Curs valutar
 • EUR
  21.4725
  0.367%
 • USD
  17.7262
  0.0051%
 • RUB
  0.2394
  0.5013%
 • RON
  4.3594
  0.4037%
 • UAH
  0.6420
  0.0623%

Top electrocasnice care îți ușurează viața

07 Apr. 2021, 17:26
 // Categoria: Economie // Autor:  Realitatea.md
07 Apr. 2021, 17:26 // Economie //  Realitatea.md

Cel puțin o dată în viață ai auzit istoriile chinuitoare ale mamelor sau bunicilor care îți povesteau cât de greu era în trecut, cât de multe rufe spălate de mână sau cum făceau focul în sobă pentru a pregăti mâncare. Dar datorită progresului tehnologic, aceste istorii sunt deja doar de domeniul trecutului, deoarece în prezent îți poți asigura un confort maximal grație tehnologiilor avansate. Dar ce obiecte electrocasnice sunt indispensabile pentru o gospodărie bună? Află dintr-un material oferit de specialiștii în credite nebancare Zoom Credit.

Mașina de spălat vase – aliatul tuturor gospodinelor

Cu siguranță, măcar o singură dată ai trecut prin stresul chiuvetei arhipline cu vase murdare, rămase de la o cină târzie sau de la o petrecere cu cei dragi. Probabil, ai traversat toate fazele mâniei, până când ai pus mâna pe burete și te-ai apucat să speli metodic fiecare vas în parte. De ce să treci prin așa chinuri? Acum ai oportunitatea de a apela la confortul utilizării unei mașini de spălat vase. Inventată încă în 1887 de Josephine Cochrane, aceasta a devenit un must have pentru fiecare gospodărie.

Dacă ai o familie mare și problema vaselor este mereu acută, atunci ia-ți o mașină de spălat vase mare, în 2 sau 3 compartimente, cu mai multe regimuri de funcționare și cu posibilitate de încărcare la jumătate de volum (în cazul în care nu vrei să stai cu vasele în chiuvetă). În plus, ai posibilitatea să o comanzi și achiți cu un credit online rapid, astfel încât să-ți fie livrată și instalată în cel mai scurt timp.

Robotul de bucătărie – prietenul unei alimentații corecte

Nu părăsim spațiul bucătăriei, deoarece un alt aliat de fiecare zi este robotul de bucătărie. Cu mai multe funcții încorporate, de la tocarea legumelor până la măcinarea cafelei, un astfel de dispozitiv îți economisește timp și energie, acoperind majoritatea acțiunilor pe care trebuie să le faci pentru a pregăti o cină sau un prânz copios. În plus, întreținerea acestuia este comodă și accesibilă, deoarece fiecare piesă poate fi spălată aparte, iar modelele moderne au oportunitatea de a fi curățate inclusiv în mașina de spălat vase. Iar prețurile la acest item tehnologic sunt acum și mai prietenoase. Ia un credit cu buletinul și dotează-ți bucătăria corespunzător.

Aspirator robot – curățenie inteligentă special pentru casa ta

Cât de plăcut e să te întorci acasă, când totul e curat și strălucește de prospețime. Dar cum să împaci viața alertă de la job cu curățenia de acasă? Simplu. Ia-ți un aspirator robot și programează-l direct din smartphone-ul tău. În acest fel, setându-l corect, vei ajunge acasă și vei găsi dușumeaua și covoarele curate. Minunat, nu?

În plus, ai oportunitatea de a-l procura cu un credit rapid fără găuri în bugetul familiei. Dacă ai decis care este arsenalul de tehnică necesară pentru casa, nu ezita! Ia un împrumut pentru nevoi personale de la Zoom Credit și fă-ți viața mai ușoară, zi de zi.

P.

Realitatea Live

Jazz’n Chișinău International Festival, ediția lX (Ziua III)
Jazz’n Chișinău International Festival, ediția lX (Ziua II)
Inaugurarea Grădinii Publice „Alunelul” din sectorul Buiucani, după finalizarea lucrărilor de reparație
Eveniment organizat de Primăria Chișinău în Parcul „La Izvor”, în contextul Zilei Internaționale a Familiei
Membri ai Comunității Bikerilor din Moldova se vaccinează împotriva COVID-19
Eveniment organizat de Poliția Națională și PH Internațional Moldova ”Ajută-ne să le asigurăm o copilărie liniștită. Raportează cazurile de violență”
Jazz’n Chișinău International Festival, ediția lX (Ziua I)
CEC: Tragerea la sorţi pentru stabilirea ordinii de înscriere a concurenţilor electorali în buletinul de vot
Partidul Acțiune și Solidaritate depune documentele la Comisia Electorală Centrală pentru înregistrare la alegerile parlamentare
16 Mai 2021, 17:35
 // Categoria: Life // Autor:  Petru Beregoi
16 Mai 2021, 17:35 // Life //  Petru Beregoi

Eva Braun a fost mult timp amanta secretă a lui Adolf Hitler. Braun și Hitler s-au căsătorit cu 40 de ore înainte ca cei doi să se sinucidă împreună la data de 30 aprilie 1945.

Eva Braun s-a născut la data de 6 februarie 1912 într-o familie bavareză din clasa de mijloc inferioară și a fost educată la Institutul Catolic pentru Tinere din Simbach-am-Inn, landul Bavaria.

Eva Braun l-a cunoscut pe Adolf Hitler în 1929, la vârsta de doar 17 ani. Pe atunci, Braun era angajată ca vânzătoare în magazinul lui Heinrich Hoffmann, fotograf și prieten al lui Hitler. Hoffmann l-a prezentat pe Hitler lui Braun drept „Herr Wolf”. Hitler a început la scurt timp să o curteze pe Braun, iar până în 1936 Braun se mutase în cabana dictatorului din Berchtesgaden.

Foarte puțini germani au știut de existența amantei Eva Braun

Eva Braun ducea o viață relativ izolată. Braun nu a avut nicio influență sau impact observabil asupra vieții politice a lui Adolf Hitler. Hitler nu i-a permis niciodată să fie văzută în public cu el sau să-l însoțească la Berlin. Drept rezultat, foarte puțini germani știau de existența amantei Eva Braun.

Nu există dovezi care să arate că relația dintre Adolf Hitler și Eva Braun a fost alta decât una normală, cu excepția faptului că plăcerile pe care ea i le-a oferit lui erau cele ale unei vieți domestice și relaxate, ci nu erotism.

Eva Braun și Adolf Hitler s-au sinucis împreună într-un buncăr

Împotriva ordinelor sale, Eva Braun s-a alăturat lui Adolf Hitler la Berlin în aprilie 1945. În ciuda invazii sovietice iminente, Braun a decis să rămână alături de Hitler. În semn de recunoaștere pentru loialitatea de care a dat dovadă, Hitler a fost de acord să o ia de soție pe Braun. Eva Braun și Adolf Hitler s-au căsătorit în noaptea dintre 28 și 29 aprilie 1945.

Eva Braun și Adolf Hitler s-au sinucis împreună într-un buncăr subteran din Berlin la data de 30 aprilie 1945, în timpul invaziei sovietice. Deși există unele speculații în privința morții celor doi, Braun ar fi consumat o capsulă de cianură și Hitler s-a împușcat. Conform dorințelor lui Hitler, ambele cadavre au fost arse și îngropate.

 
Scuarul „Guguță” din sectorul Rîșcani a prins viață
Scuarul „Guguță” din sectorul Rîșcani a prins viață
Israelul, atacat cu rachete lansate din Fâşia Gaza
Israelul, atacat cu rachete lansate din Fâşia Gaza
Locuitorii Capitalei se vaccinează împotriva COVID-19
Locuitorii Capitalei se vaccinează împotriva COVID-19
Nordul statului american Texas, lovit de tornade
Nordul statului american Texas, lovit de tornade
Sărbătoare la Milano! Fanii lui Inter nu au mai ţinut cont de pandemie
Sărbătoare la Milano! Fanii lui Inter nu au mai ţinut cont de pandemie
Forfotă la Piața Centrală, în ajunul sărbătorilor pascale
Forfotă la Piața Centrală, în ajunul sărbătorilor pascale
Decorațiunile de Paște au ajuns în Scuarul Catedralei
Decorațiunile de Paște au ajuns în Scuarul Catedralei
SUA au lansat cu succes un nou satelit spion – NROL-82
SUA au lansat cu succes un nou satelit spion – NROL-82
Spania: Replică din ciocolată a tabloului „Guernica”, de Pablo Picasso
Spania: Replică din ciocolată a tabloului „Guernica”, de Pablo Picasso