Curs valutar
 • EUR
  20.3640
  0.2362%
 • USD
  17.5198
  0.2363%
 • RUB
  0.2525
  0.9901%
 • RON
  4.1160
  0.2138%
 • UAH
  0.6632
  0.196%

Simona Halep a anunțat despărțirea de Darren Cahill

22 Sept. 2021, 14:32
 // Categoria: Sport // Autor:  Realitatea.md
22 Sept. 2021, 14:32 // Sport //  Realitatea.md

Simona Halep (14 WTA) a anunțat azi, 22 septembrie curent, pe rețelele sociale despre despărțirea de antrenorul Darren Cahill. Sportiva româncă nu a menționat și care este motivul pentru care a rupt colaborarea cu australianul.

“După 6 ani minunați în care am lucrat împreună, Darren Cahill și cu mine am decis că este momentul să punem capăt relației noastre profesionale. Mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut să fiu o jucătoare de tenis mai bună, dar și o persoană mai bună.”, a scris Simona Halep, pe Twitter.

După cununia civilă de săptămâna trecută, Darren Cahill i-a felicitat pe Simona Halep și Toni Iuruc, printr-o postare pe Twitter, la care a atașat mai multe fotografii de la eveniment.

“Cununia dintre Simo și Toni în România. Felicitări, vă îmbrățișez pe amândoi! Un cuplu senzațional. Petrecere frumoasă alături de familie și prieteni diseară!”, a scris Cahill.

Darren Cahill şi Simona Halep au anunțat, pe 9 noiembrie 2018, că nu vor mai colabora în sezonul 2019. Din cauza unor probleme ce ţin de propria familie, australianul luase această decizie.

Omul care a dat o altă dimensiune jocului Simonei, cel care a învăţat-o să îşi gestioneze emoţiile, cel care a făcut-o numărul unu în lume şi cel care a dus-o spre cucerirea primului turneu de Grand Slam din carieră anunța, în urmă cu aproape 3 ani, că nu va mai continua alături de româncă.

“Aş vrea să anunţ că eu şi Simona nu vom mai continua împreună în 2019 din motive ce ţin de familia mea”, a anunţat Cahill, care a primit imediat un răspuns de la marea noastră campioană: “Îţi mulţumesc atât de mult Darren Cahill pentru munca imensă şi incredibilul suport pe care mi l-ai acordat în ultimii 4 ani. Am fost atât de norocoasă să particip în călătoria aceasta alături de tine. Îţi urez ţie şi familiei toate cele bune şi sper să ne vedem curând”.

Ulterior, în decembrie 2019, Simona Halep a anunțat reluarea colaborării cu antrenorul australian, alături de care a stat până azi, 22 septembrie 2021.

Realitatea Live

27 Oct. 2021, 17:25
 // Categoria: Societate // Autor:  Valentina Buză
27 Oct. 2021, 17:25 // Societate //  Valentina Buză

Moarte tragică pentru un bărbat în vârstă de 64 de ani. Acesta a decedat pe loc după ce a derapat de pe traseu și s-a inversat cu automobilul de câteva ori. Potrivit informațiilor, impactul a avut loc astăzi în jurul orei 15:00.

Contactat de Realitatea.md, ofițerul de presă a IP Bălți Eugenia Molceanov a declarat că la ora 15:02 a parvenit informaţia telefonică precum că în satul Corlăteni s-a produs accident rutier posibil cu persoană traumată.

Astfel, urmare a sesizării, la fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru a documenta cazul.

„S-a stabilit că pe traseul M-5, în apropierea satului Corlăteni, raionul Rîşcani, un bărbat cu vârsta de 64 de ani, conducând automobilul de model „Subaru” din direcţia municipiului Bălţi, în direcţia raionului Briceni a derapat de pe traseu. În urma derapării, automobilul s-a inversat de mai multe ori, iar ca rezultat șoferul a fost aruncat prin geam”.

Urmare a impactului violent, bărbatul a decedat la fața locului. Preliminar, accidentul rutier s-a produs din cauza vitezei excesive.

În continuare, oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele producerii tragediei.

 
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul “Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul “Valea Morilor” din Capitală
Coreea de Sud a lansat în spațiu prima sa rachetă
Coreea de Sud a lansat în spațiu prima sa rachetă
Toamna, o adevărată expoziție de pictură în aer liber
Toamna, o adevărată expoziție de pictură în aer liber
Expoziția “Portretele Femeilor Puternice”, în centrul Capitalei
Expoziția “Portretele Femeilor Puternice”, în centrul Capitalei
Zeci de arbori, sădiţi pe „Aleea Liceenilor 2021” din Chişinău
Zeci de arbori, sădiţi pe „Aleea Liceenilor 2021” din Chişinău