Curs valutar
 • EUR
  19.3202
  0%
 • USD
  18.1428
  0%
 • RUB
  0.1888
  0%
 • RON
  3.8869
  0%
 • UAH
  0.4912
  0%

Summitul CPE pe Realitatea: Nou record de audiențe TV și peste 1,5 milioane de accesări online

05 Iun. 2023, 13:48
 // Categoria: Actualitate // Autor:  Victoria Laur
05 Iun. 2023, 13:48 // Actualitate //  Victoria Laur

Grupul de presă Realitatea a înregistrat noi recorduri de audiență pe 1 iunie. În ziua summitului Comunității Politice Europene, desfășurat la Bulboaca, peste 240.000 de spectatori au urmărit evenimentul la postul de televiziune RLIVE TV, acesta fiind difuzat fără întrerupere, pe întreg parcursul zilei.

Widgetul RLIVE TV de pe site-urile grupului de presă Realitatea a fost accesat de 320.000 de spectatori unici. Pe Rlive.md, discursurile și activitățile de la Castel Mimi au fost urmărite de 112.000 de spectatori unici, din 23 de țări.

Echipa formată din 25 de persoane: jurnaliști, operatori și tehnicieni, social media manageri, a fost implicată în producerea știrilor în ziua summitului Comunității Politice Europene. Colegii noștri au informat la minut despre evenimentele care au loc și au creat peste 120 de știri și sute de postări pe social media, doar pe 1 iunie. Într-o singură zi, acestea au acumulat mai mult de 347.000 de vizitatori unici și peste 1.5 milioane de accesări.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Platforma în limba engleză, Moldovalive.md, a fost accesată de peste 50.000 de utilizatori unici și a adunat peste 450.000 de accesări în ziua summit-ului, furnizând informații pentru presa internațională și străinii interesați de cel mai important eveniment politic internațional, desfășurat în Moldova.

Rlive.md a difuzat 13 streamuri în direct, în română și engleză. Colegii noștri au întâmpinat delegațiile la Aeroportul Internațional Chișinău și au discutat cu liderii străini la Castel Mimi. Toate înregistrările pot fi accesate pe rlive.md fără limitări tehnice sau de abonament. Transmisiunile au fost realizate pe 25 de platforme TV, online și pe 26 de pagini de pe rețelele de socializare.

Vă mulțumim pentru că sunteți alături și alegeți să fiți informați de noi.

Pentru comoditatea presei naționale și internaționale, pe canalul Youtube Realitatea Moldova pot fi găsite toate materialele video, inclusiv declarațiile președinților și prim-miniștrilor, tăiate individual.

La 1 mai 2023, grupul Realitatea a lansat campania de informare despre Summit-ul EPC în Moldova în 3 limbi – română, rusă, engleză, pe realitatea.md, bani.md, rupor.md și moldovalive.md. De atunci, peste 350 de știri și transmisiuni live au fost produse și difuzate.

Realitatea Live

23 Sept. 2023, 20:00
 // Categoria: În Lume // Autor:  Realitatea.md
23 Sept. 2023, 20:00 // În Lume //  Realitatea.md

Un pescar din Alaska a postat pe Facebook și Instagram imaginile unei capturi rare – un pește negru cu portocaliu care avea carnea albastră. Totodată, el a arătat schimbarea culorii cărnii după gătire.

Joe Chmeleck, proprietarul „The Lodge at Otter Cove” din Homer, Alaska, a prins un Greenling de stâncă (Hexagrammos lagocephalus) la finalul lunii trecute, potrivit informațiilor postate pe rețelele sociale, citate de Fox News.

„Am fost azi la pescuit și am prins un greenling de stâncă”, a scris el pe 28 august. „Carnea lui e albastră. Devine albă când o gătești. Natura este incredibilă”. El a spus ulterior că gustul cărnii este asemănător cu cel al cărnii de păstrăv.

Departamentul de Pescuit și Vânat din Alaska nu a reușit până acum să ofere recomandări legate de consumul acestor pești pentru că nu au fost adunate suficiente exemplare pentru a se testa nivelul de mercur al acestei specii.

Greenlingul de stâncă, denumit oficial Hexagrammos lagocephalus, este un pește marin găsit pe coasta de nord a Pacificului, din California până în Alaska.

Potrivit Departamentelor de Pescuit și Vânat din Oregon și Washington, Greenlingul de stâncă are solzi închiși la culoare și un model „pătat”, care poate fi roșu, maroniu, portocaliu sau verde, pentru ca peștele să se camufleze cu mediul înconjurător. Totodată, ambele agenții susțin că peștele are gura și carnea de culoare albastră sau albastră-verde.

Oamenii de știință nu sunt siguri care este motivul pigmenților de culoare în țesut, însă știu că acest colorit apare pentru că specia produce biliverdină, o secreție verde, arată fundația de cercetare marină Oregon Sea Grant.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală