Curs valutar
 • EUR
  19.3202
  0%
 • USD
  18.1428
  0%
 • RUB
  0.1888
  0%
 • RON
  3.8869
  0%
 • UAH
  0.4912
  0%

VIDEO Olga Țapordei și-a dat clienta în judecată pentru defăimare. A venit cu o reacție după 1,5 ani de la scandal!

05 Iun. 2023, 16:29
 // Categoria: Societate // Autor:  Elena Putregai
05 Iun. 2023, 16:29 // Societate //  Elena Putregai

După 1 an și jumătate de la postarea Dianei Flocea, farmacistă de profesie, dar reprofilată în domeniul frumuseștii, femeia de afaceri Olga Țapordei a oferit o reacție despre scandal. Procesul de judecată pornit de clientă în baza serviciilor de branding personal care i-au fost livrate s-a încheiat în favoarea femeii de afaceri. Doar că în instanță se mai desfășoară un proces. După ce s-a încheiat primul, Olga Țapordei și-a dat în judecată clienta pentru „defăimare”. Mai multe a povestit pentru contul de YouTube al jurnalistului Dorin Galben.

O clientă s-a plâns pe Olga Țăpordei: „Nu-mi pot întoarce banii”. A mers la poliție. Soțul expertei: Este defăimare

„Așteptările Dianei. Poate fi o bănuială de a mea. Fiecare din noi aveam anumite așteptări și fiecare din noi și-a tras concluziile. Diana m-a dat în judecată. Judecata cu Olga Țapordei a luat sfârșit. Nu a fost temei ca să fiu eu judecată și cauza a luat sfârșit. S-au prezentat probe că serviciile au fost livrate. Faptul cum au fost livrate – de aici a ieșit neînțelegerea. A coincis cu plecarea mea pe Everest. S-a întins pe o lună jumătate. Trebuia să o ajut la dezvoltarea brandingului personal. Sunt mai multe dovezi care arată asta”.

Potrivit postării Dianei Flocea, prețul pe care trebuia să-l achite pe servicii era de 3500 de euro. Olga Țapordei spune că ea a achitat doar 2000 de euro, bani pentru care ea i-a prestat serviciile necesare.

Tu răspundeai mai greu? Da. Au fost situații pe Everest. Când a făcut public cazul, ea m-a telefonat, dar eu nu am răspuns, pentru că eram cu Alexandra (fiica) la spital. Cum te-ai simțit? M-am simțit prost, dar în același timp mi-am asumat. De ce nu ai ieșit public cu o reacție? Pentru că multe chestii care s-au invocat nu au fost adevărate și pentru că îmi era bolnav copilul și două zile eram focusată pe el. Asta era mai important decât orice imagine și ce o să zică lumea. Când am văzut că se face atac la persoană cu chestii urâte, am înțeles că aici probabil s-a mizat pe altceva – defăimare. Și atunci am înaintat noi o cerere de chemare în judecată. Erau cuvinte care nu sunt despre mine. Nu s-a încheiat procesul”.

Olga Țapordei mai susține că a chemat-o de mai multe ori pe Diana Flcoea să-i întoarcă banii, doar că cea din urmă ar fi vrut o sumă mai mare. Acum, însă, femeia de afaceri îi cere clientei sale prejudicii morale.

„Este foarte ușor să ponegrezi o persoană publică, pentru că găsești cu siguranță pe cineva care nu-i place de tine”.

Realitatea Live

23 Sept. 2023, 20:00
 // Categoria: În Lume // Autor:  Realitatea.md
23 Sept. 2023, 20:00 // În Lume //  Realitatea.md

Un pescar din Alaska a postat pe Facebook și Instagram imaginile unei capturi rare – un pește negru cu portocaliu care avea carnea albastră. Totodată, el a arătat schimbarea culorii cărnii după gătire.

Joe Chmeleck, proprietarul „The Lodge at Otter Cove” din Homer, Alaska, a prins un Greenling de stâncă (Hexagrammos lagocephalus) la finalul lunii trecute, potrivit informațiilor postate pe rețelele sociale, citate de Fox News.

„Am fost azi la pescuit și am prins un greenling de stâncă”, a scris el pe 28 august. „Carnea lui e albastră. Devine albă când o gătești. Natura este incredibilă”. El a spus ulterior că gustul cărnii este asemănător cu cel al cărnii de păstrăv.

Departamentul de Pescuit și Vânat din Alaska nu a reușit până acum să ofere recomandări legate de consumul acestor pești pentru că nu au fost adunate suficiente exemplare pentru a se testa nivelul de mercur al acestei specii.

Greenlingul de stâncă, denumit oficial Hexagrammos lagocephalus, este un pește marin găsit pe coasta de nord a Pacificului, din California până în Alaska.

Potrivit Departamentelor de Pescuit și Vânat din Oregon și Washington, Greenlingul de stâncă are solzi închiși la culoare și un model „pătat”, care poate fi roșu, maroniu, portocaliu sau verde, pentru ca peștele să se camufleze cu mediul înconjurător. Totodată, ambele agenții susțin că peștele are gura și carnea de culoare albastră sau albastră-verde.

Oamenii de știință nu sunt siguri care este motivul pigmenților de culoare în țesut, însă știu că acest colorit apare pentru că specia produce biliverdină, o secreție verde, arată fundația de cercetare marină Oregon Sea Grant.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală