Curs valutar
 • EUR
  21.2832
  0%
 • USD
  17.9234
  0%
 • RUB
  0.2450
  0%
 • RON
  4.3242
  0%
 • UAH
  0.6668
  0%

VIDEO din „culise”! Emilian Crețu aka Dora lansează o nouă piesă „Încă un pas” cu un clip. Când se va întâmpla?

24 Iun. 2021, 16:12
 // Categoria: Life // Autor:  Realitatea.md
24 Iun. 2021, 16:12 // Life //  Realitatea.md

Emilian Crețu, cunoscut ca și personajul DoraShow, va lansa luni, pe 28 iunie curent, noua sa piesa „Încă un pas”, însoțită de un videoclip. Se va întâmpla cu două săptămâni înainte de alegerile parlamentare anticipate. Denumirea piesei seamănă cu cea a unui partid politic care candidează cu o listă de oameni la fotoliile de deputați în Parlamentul Republicii Moldova. Acum o zi, au fost făcute publice câteva secvențe video de la filmări.

Pe contul de Instagram al lui Emilian Crețu la stories au fost publicate două secvențe a câte 15 secunde de la filmările videoclipului noii piese „Încă un pas”.

S-a mai anunțat că premiera va avea loc luni seara, la ora 20:00, pe canalul de YouTube „MareShow”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emilian Cretu (@emiliancretu05)

Emilian Crețu a mai lansat anterior trei piese cu videoclip: „Durdom Pa Pa”, care a acumulat 3.981.690 de vizualizări; Coroana Mă-tii (8.438.603) și „Iar e ziua mea” (447.267). Recent, el dezvăluise câți bani a cheltuit. Cel mai scump a fost ultimul – 15 mii de euro. Pe primul a cheltuit 5 mii de euro, iar pe al doilea – 8 mii de euro.

Realitatea Live

31 Iul. 2021, 12:04
 // Categoria: Life // Autor:  Mădălina Sorokovsky
31 Iul. 2021, 12:04 // Life //  Mădălina Sorokovsky

O israeliană pe numele Goet Harel Segal a donat un rinichi unui băiat de 3 ani din Fâșia Gaza. Femeia s-a adresat centrului donatorilor fără să știe cine va deveni în cele din urmă beneficiarul. S-a dovedit a fi un copil din Palestina, iar acest lucru a provocat condamnări și neînțelegeri din partea familiei sale. În ciuda tuturor, femeia, cu riscul de a fi respinsă de rude, i-a salvat viața băiatului.

Donarea rinichilor nu este o practică neobișnuită în Israel. 60 la sută din familii au fost de acord să doneze organele rudelor decedate. Există, de asemenea, donatori sănătoși, care sunt gata să doneze un rinichi sau o parte a ficatului și nu numai pentru rudele lor.

Trei transplanturi de rinichi au fost efectuate recent în Israel și EAU, datorită „schimbului de rinichi” dintre cele două țări. Organele potrivite au fost găsite în altă țară și au salvat vieți.

Cu toate acestea, povestea lui Goet Segal a lui Haaretz este diferită. Rinichiul ei se potrivea unui băiat palestinian de 3 ani din Fâșia Gaza. Femeile native erau împotrivă, deoarece unele dintre rudele familiei au murit din mâinile teroriștilor, dar profesoara de grădiniță din nord a decis altfel. Și chiar i-a scris o scrisoare băiatului: 

„Nu mă cunoști, dar în curând vom fi foarte apropiați, deoarece rinichiul meu va fi în corpul tău. Sper din toată inima că această operațiune va fi încununată cu succes și că vei trăi o viață lungă, sănătoasă și plină de sens”, menționează Goet. 

Bunicul, în onoarea căruia Goet Segal a făcut acest pas, i-a spus întotdeauna că trebuie să trăiască cu sens și să respecte tradiția evreiască, în care nu există o datorie mai mare decât salvarea unei vieți.

Femeia speră că actul ei va deveni un exemplu de binefăcător în perioade de nesfârșite conflicte militare.

 
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate