Curs valutar
 • EUR
  21.3729
  0.2162%
 • USD
  17.9703
  0.4179%
 • RUB
  0.2456
  -0.855%
 • RON
  4.3395
  0.2281%
 • UAH
  0.6565
  -0.2437%

(VIDEO) Imaginile ședinței foto cu fetele goale la un balcon din Dubai, scoase la licitație

04 Iun. 2021, 17:05
 // Categoria: Life // Autor:  Realitatea.md
04 Iun. 2021, 17:05 // Life //  Realitatea.md

Fotograful ucrainean Vitaly Gretchin a scos la licitație imaginile cu fetele goale care au participat la ședința foto în Dubai, la începutul lunii aprilie. Grechin a decis că videoclipul de 26 de secunde va ajunge în proprietatea celui care va oferi cea mai frumoasă sumă.

„Aceste imagini nu au fost publicate niciodată, doar fotograful le-a văzut. Acum, videoclipul va aparține exclusiv câștigătorului licitației, care îl va putea folosi, distribui sau vinde la propria sa discreție”, se arată în comentariul licitației.

Realitatea.md amintește că pe 5 aprilie, în presa internațională au apărut informații precum că  poliția din Dubai a arestat un grup de femei care s-au fotografiat și s-au filmat nud pe balconul unui zgârie-nori din cel mai mare oraș al Emiratelor Arabe Unite.

Imagini și videoclipuri care arătau peste zece femei complet dezbrăcate, la balconul unei clădiri din cartierul luxos Marina, au provocat un șoc în Emiratele Arabe Unite, unde chiar și un sărut în public se pedepsește cu închisoarea.

În Emiratele Arabe Unite, încălcarea legii privind decentă în public se pedepsește cu până la șase luni de închisoare și o amendă de aproximativ 1.000 de euro.

Realitatea Live

22 Iun. 2021, 22:57
 // Categoria: În Lume // Autor:  Cristina Vlah
22 Iun. 2021, 22:57 // În Lume //  Cristina Vlah

Nouă lideri separatiști catalani au fost grațiați de către primul ministru al Spaniei, informează Realitatea.md cu referire la Euronews. Potrivit sursei, premierul Pedro Sanchez a anunțat grațierile într-un discurs televizat.

Acest lucru este condiționat prin faptul că liderii catalani să nu mai poată deține funcții publice. De asemenea, grațierile nu îi vizează pe liderul din Catalonia, Carles Puigdemont, și alți lideri ai regiunii, care optează pentru separarea Cataloniei de Spania.

Cei nouă lideri separatiști catalani au fost condamnați pentru rolul lor în evenimentele din octombrie 2017, când regiunea autonomă a încercat, fără succes, să-și declare independența. În 2019, ei au fost condamnați la pedepse între 9 și 13 ani pentru acuzații de rebeliune și folosire defectuoasă a fondurilor publice. Acestea au fost comise prin organizarea unui referendum calificat de autoritățile de la Madrid drept ilegal.

Eliberarea acestora va putea fi efectuată după publicarea grațierilor în gazeta oficială a Guvernului de la Madrid.

Deciziile de grațiere au fost dur criticate de către partidele de opoziție, care spun că astfel premierul vrea să se apropie mai mult de partidele din Catalonia.