Curs valutar
 • EUR
  20.7697
  0.0014%
 • USD
  17.6283
  -0.135%
 • RUB
  0.2427
  -0.3296%
 • RON
  4.1967
  -0.0048%
 • UAH
  0.6610
  -0.0151%

Lituania insistă ca Ucrainei să-i fie prezentat planul de acțiune al parteneriatului NATO

07 Apr. 2021, 17:35
 // Categoria: Uncategorized // Autor:  Mădălina Sorokovsky
07 Apr. 2021, 17:35 // Uncategorized //  Mădălina Sorokovsky

În contextul în care Vladimir Zelenskiy a declarat că NATO este singura cale de a pune capăt războiului din Donbass, Lituania intenționează să propună aliaților NATO să ofere Ucrainei planul de acțiune pentru parteneriat, după care țara va putea deveni membru al Alianței. Potrivit informațiilor, problema Ucrainei va fi discutată la summitul NATO din iunie.

Acest lucru a fost raportat de BNS cu referire la comentariul șefului ministerului de externe lituanian, Gabrielius Landsbergis.

„În curând ne vom adresa la colegii noștri cu un apel pentru a lua în considerare posibilitatea de a acorda MAP Ucrainei. Sunt convins și am început deja să discutăm această problemă cu colegii din statele baltice, NATO ar putea repeta propunerea sa de a furniza Ucrainei planul de aderare”, a declarat Gabrielius Landsbergis, la o conferință cu șeful ministerului de externe spaniol, Arancha Gonzalez Laia.

Potrivit lui Landsbergis, ar fi „un semnal puternic pentru Rusia că direcția transatlantică aleasă de Ucraina este apreciată și susținută în rândul țărilor NATO”.

Ideea a fost susținută de ministrul spaniol. Aceasta spune că problema Ucrainei ar trebui discutată la summitul NATO din iunie.

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenskiy, a solicitat statelor membre ale Organizației Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) să consolideze în continuare prezența Alianței în regiunea Mării Negre. El a spus acest lucru în timpul unei conversații telefonice cu secretarul general al Alianței, Jens Stoltenberg.

De asemenea, el l-a informat pe Stoltenberg despre tragerea continuă a trupelor către granițele Ucrainei de către Rusia și despre creșterea disponibilității acestora pentru acțiuni ofensive.

Jens Stoltenberg, secretar general al NATO, l-a asigurat pe președintele ucrainean Vladimir Zelenskiy de un sprijin puternic în cazul tragerii trupelor rusești la granița cu Ucraina.

Realitatea.md amintește că, în timpul unei conversații cu Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, președintele Ucrainei, Vladimir Zelenskiy, a menționat că în prezent, scopul primordial al Ucrainei este posibilitatea obținerii unui Plan de Acțiune pentru aderarea la NATO.

Realitatea Live

19 Sept. 2021, 19:22
 // Categoria: Life // Autor:  Mădălina Sorokovsky
19 Sept. 2021, 19:22 // Life //  Mădălina Sorokovsky

Jennifer Lopez este în centrul atenției indiferent de hainele pe care alege să le îmbrace. La doar câteva zile după ce a strălucit la Met Gala 2021, artista în vârstă de 52 de ani a atras toate privirile pe străzile din Los Angeles.

În imaginile surprinse de paparazzi, artista apare îmbrăcată în pantaloni de trening albi și într-o bluză scurtă, ce-i lasă la vedere abdomenul perfect sculptat.

De asemenea, artista a ales să-și prindă părul într-o coadă și să încalțe niște adidași colorați, însă n-a renunțat la poșeta elegantă, ce pare „dintr-un alt film”.

Jennifer Lopez a dezvăluit care sunt produsele de make-up la care nu renunță

Într-un video postat săptămâna aceasta pe contul ei de Instagram, JLo a dezvăluit care este rutina sa de înfrumusețare după o sesiune de antrenamente la sală.

Într-o pereche de colanți, cu un top alb, cu abdomenul la vedere, Lopez, care are propriul brand de produse cosmetice, a explicat că nu iese din casă fără să se machieze.

Starul din „Hustlers”, mamă a doi copii, a povestit că după ce se antrenează la sală, unde îi place să poarte echipamente frumoase, care să o motiveze, își curăță fața cu un demachiant, pentru a îndepărta impuritățile și uleiurile, apoi își spală fața.

Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actorul Ben Affleck.

 
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române