Curs valutar
 • EUR
  19.8777
  -0.5458%
 • USD
  17.6582
  -0.2243%
 • RUB
  0.2374
  -1.011%
 • RON
  4.0166
  -0.5627%
 • UAH
  0.6462
  -0.1083%

Prințul Harry: Obișnuiam să beau într-o seară cât alții într-o săptămână

21 Mai 2021, 13:34
 // Categoria: Life // Autor:  Mădălina Sorokovsky
21 Mai 2021, 13:34 // Life //  Mădălina Sorokovsky

Ducele de Sussex, a făcut câteva dezvăluiri în cadrul unei serii de emisiuni despre sănătatea mintală. Prințul britanic a vorbit și despre starea de anxietate și atacurile de panică pe care le-a avut în calitate de membru al familiei regale, precum și despre experiența înmormântării mamei sale.

Obișnuia să bea într-o singură seară cantitatea de alcool pe care alții o beau într-o săptămână pentru a încerca să treacă peste trauma morții mamei sale, informează BBC.

Pe parcursul discuției cu moderatoarea Oprah Winfrey, Prințul Harry a spus că era dispus să ia și medicamente „pentru a se simți altfel decât se simțea”, la peste 10 ani de la moartea prințesei Diana.

Diana, prințesă de Wales, a murit într-un accident de mașină, în timp ce era urmărită de fotografi în Paris, în august 1997.

Intervalul 28-32 de ani a fost pentru el „o perioadă de coșmar”, în care a avut atacuri de panică și a suferit de anxietate.

„Eram cu mintea în toate direcțiile”, a menționat Ducele de Sussex.

Prințul Harry a mai dezvăluit că era dispus să facă orice pentru a-și schimba starea.

„Eram dispus să beau, să iau medicamente, eram dispus să încerc să fac ceva ca să mă simt altfel decât mă simțeam”.

Ducele de Sussex a spus că obișnuia să bea vineri sau sâmbătă seară cantitatea de alcool pe care oamenii o beau într-o săptămână, „nu pentru că îmi plăcea, ci pentru că încercam să ascund ceva”.

Înmormântarea prințesei Diana

Prințul Harry a mers în spatele sicriului la înmormântarea mamei sale, alături de fratele său, tatăl, unchiul și bunicul său.


Prințul Harry (al doilea de la dreapta la stânga) alături de tată, frate și unchi, la înmormântarea prințesei Diana, în 1997 

„Cel mai bine îmi aduc aminte de sunetul potcoavelor cailor. Parcă mă aflam în afara corpului și mergeam alături de sicriu pentru că asta se așteptau oamenii să fac, arătând o zecime din emoția pe care toți își permiteau s-o arate: era mama mea – voi nici n-ați cunoscut-o”, a declarat Ducele.

Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, a promovat discuțiile despre sănătatea mintală și a început recent să vorbească despre propriile sale experiențe.

În luna martie, Ducele de Sussex și soția lui Meghan Markle, au fost intervievați de Oprah despre viața lor în familia regală britanică și impactul avut asupra sănătății lor mintale.

Într-un podcast de săptămâna trecută, prințul Harry a spus că vrea „să rupă cercul durerii” din copilăria sa când vine vorba de proprii săi copii și a dezvăluit că a făcut terapie.

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au anunțat că se retrag din familia regală britanică în ianuarie 2020.

Realitatea Live

08 Dec. 2021, 17:53
 // Categoria: Actualitate // Autor:  Tatiana Rusnac
08 Dec. 2021, 17:53 // Actualitate //  Tatiana Rusnac

Șeful Direcției Generale Urmăririi Penale a Centrului Național Anticorupție, Ghenadie Tanas a fost reținut pentru 72 de ore. Informația a fost confirmată pentru Realitatea.md de către procurorul PG, Mariana Cherpec. Tanas este vizat într-o cauză penală, pornită la 6 decembrie 2021, de către Procuratura Anticorupție pe faptul îmbogățirii ilicite.

Amintim că pe parcursul zilei de astăzi, 8 decembrie 2021, procurorii anticorupție în comun cu ofițerii Serviciului de Informații și Securitate, au efectuat mai multe acțiuni de urmărire penală în acest caz.

„Ghena” de la CNA, vizat într-o cauză penală deschisă de procurori pe faptul îmbogățirii ilicite

Potrivit presei de investigație, Ghenadie Tanas a fost subiectul mai multor investigații din anii 2017 – 2019, fiind menționat faptul că este unul dintre cei mai bogați angajați ai CNA. O investigație a Ziarului de Gardă din 2017, relevă faptul că acesta a cumpărat 40 de terenuri, a dat cu împrumut mii de euro și s-a ales cu un apartament în Chișinău.

Ghenadie Tanas este, din martie 2013, şeful Direcţiei Teritoriale Nord a CNA. Anterior, el a fost ofiţer de urmărire penală şi şef de secţie în cadrul Direcţiei Urmărire Penală a instituţiei

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală