Curs valutar
 • EUR
  19.3622
  0.1255%
 • USD
  18.2026
  0.1159%
 • RUB
  0.1894
  0.1584%
 • RON
  3.8980
  0.1283%
 • UAH
  0.4929
  0.1217%

Secretul tinereţii eterne: ȘAPTE beneficii ale colagenului marin

18 Sept. 2023, 10:42
 // Categoria: Life // Autor:  Realitatea.md
18 Sept. 2023, 10:42 // Life //  Realitatea.md

Colagenul marin este un produs tot mai căutat de femeile din întreaga lume. Dornice să își mențină tinerețea cât mai mult și să aibă pielea elastică și sănătoasă, acestea includ produsul în rutina zilnică de îngrijire, numindu-l adevărat elixir al tinereții.

Pe lângă frumusețe, colagenul marin aduce mai multe beneficii întregului organism, de la piele până la sistemul gastro-intestinal și inimă. Fibrele puternice de colagen au rolul de a face oasele puternice, de a permite pielii si tendoanelor să se întindă și de a ajuta pielea sa se refacă după eventuale răniri. Substanța reprezintă o componentă majora a oaselor, pielii, mușchilor, tendoanelor și ligamentelor.

 1. Colagenul marin luptă cu ridurile și liniile fine. Așadar, dacă îl consumăm regulat, el previne îmbătrânirea. Trebuie de menționat că pielea noastră are colagen, care o ajută să își mențină starea, însă cu timpul cantitatea lui se reduce. Așadar, o putem suplini ușor și fără prea mult efort.
 2. Colagenul marin menține sănătatea oaselor. Oamenii de știință au demonstrat că substanța este benefică pentru a proteja sistemul nostru osos de mai multe boli, inclusiv osteoartrita.
 3. Atunci când pielea se deteriorează, colagenul din organism ajută la vindecarea rănilor. La fel acționează și suplimentul colagen marin, care oferă suport corpului nostru să accelereze generarea țesutului nou.
 4. Consumul colagenului marin ajută la menținerea masei musculare, recuperarea după antrenamente și performanța sportivă mai mare.
 5. Sistemul imunitar este mai puternic la persoanele care consumă colagen marin. Se reduce stresul, crește nivelul de energie, iar corpul nostru se simte mai puternic.
 6. Cercetările oamenilor de știință demonstrează că persoanele care consumă colagen marin au riscuri mai mici să suporte boli cardiovasculare.
 7. Colagenul marin conține oligopeptide – substanțe organice care îmbunătățesc funcția tractului gastrointestinal, contribuind la o digestie mai bună și la absorbția optimă a nutrienților.

Colagen marin Kirrano – rețeta sănătății și vitalității

Cu biotină, silur, flori de galbenele şi complex de vitamine, Colagenul Marin Kirrano este potrivit pentru orice vârstă. Seniorilor li se recomandă să îl consume pentru a întări oasele, femeilor – pentru frumusețe şi vitalitate, iar bărbaților  – pentru spor de energie.


Colagenul marin Kirrano are componență unică, este hidrolizat și conține oligopeptide, care îl fac sa fie mai asimilat. Suplimentul combate efectele îmbătrânirii, revitalizează părul, pielea, unghiile, reduce oboseala şi crește absorbția fierului.

Vitamina B6 din componența colagenului marin Kirrano contribuie la metabolism, Vitamina C – la funcționarea sistemului osos și vaselor sangvine, iar extractul de luteină din gălbenele protejează pielea de razele ultraviolete a soarelui.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от SUPLIMENTE ALIMENTARE | KIRANO NUTRACEUTICE (@kirranoofficial)

Realitatea Live

26 Sept. 2023, 08:16
 // Categoria: Actualitate // Autor:  Redacția Realitatea
26 Sept. 2023, 08:16 // Actualitate //  Redacția Realitatea

Comisia Electorală Centrală (CEC) anunță că astăzi 26 septembrie 2023, începe perioada de desemnare a candidaților la funcțiile elective pentru circumscripțiile de nivelul întâi (primari ai satelor, comunelor, orașelor și municipiilor de nivelul întâi și consilieri în consiliile locale sătești, comunale, orășenești și municipale de nivelul întâi).

În cazul alegerilor locale, desemnarea candidaților pentru funcția de primar și de consilier al consiliului local se efectuează după constituirea consiliilor electorale de circumscripție, dar nu mai devreme de 60 de zile înainte de ziua alegerilor.

Dreptul de a desemna candidați pentru alegeri îl au:

 • partidele politice înregistrate până la data intrării în vigoare a hotărârii Comisiei Electorale Centrale cu privire la stabilirea datei alegerilor locale generale;
 • blocurile electorale constituite și înregistrate în condițiile prevăzute de Codul electoral și ale instrucțiunii privind particularitățile constituirii și înregistrării blocurilor electorale;
 • candidații independenți.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Procedura de desemnare a candidaților la funcția de primar și de consilier în consiliul local are loc:

 • în cazul partidelor politice și al blocurilor electorale – prin aprobarea, în cadrul ședințelor organelor abilitate în conformitate cu prevederile statutare sau, după caz, cu acordurile de constituire ale acestora, confirmată prin procesele-verbale (extrase din procesele-verbale), a hotărârilor / deciziilor privind desemnarea candidaților la funcția de primar și listei de candidați pentru funcția de consilier al consiliului local;
 • în cazul  candidaților independenți – prin înaintarea propriei candidaturi la funcția de primar și / sau de consilier al consiliului local, după caz, constituirea grupului de inițiativă pentru colectarea semnăturilor în vederea susținerii acestuia.

Procedura de desemnare a candidaților independenți include și etapa de colectare a semnăturilor de către persoanele care își înaintează propria candidatură și / sau grupurile de inițiativă în vederea susținerii candidaților la funcția de primar și de consilier al consiliului local.

Formularele listelor de subscripție vor putea fi solicitate de la consiliul electoral de circumscripție de nivelul doi, începând cu data de 29 septembrie 2023.

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală