Curs valutar
 • EUR
  21.2731
  -0.0475%
 • USD
  17.8788
  -0.2495%
 • RUB
  0.2451
  0.0408%
 • RON
  4.3236
  -0.0139%
 • UAH
  0.6664
  -0.06%

Tauber, despre Șor: „Oamenii l-au delegat să preia funcția de premier”

12 Iun. 2021, 11:56
 // Categoria: Politica // Autor:  Realitatea.md
12 Iun. 2021, 11:56 // Politica //  Realitatea.md

Președintele Partidului ȘOR, Ilan Șor, a fost întâmpinat cu aplauze și urale la Orhei, în cadrul unei întâlniri cu cetățenii, care a avut loc ieri. Fostul primar al orașului a intrat în direct prin internet, ca să-i salute și să le vorbească despre obiectivele formațiunii în perspectiva următoarelor alegeri. Imaginile au fost postate pe Facebook de vicepreședintele formațiunii, Marina Tauber, care a scris că, în acest fel, oamenii au salutat intenția lui Ilan Șor de a ocupa funcția de prim-ministru al Republicii Moldova, despre care a vorbit la lansarea partidului în campania electorală. transmite TV6.

„Practic, la Orhei, Ilan Șor a fost delegat să preia funcția de prim-ministru al Republicii Moldova. Este un gest care ne încurajează, ne dă un plus de energie și ne motivează să învingem”, a scris Marina Tauber pe pagina sa de Facebook.

Potrivit ei, reacția orheienilor exprimă, fără a fi nevoie de cuvinte, recunoștința și prețuirea care i-o poartă lui Ilan Șor, dar și faptul că îl susțin, în continuare, necondiționat.

„Nimeni nu înțelege mai bine decât oamenii din Orhei valoarea acestui om deosebit, pentru că ei au avut ocazia să vadă cu ochii lor și să simtă pe propria piele efectele unei alegeri corecte, pe care au făcut-o în 2015 și care le-a schimbat viața radical”, a menționat Tauber.

Ea a mai adăugat că locuitoriutorii din Orhei sunt primii care au salutat intenția lui Ilan Șor de a-și pune în valoare competența și aptitudinile sale extraordinare de manager, pentru a transforma din temelii întreaga țară.

„Prin urmare, noi, echipa lui Ilan Șor, ne asumăm repetat și public angajamentul cu care am pornit în această nouă bătălie — să lucrăm pentru oameni și să le facem viața mai bună!”, a conchis Marina Tauber.

Vineri, Partidul ȘOR s-a lansat oficial în cursa electorală pentru alegerile anticipate din 11 iulie. Liderul formațiunii a prezentat într-o intervenție video programul și viziunea sa politică și a menționat că, de această dată, își propune să preia funcția de prim-ministru, pentru a demonstra că poate transforma, în scurt timp, Republica Moldova într-o țară dezvoltată și prosperă.

Realitatea Live

02 Aug. 2021, 15:05
 // Categoria: Sport // Autor:  Valentina Buză
02 Aug. 2021, 15:05 // Sport //  Valentina Buză

Un nou succes pentru Republica Moldova. Luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu a obținut cel mai bun rezultat de până acum în lotul Moldovei la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Astfel, fiind debutant la cel mai mare eveniment sportiv de pe mapamond, sportivul de 28 de ani a ocupat locul 5 după ce a reușit să obțină două victorii.

În meciul pentru medalia de bronz, elevul lui Mihai Cucul a cedat în fața rusului Serghei Emelin.

Victor Ciobanu a demonstrat la aceste Jocuri Olimpice procedee spectaculoase, remarcate și de președintele Federației Internaționale de Lupte, Nenad Lalovic.

Victor Ciobanu s-a născut pe 7 octombrie 1992 și este originar din satul Vărvăreuca, raionul Florești.

Realitatea.md amintește că Jocurile Olimpice 2020 se vor încheia la 8 august, iar transmisiunile sunt asigurate de televiziunea națională și de canalul Eurosport, cu o diferență de fus orar între Japonia și Republica Moldova de 6 ore.

 
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate