Curs valutar
 • EUR
  19.1338
  0%
 • USD
  18.1553
  0%
 • RUB
  0.1871
  0%
 • RON
  3.8458
  0%
 • UAH
  0.4916
  0%

Interviul scandalos pe care l-a oferit Meghan și Harry: Ducesa de Sussex avea gânduri de suicid

08 Mart. 2021, 09:56
 // Categoria: Life // Autor:  Realitatea.md
08 Mart. 2021, 09:56 // Life //  Realitatea.md

Ducesa de Sussex a declarat că și-a găsit viața în familia regală britanică atât de dificilă încât uneori „nu mai voia să trăiască”.

Într-un interviu, Meghan i-a spus lui Oprah Winfrey că nu a primit ajutor atunci când a cerut acest lucru. Ducesa de Sussex a declarat că un moment dificil a fost atunci când Harry a fost întrebat de către un membru al familiei sale „cât de închisă la culoare ar putea fi pielea fiului lor”.

Prințul Harry a dezvăluit, de asemenea, că tatăl său, Prințul Charles, nu i-a mai răspuns la telefon atunci când a vrut să se retragă.

„Nu am fost protejată”

Meghan a spus că a început să se simtă singură atunci când i s-au pus limite cu privire la ceea ce putea face, dezvăluind că la un moment dat nu a părăsit casa luni de zile.

La un moment dat, ea a crezut că „nu se poate simți mai singură”.

Întrebată de Oprah dacă se gândea la autovătămare și avea gânduri de sinucidere la un moment dat, Meghan a răspuns: Da. Acest lucru a fost foarte, foarte clar. Foarte clar și foarte înfricoșător. Nu știam la cine să apelez.

Meghan a dezvăluit că atunci când era însărcinată cu Archie, un membru anonim al familiei regale și-a expus „îngrijorările și a pornit conversații despre cât de închisă ar putea fi pielea copilului atunci când se va naște”.

Întrebată de Oprah dacă există îngrijorări că copilul ei ar fi „prea maro” și că ar fi o problemă, Meghan a spus: Dacă aceasta este presupunerea pe care o faceți, aceasta este una destul de sigură.

Întrebată cine este persoana în cauză, Meghan a refuzat să dezvăluie cine este individul: Cred că ar fi foarte dăunător pentru ei.

Harry a refuzat, de asemenea, să dea mai multe detalii, spunând: Nu voi împărți cu nimeni acea conversație.

„La un moment dat era ciuda. Am fost un pic șocat”, a adăugat Harry.

Harry a precizat că niciuna dintre rudele sale nu a luat cuvântul în sprijinul lui Meghan în urma rasismului cu care s-a confruntat soția sa. „Nimeni din familia mea nu a spus nimic în acești trei ani. Asta doare”.

Cronologie

 1. Vara anului 2016: Harry și Meghan se întâlnesc pe ascuns la Londra. Întâlnirea dintre cei doi a fost aranjată de un prieten.
 2. Mai 2018: Cuplul se căsătoresc la Castelul Windsor.
 3. Aprilie 2019: Se mută la Frogmore Cottage, în curtea Castelului Windsor.
 4. 6 mai 2019: S-a născut fiul lor Archie.
 5. 31 martie 2020: Se mută în Canada. Tot în acel an, se mută în California.
 6. 14 februarie 2021: Cuplul anunță că așteaptă al doilea copil
 7. 19 februarie 2021: Palatul Buckingham confirmă că cei doi nu vor reveni în calitate membri ai Familiei Regale și sunt deposedați de patronajele lor.

Realitatea Live

30 Sept. 2023, 17:17
 // Categoria: În Lume // Autor:  Realitatea.md
30 Sept. 2023, 17:17 // În Lume //  Realitatea.md

Sâmbătă, la împlinirea unui an de când Rusia a proclamat anexarea regiunilor ucrainene Herson, Zaporojie, Doneţk şi Lugansk, preşedintele rus Vladimir Putin a promis reconstrucţia regiunilor afectate de război.

Vor fi reconstruite „şcoli, spitale, clădiri de locuinţe şi drumuri, muzee şi monumente”, a declarat Putin, conform unui comunicat difuzat de Kremlin.

Toate regiunile din Rusia acordă un „ajutor frăţesc” la efortul de reconstrucţie, a adăugat el.

„În faţa noastră se află sarcina măreaţă şi soluţia la problemele dificile, implementarea unui mare program de reconstrucţie şi dezvoltare socio-economică a regiunilor noastre istorice. Şi ne vom atinge cu siguranţă obiectivele stabilite”, a mai spus Putin în mesajul video.

Rusia a încălcat legislaţia internaţională şi a oficializat anexarea regiunilor ocupate din Ucraina prin referendumuri considerate pe plan internaţional ca frauduloase şi nelegitime. La 30 septembrie 2022, Putin a semnat acorduri cu liderii celor patru regiuni ucrainene ocupate, pe care astfel le-a proclamat drept componente ale Federaţiei Ruse.

Sâmbătă, Putin a numit anexarea – nerecunoscută de majoritatea statelor lumii – „un eveniment istoric şi predestinat”. El le-a mulţumit locuitorilor din teritoriile ocupate, afirmând că hotărârea lor a întărit Rusia mai mult ca oricând. „Suntem un singur popor. Iar împreună vom trece peste toate, vom găsi un răspuns la toate problemele”.

Ucraina îşi continuă contraofensiva pentru eliberarea tuturor teritoriilor ocupate de ruşi, inclusiv a peninsulei Crimeea, anexată în acelaşi mod de Rusia în 2014. La mai mult de un an şi jumătate de la începutul războiului, Rusia nu controlează în întregime niciuna din cele patru regiuni anexate în 2022.

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală