Curs valutar
 • EUR
  19.1542
  -0.4944%
 • USD
  18.1471
  -0.1146%
 • RUB
  0.1876
  -0.6397%
 • RON
  3.8502
  -0.6026%
 • UAH
  0.4914
  -0.1018%

O mașină nouă poate fi schimbarea pe care ți-o doreai primăvara asta. Află condițiile Zoom Credit pentru un credit auto

03 Apr. 2023, 10:01
 // Categoria: Economie // Autor:  Romaniuc Victoria
03 Apr. 2023, 10:01 // Economie //  Romaniuc Victoria

Primăvara aceasta cere schimbări majore în viața ta, dar nu știi de la ce să începi? Achiziția unui automobil poate fi o ideea grozavă, mai ales că acesta îți poate oferi confortul la care visai de atâta timp.

Nu-ți mai amâna visurile pe altădată, scapă de starea de incertitudine și accesează un credit cu automobil în gaj de la Zoom Credit. De ce e atât de convenabil să optezi pentru un astfel de credit auto și care sunt condițiile, află dintr-un material oferit de experții Zoom Credit.

Ce este un credit auto?

Să începem cu faptul că un astfel de credit rapid online îți oferă posibilitatea de a procura un automobil în credit, cu dobânzi și rate confortabile, fără implicații externe terțe. Astfel, compania Zoom Auto îți poatea acoperi tocmai 75% din costul viitorului automobil, contribuția ta efectivă reprezentând doar 25%.

Rata dobânzii acestui mecanism de creditare este de 20% per an, iar comisionul de acordare reprezintă 0%. În plus, poți selecta termenul dorit de rambursare, de la 1 până la 60 luni și suma creditului până la 400.000 lei.

În ce condiții obții un astfel de credit?

Un împrumut cu garanție auto poate fi accesat de orice persoană cu vârsta cuprinsă între 21 și 70 de ani. Condiția cea mai importantă e să deții un imobil în proprietate și să ai o istorie creditară pozitivă.

Nu-ți rămâne decât să depui o cerere online pentru accesarea unui credit auto, anexând copia scanată a buletinului de identitate valabil. Cererea ta pentru credite cu garanție auto va fi analizată, iar în decurs de 15-20 de minute vei primi un sms sau vei fi contactat direct de specialiștii companiei Zoom Credit.

Care sunt avantajele unui credit auto?

Împrumutul auto de la Zoom Credit este rapid, eficient și comod în accesare, iar cel mai important este un credit nebancar, fiind la îndemâna oricui fără necesitate de a demonstra toate veniturile existente sau capacitatea financiară.

De asemenea, ia în considerare faptul că primești banii cash sau pe card, în aceeași zi la oficiu sau pe un card bancar valabil. În acest fel, nu mai pierzi timpul pe la bănci sau instituții bancare. Poți savura o cafea liniștit acasă și să primești banii online pe card!

Acum chiar nu mai ai nicio scuză pentru a-ți putea îndeplini visul! Primăvara acesta e momentul potrivit să faci o schimbare și să te ocupi de calitatea vieții tale, fără remușcări sau găuri imense în buget.

Zoom Auto – bani rapizi pentru vise reale!

P.

Realitatea Live

28 Sept. 2023, 19:45
 // Categoria: Societate // Autor:  Elena Putregai
28 Sept. 2023, 19:45 // Societate //  Elena Putregai

Ministrul Culturii, Sergiu Prodan, a asigurat joi, 28 septembrie curent, în mesajul de condoleanțe privind moartea lui Ion Druță, stabilit la Moscova, că autoritățile sunt în contact permanent cu rudele îndoliate, iar în cazul în care familia va decide ca scriitorul să fie înhumat acasă, în Republica Moldova, i se va acorda tot sprijinul.

În testamentul său făcut public de Gheorghe Erizanu, editura Cartier, Ion Druță a menționat că vrea să fie înmormântat, la Soroca, lângă Lumânarea Recunoștinței, „monumentul, căruia i-am consacrat șaisprezece ani din viața mea”. „Rog să fiu înmormântat liniștit și modest, fără discursuri lungi și escale în diferite locuri care chipurile au colaborat cu răposatul și l-au respectat, poate cu excepția Teatrului Național, unde într-adevăr mai sunt auzite replicile eroilor mei”, a scris regretatul scriitor în testamentul său, alcătuit în august 2023, în limba rusă.

Textul a fost tradus ulterior de către Vsevolod Ciornei, unul dintre cei mai buni traducători din limba rusă.

De asemenea, a fost publicat și un testament audio, lăsat de redutabilul scriitor. Ion Druță spune că ar dori să fie plantată o livadă de nuci și cireși, din pomii descriși de el în nuvelele sale, care i-au plăcut, dar nu a reușit să-i sădească. „Sigur că s-ar putea de finanțat chestia ata, dar eu prefer s- sădească tinerii cititori. Așa cum va arăta livada, așa va arăta și literatura, și cititorii, și Moldova”, a spus Ion Druță.

DOC, AUDIO Vocea lui Ion Druță, încă în viață, care roagă să fie adus de la Moscova și înmormântat acasă

Marele scriitor basarabean, Ion Druță, s-a stins din viață joi, 28 septembrie 2023, la ora 10:00, la Moscova, Rusia, unde era stabilit de mai multă vreme.

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală