Curs valutar
 • EUR
  19.0855
  -0.6811%
 • USD
  18.2165
  -0.0895%
 • RUB
  0.1836
  -0.5991%
 • RON
  3.8365
  -0.6751%
 • UAH
  0.4972
  0.7039%

Trei zodii cu noroc în dragoste în săptămâna 15 – 21 martie

14 Mart. 2021, 21:42
 // Categoria: Homepage // Autor:  Mădălina Sorokovsky
14 Mart. 2021, 21:42 // Homepage //  Mădălina Sorokovsky

Următoarea săptămână aduce veşti extraordinare şi mult noroc în dragoste pentru trei nativi ai zodiacului, care au ocazia să îşi cunoască sufletul pereche ori să îşi întemeieze o familie. Este vorba despre Gemeni, Leu și Pești.

Gemeni

Nu încercați să vă ascundeți de adevăr, deoarece vă va ajuta nemăsurat să vă recunoaşteţi sentimentele în faţa acelei persoane speciale. Nativii singuri au toate şansele să îşi găsească sufletul pereche şi să înceapă o frumoasă poveste de dragoste. Este foarte important să fiţi sinceri, calmi şi răbdători. Lucruri foarte bune vă aşteaptă în această săptămână. Cei care au deja o relaţie serioasă se pot gândi la o mică excursie pentru viitor, alături de partener/parteneră. Hotărâţi împreună locaţia şi bucuraţi-vă de ceva timp unul în compania celuilalt.

Leu

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Leului au norocul de a cunoaşte o persoană extrem de interesantă într-un moment complet neaşteptat. S-ar putea să fiţi implicaţi în organizarea unui eveniment important la serviciu, iar destinul va face să colaboraţi împreună. Dacă inima începe să vă bată din ce în ce mai tare atunci lucrurile sunt clare: el/ea e răspunsul potrivit. Vorbiţi, râdeţi, descoperiţi că aveţi foarte multe lucruri în comun şi că ar fi păcat să nu mai existe o a doua întâlnire, dar de această dată planificată de voi pentru…voi. Cei care au o relaţie stabilă pot avansa lucrurile: întemeierea unei familii.

Peşti

Iubirea este o aventură pentru cei care ştiu să trăiască, iar Peştii cu siguranţă se pricep foarte bine să îşi petreacă fiecare zi cu spontaneitate. Aveţi toate şansele să vă îndrăgostiţi de o persoană din trecutul vostru însă, cineva care va apărea din senin. Dacă focul iubirii nu s-a stins ori a stat întotdeauna, în secret, aprins, atunci ar trebui să acordaţi o şansă. Poate fi vorba inclusiv despre un prieten căruia nu aţi avut niciodată curajul să îi spuneţi adevărul, iar anii v-au separat fără să apucaţi să vă deschideţi inima. Acum este momentul vostru!

Realitatea Live

03 Oct. 2023, 22:28
 // Categoria: În Lume // Autor:  Ursu Ana
03 Oct. 2023, 22:28 // În Lume //  Ursu Ana

Parisul şi-a dat acordul pentru livrarea de echipament militar Armeniei, care doreşte să se protejeze de statul vecin Azerbaidjan a declarat șefa diplomaţiei franceze, Catherine Colonna, aflată în vizită la Erevan, relatează AFP.

Ea nu a dat detalii privind echipamentul militar, dar a dat asigurări că Parisul va acţiona în acest domeniu cu spirit de responsabilitate de ambele părţi şi fără niciun spirit de escaladare.

„Franţa şi-a dat acordul pentru încheierea de viitoare contracte cu Armenia care vor permite livrarea de echipament militar Armeniei astfel încât să îşi poată asigura apărarea”, a declarat Catherine Colonna.

Şefa diplomaţiei franceze a subliniat, de asemenea, că Azerbaidjanul, cu veniturile sale din petrol şi sprijinul turc, „nu a încetat să se înarmeze pentru a trece la acţiuni”.

Săptămâna trecută, Parisul şi-a majorat ajutorul pentru Erevan în acest an la 12,5 milioane de euro.  După ofensiva fulgerătoare din septembrie a armatei azere în Nagorno-Karabah, aproape toată populaţia de etnie armeană a republicii autoproclamate pe acest teritoriu s-a refugiat în Armenia. Structura separatistă îşi va înceta oficial existenţa la 1 ianuarie 2024.

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală