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul “Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul “Valea Morilor” din Capitală
Coreea de Sud a lansat în spațiu prima sa rachetă
Coreea de Sud a lansat în spațiu prima sa rachetă
Toamna, o adevărată expoziție de pictură în aer liber
Toamna, o adevărată expoziție de pictură în aer liber
Expoziția “Portretele Femeilor Puternice”, în centrul Capitalei
Expoziția “Portretele Femeilor Puternice”, în centrul Capitalei
Zeci de arbori, sădiţi pe „Aleea Liceenilor 2021” din Chişinău
Zeci de arbori, sădiţi pe „Aleea Liceenilor 2021” din Chişinău